Sevgilim ile bu aralar uzaktan ilişki yaşıyoruz çok kavga ediyoruz galiba sonumuz pek iyi değil
Çoğu arkadaşım şehirden ayrıldı tek bir tane kalmıştı o da yakın da başka ülkeye dil okuluna gidicek
Dertleşecek 1 kişi bile kalmadı yanım da şirketten eve geliyorum bir şeyler içip yatıyorum kalkıl geri işe gidiyorum hayatım o kadar tek düze oldu ki ne kendimi geliştirecek bir şey yapıyorum ne de bi aktiviteye katılıyorum son 4 aydır nerdeyse bütün rutinim bu oldu bana ne oluyor?
Çoğu arkadaşım şehirden ayrıldı tek bir tane kalmıştı o da yakın da başka ülkeye dil okuluna gidicek
Dertleşecek 1 kişi bile kalmadı yanım da şirketten eve geliyorum bir şeyler içip yatıyorum kalkıl geri işe gidiyorum hayatım o kadar tek düze oldu ki ne kendimi geliştirecek bir şey yapıyorum ne de bi aktiviteye katılıyorum son 4 aydır nerdeyse bütün rutinim bu oldu bana ne oluyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlla yanında biri olması mı gerek, kendin için yaşamayı bilmiyorsan psikolog tedavisi almanı tavsiye ederim.
Hayatımın büyük bi bölümünü yalnız geçirdim ama şimdi değer verip değer görünce bir kere alıştım yalnız ölmeyi dert etmeyen biriyken şimdi yalnız ölmekten korkmaya başladım ya gelişmeye ya da yıkılmaya başladım elim de değil
Demek ki sevgilin sana senin ona verdiğin değeri vermemiş, şu hayatta herkesin bir çifti vardır derler.
Şu saçma sorulara ayıracagin vakti ilişkini kurtarmaya ayirsaydin. Böyle kendini belli edecek sorulara kadar düşmezdin. Öyle saçma düşünceler görüyorum ki harbiden bıktım yılgınlık geldi. İnsanın hayatına saygısı olmayanın sevgisi de olmaz
Benim de sevgilim ile ilgili sorunlarım var kolay gelsin size de ✨🙁
Her konu da haksızlar ama nasıl oluyor da günün sonun da haklı çıkıyorlar anlamıyorum galiba en iyisi tartışmalardan kaçmak evet de geç böylesi daha iyi en azından başın ağrımıyor
Ama aslında sorunları konuşmak lazım öyle çözülmüyor 😔
kadınla kavga olmaz kaybedersin
Kız kavgasına dönüyor sanki arkadaşı kankası gibi oluyor kavga ederken galiba en iyisi tartışmamak
"hecanım" de
👏👏👏👏👏
@QueenOfSea teşekkürler
Burcun ne?
Koç
Kendini kaybolmuş gibimi hissediyorsun? Neden amçsızlastın? Sen böyle birine bağlı olarak mutluluk yaşıyan biri degilsin.. onlar gitsin ben başka arkadaşlar edinirim nolcak diyebilecek birisin fakat bu sendeki vazgeçmişlik mi? Yorgunluk mu?