Gizli Üye(30-35)+1 yılYa uyurken gtum açıkta kalır, ya eşleşme olur ortada kalırım, ya açlıkta kalırım. Hep aç açık mı yaşıcaz. Nerde devlerlt? nerede eşitlik? nerede kadınlar?
117 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle ben seçimlerde neden sevgilimle el ele oy kullanmaya gidemiyorum 🤣 nerde bu devlet nerde bu millet 🤣 biz bu ülkenin vatandaşı degilmiyimiz ,🤣
Cevap sahibi+1 yılYa bırak ne oy kullanması. Sende buldun öyle yerlere gitmek mi kaldı 😅😂. Açız aç diyoruz 😂
- +1 yıl
Hepimiz ölücezzzz 😂
Cevap sahibi+1 yılİşte ölmeden bir gün yüzü, gül yüzü, yüzün gözü, gözün kadını, kadın göğsü... Görseydim iyiydi😢😢
- +1 yıl
Ahh ulan ahhhh bu lafa bir sigara yakılır 😂 dünya gozuyle görseydim iyiydi 😂
Cevap sahibi+1 yılHah işte duygularımı ifade ettin😂😂
- +1 yıl
çok pis Ederim 😄 hiç sağım solum belli olmaz 🤣
Cevap sahibi+1 yılSes kaydı atsam mı? Kulakların buna hazır mı 😂😂
- +1 yıl
Ses kaydımi yolla gelsin 😂
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılÇaputu nereye bağlıyoruz. Dileğim var🙄
Cevap sahibi+1 yılAA sesi de dinlemedi 🥺
- +1 yıl
Öncelikle çok özür dilerim daha şimdi gördüm ses kaydını çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Sen caputu görünen bir yere bağla 🤣 istersen birde üstüme bozuk para at tam olsun
- +1 yıl
Ben artık seni sesinden tanırım 🤣
- +1 yıl
Bu arada benimde sesim gerçekten çok güzel dir Sezen Aksu 'dan sonra ilk parmakla gösterilen insan benim ama orta parmakla tabiii 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılOlabilir, herkes hayatın yoğunluğunda koşturuyor. Biraz konudan koptum tabi😅 duyalım sesini bir ara😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBende açıkta kaldım ama kimsenin sevgilisi de istemem öyle bir karakterim yok :D
23 Yorumla- +1 yıl
Ahh barışım bu sitede bir sen kaldın yalnız bir ben ne olucak bizim bu halimiz
- +1 yıl
Haklısın ablam bizi hak edecek kadar iyi değiller diyelim ama gönlün gibi güzel birini bulursun umarım 🌺🌺🌹
- +1 yıl
Aynen öyle barışım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİkinizi de sorudan da olsa bir araya getirdik devamlı isimlerinizi etiketleyerek kıskandım şimdi
211 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle oldu gerçekten bir @Danışabilirsin birde sen sürekli ikimizi etiketkendiğiniz için bayanı tanımış oldum ben bayanı hiç tanımıyordum normalde bu vesileyle tanışma fırsatımiz oldu bundan onur duyarım ne mutlu bana ozaman burdan @altinbasak ' a da sevgilerimi yolluyorum 🌺🌿🌺 sana da burdan bu etiket için teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
@r_engarenkyollar
@Altinbasakk
İkinizde seviyorsunuz - +1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksin 🙏
- +1 yıl
Böyle güzel iki insanın tanışmasına vesile olduysak onur duyarız.
- +1 yıl
@Danışabilirsin teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
Ne varmış senin halinde - +1 yıl
@İST34MLT44 ne demek ne varmış halimde 😂 görmüyon mu açıkta kaldım 😂 daha ne olsun
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
Sen seni ben açıkta bırakırmıyım ne zaman istersen gönlümde ve mekanda yerin hazır - +1 yıl
Sağol sağol Allah razı olsun 😂😂
- +1 yıl
Bakarsın bir gün öyle gün gelir seninle tanışmak nasip olur
- +1 yıl
Nasip canım belli mi olur kimbilir belki de
sen bu kafayla devam et, cep dedik, elini sok dedik neler neler dedik, tık yok sonrada gel ağla burada :)
112 Yorumla- +1 yıl
Guven hemen beni teselli etmelisin 🤣😂
- +1 yıl
Nerde bekliyorsun 😂
- +1 yıl
Kalenin ardı Mersin beklerim yarim gelsin 🤣 beklemekten usandım güven Allah uzun ömür versin 🤣🤣
- +1 yıl
Guven benim kelimem değiştirilmiş hee 🤣 Allah. be. la. ni. ver. sin. yazmistim 🤣 Allah uzun ömürler versin yazılmış 🤣
- +1 yıl
Kes sesini 😂 ve hayatın tadını çıkar 🤣
- +1 yıl
Mutlulugun banamı bağlı güven
TÜİK verilerine göre Erkeklerin sayısı kadınların sayına nerdeyse eşit. Bu eşitlikte nasıl açıkla kalabiliyoruz anlamıyorum :D
13 Yorumla- +1 yıl
Demekki birisi benim hakkımı yiyor 🤣 kim benim hakkımı yiyorsa Allah bin belasını versin 😂😂
- +1 yıl
Aynen valla 😂 duygulandım lann kıyamam bize 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m +1 yılBen hep derim. Hakkımı yiyenin boğazında kalsın diye 😉
12 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle diyorum 😂 kesin birisi benim hakkımı yiyor 🤣 kim benim hakkımı yiyorsa Allah bin belasını versin 🤣🤣
- +1 yıl
Amin 😁
Geç olsun da güç olmasın. Dermişim. Avutuyoruz iste kendimizi. Yalnızlık en guzeli
111 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle güzel bayan 🌺 yanlış kalpte olmaktan da yalnız olmak herzaman daha iyidir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Yalnızlığın kitabını yazıcaktım da kimse okumaz diye yazmadım 🤣 duygulandım lann kıyamam bana 🤣🤣
- +1 yıl
Bastıralım valla 😂 cümle alem okusun belki bize ödül bile verirler
- +1 yıl
🤣🤣 aynen hem daha iyi herkes tanır bizi reklamın iyisi kötüsü olmaz derler 😂 ben ödül töreninde önce konuşma yaparım 🤣 sonra ödülü kaldırır " bunu tutuyorum çünkü elimde şu an" derim 🤣 hem biraz havamız olur 😂
- +1 yıl
Yaaa senin canını yiyeremm haaa güzellik 🌺🌿🌺
- +1 yıl
Tm pikiii 🤗🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılSabreden derviş
sabrın sonu selametmiş :)
110 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme daha çok içlendim 😂
- +1 yıl
neden yahu :)
- +1 yıl
Yalnızligin kitabını yazıcaktım da kimse okumaz diye yazmadım 🤣 duygulandım lann kıyamam bana 🤣🤣
- +1 yıl
Sen yaz ben okurum
Ama imzalı isterim kitabımı 😎 - +1 yıl
Aman efendim ne demek seninkine bırak imzayı mühür bile basarım 😂 made in rengarenk yollar 🌿🌺🌿 şak şak şak 🤣
- +1 yıl
Gelsin o zaman :)
- +1 yıl
Tm pikiii 🤗 belki kitabım yok satar bellimi olur 😂 bütün dünyaya açılırim
- +1 yıl
Ben okuyayım önce sonra dünya kısmına bakarız 😇
- +1 yıl
Öyle deme öyle deme reklamın iyisi kötüsü olmaz derler 😂 bakarsın bana ödül bile verirler 😂 ben ödül töreninde önce bir konuşma yaoarim sonra ödülü kaldırır bunu tutuyorum çünkü elimde şu an derim ' 😂😂
- +1 yıl
Orası kesin 🏆
bu 30unun içinden kendine göre olanı seç pembis djdjd
11 Yorumla- +1 yıl
Tm pikiii 🤗
Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Bizde acikta kaldık en iyisi bizi eşleştirme keyfimize bakalım
13 Yorumla- +1 yıl
Seni sahiplenen olmazsa ben seni sahiplenirim hadi merak etme 😂 seni buzalim diyarlarda yalnız bırakmam
- +1 yıl
Teşekkür ederim canim o senin iyiliginden kaynaklanıyor benlik bir durum yok asil ben teşekkür ederim 🙏
+1 yılUzaklarda arama, aşiret gelini yapıcam ben seni. 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Vayyy aşiret gelinimi olucam ben şimdi 😂
- +1 yıl
İstiyorsan diz çöküvereyim. 😂
- +1 yıl
Gerek yok öyle satafatlara sen dik dur ben senin duruşuna hastayım
- +1 yıl
Ne kadar iyi hissettirdiğini bilemezsin.
Sırf bu yüzden diz çökeceğim önünde. 😌🌸 - +1 yıl
🙋🙋🙋
Reis ben istemiyorum eş veya sevgili. Ben kenarda eşleşmeleri izlesem ses çıkarmadan olur mu 🤣🤣🤣
13 Yorumla- +1 yıl
Olur tabii reis 😂 sen istersinde olmaz mı hiç 🤗 bak şimdi ben nasıl eşleşemiyorum onu izle 😂
- +1 yıl
Eyvallah reiss 😂 sıkıntı yok hallederiz 😂 konuma gerek yok gönüllerde 🙋🙋🙋
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Kimseye güven kalmadı. Haklısın. Yani insan çok. Tanışıyorsun ama güven yok
18 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle tabiki gülüm. Hem güven kalmadı hem yeni nesil aşkın ne olduğunu bilmiyor sevginin nasıl bir şey olduğundan haberi bile yok ve en kötüsü bu saatten sonra ne evliliğin tadı tuzu olur ne sevgililiğin. Yeni nesile bak aşkı cinsellikten ibaret sanıyor oysaki gerçek bakmaya doyamamak sevmeye kiyamamak degilmidir çünkü kahrıda hoş gelir lütfuda
- +1 yıl
Bencede en kötü dönem bu herkes birbirinden korkuyor sevmekten evlenmekten ve gerçeklikten de bir okadar uzaklaşıyorlar ben şimdi ki genlere gercekten üzülüyorum hem maddi anlamda işleri xor hem manevi anlamda hadi birini buldular diyelim hadi borç kredi vss de evlendiler diyelim taş çatlasın iki yıl sürdürebiliyorlar evliliği sonrasi daha da zor aslında ben şimdiki kızlara bakıyorum istisnalar hariç tabiki eve kadın diye sokulacak kız gerçekten yok denecek kadar az bir kızın fiziksel güzelliği değil önemli olan kişisel güzelliğidir çünkü ilerde o kadın çocuklarını yetiştirecek ahlaklı olmalı , mutavazi olmalı kültürlu olmalı , saygılı olmalı aksi takdirde yetistirecegi
çocukta hem ailesine hem topluma zararı olan bir birey olarak karşımıza çıkıyor - +1 yıl
Geçen gün bir bayan soru sormuş tırnaklarına oje sürmüş bozulmasın diye dışardan yemek söyle demiş eşine böyle kadınların kıymeti daha çok biliniyor vss diye yazmış bende dedimki tamam haklısınız daha çok değer görüyor gibi görünse de doğru bir bakış açısı değil bu bir kadın sorumluluğunu bilmeli ve bir kadın kadın gibi olmalı vss diye yazdım. Kadın diyorki yok efendim ben kadınlığı senden öğrenecek değilim ben yemek yapmak zorunda değilim çok istiyorsa dışardan söylesin yesin vss ben kendimi bir kadın böyle olur gibi bir kalıba sokamam demiş 😂 hatta kadın kadın gibi olmaliymis ne demekmiş filan yazmış bende dedimki kadın nasıl kadın gibi olur bunu bu yaştan sonra ben sana öğretecek değilim dedim okadar merak edersen kadın nasıl kadın gibi olur açarsın internetten bakarsın dedim buna benzer örneklerde çok var burada şimdi bu kadın evlense nolur anne olsa ne olur.
- +1 yıl
Şimdi başkası istiyor diye evlenilmez onu geç evlilik sevgili olmaya benzemez sevgili bulursun bir hafta sonra bırakırsın ayrılırsin ama evlilik öyle olmuyor aile akraba toplum komşu vss bir bütün oluyor. Öyle evlenip bir yıl sonra ayrılıyorum desen daha da çok baskı görürsün birde gerçekten anlasabilegini düşündüğün bir insan olmasi gerekiyor hem ruhen hem bedenen ve ona hiç korkmadan guvebebilmen arkanı dönüp bırakıp gidebilmen bu devirde de bu zor yani en kötüsü ne biliyormusun herkesin kadın erkek okadar yaşanmışlıkları varki. Cinsel olarak ya da duygusal olarak bu da çok kötü bir furum aslında çünkü çok çeşide alışan bir insan tek kişiye sabit kalınca sıkılır srni başkasıyla kıyaslamaya girer sadakat sorunu olur çünkü çok çeşide alışmıştır bu sorumluluğu kaldıramaz ben hep oyuzden çoklu ilişkilere karşıyım FB , ye karşıyım evlilik öncesi cinselliğin yaşanmasına karşıyım arkadaş srn bunları hepsini yaşarsan bir çok kişiyle birlikte olursan ilerde yaşayacak birseyin merak edeceğin bir şey kalmazki hyattan sıkılırsınız artık belli bir zaman sonra oda sizi tatmin etmez çünkü doymuş olursunuz oyuzden en güzeli her şeyi yaşında ve zamanında yaşanmasi taraftarıyım düşünsene bir kızla evlendin gerdek gecesi diye bir şey olmayacak neden kız zaten bunu defalarca kaç kişiyle bunu yaşamış görmüş tecrübe etmiş olucak erkek içinde aynı şey. Sen niye evleniyorsun ki ozaman amaç ne sadece çocuk için evlenilirmi ya da ailem istedi diye evlenilir mi sevmediğin biriyle aynı yatağa yatmak aynı sofraya oturmak insan cehennem azabı gibi gelir
- +1 yıl
Aynen öyle çünkü başka çareniz kalmıyor
Bende boştayım eşleşelim bunlar bulmuşlar bırakmazlar 😂
19 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 😂 kim benim hakkımı yiyorsa Allah bin belasını versin 🤣🤣
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 içlendimmmmm 🤣
- +1 yıl
İlker bu yorumunla tatrettin beni titrettin zalımmmm 😂
- +1 yıl
İlker birazdaha konuşursan ağzının üstüne terlik geliyor ama 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende açıktayim kim aldı benim sevgilimi lan
13 Yorumla- +1 yıl
Valla ben almadım çünkü bende boştatım.. duygulandım lan kıyamam bize 😂
- +1 yıl
😂🫶🤗
- +1 yıl
❤️❤️❤️❤️
+1 yılSen ne kadar akıllısın öyle :D çalıştığın yerde falan yok mu kanka gözünü açık tut ızıcık
15 Yorumla- +1 yıl
Gözümü dört açıyorum 😂 eşe dosta haber saldım birisine denk gelmedim... duygulandım lann kıyamam bana 🤣 hemen beni teselli etmelisin 🤣
- +1 yıl
Allah karşına hayırlı birisini çıkartsın hepimizin karşısına bende 25 yaşındayım bende bakınıyorum :D
- +1 yıl
Ben mizah amaçlı sordum bu soruyu
gülelim diye ama senin karşına rabbim en güzelini değil en hayırlısını çıkarsın karşına insallah 🙏 her şey gönlünce olsun genç adam - +1 yıl
Güzel iyi dileklerin için teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. senin bu söylemine göre birileri birden fazla sevgili yapmış olması lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum 🤣 kesin birisi benim hakkımı yiyor 🤣 kim benim hakkımı yiyorsa Allah bin bela. sını versin 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin böyle bir sorunun olduğuna inanmıyorum şakacı
10 Yorumla Kim kime aşkını ilan etmiş, benim hatun elden gidiyomu lan yoksa. Nolamaz.
17 Yorumla- +1 yıl
Senin hatun kim laa 😂
- +1 yıl
😂😂 yaa senin canını yerim
- +1 yıl
Aşkını bulursan birgün hiç çekinme benim sorumun altında aşkını ilan edebilirsin ben niye varım burada sizin için
- +1 yıl
Napıcam laa 🤣 çöp çatanlik mi yapıcam hınzır şeyyy seni 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılGaribin yüzü gülürmü be :)
26 Yorumla- +1 yıl
En don gülmemi isteyen kişi fotoğrafçıydi oda parasını istedi zaten 😂
- +1 yıl
Bizim bir fotomuz bile olmadı biliyormusun 😎
- +1 yıl
Nasıl yani kimle olmadı tam anlayamadım genç adam
- +1 yıl
Seninle 😎
- +1 yıl
Oysaki ben resim çekilmeyi cekmeyi ne kadar çok severim
- +1 yıl
O karede ben yoksam ne yapayım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılGörsele o kadar güldüm ki😂😂
315 Yorumla- +1 yıl
Aynen benimde hoşuma gitti 😂 görsel soru olarak paylaşayım dedim 😂
- +1 yıl
İyi ettin, sağ ol
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 güzel bayan ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺🌿🌺🌿🌺
- +1 yıl
❤️
- +1 yıl
Altın kizlar bir arada. Seviliyorsunuz @r_engarenkyollar ve @Altinbasakk 🌷🌷
- +1 yıl
@Danışabilirsin sağ ol
- +1 yıl
Sende sağ ol can arkadaşım
- +1 yıl
@Danışabilirsin yaa çok teşekkür ederim
gülüm sağolasın o senin yüreğinin güzelliği ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏 - +1 yıl
@r_engarenkyollar şey elini kaldır çaput başlayacağım dilek tutup hatun dileyeceğim 🙈🤠
- +1 yıl
@Danışabilirsin parada at adettendir 😂
- +1 yıl
Kart olmazmi 🤣
- +1 yıl
@Danışabilirsin kart olmaz üstüme bozuk para at 😂 yoksaki dileğin kabul olmaz gece yatsı namazindan sonra da mum yakar etrafımda bir iki tur dönersin 😄
- +1 yıl
Tavav edicem yani. Eh peki o vakit. Bir umut donerr dururum kabul olur inşallah 😅
- +1 yıl
@Danışabilirsin inşallah olur 😂 önemli olan istemek benim nefesim kuvvetlidir bir de okuyup üflerim seni 😂 yarın ola hayrola dualarda buluşalım 😂
- +1 yıl
Sanırım kiliseye gidicez rahibe hanım :)
+1 yılSen bu güzellikle evde kalmazsın ablam
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim güzellik 🌺🌿🌺
😂😂😂bosta kalmak iyidir
17 Yorumla- +1 yıl
Valla öyle çok haklısınız güzel bayan 🌺 yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak herzaman daha iyidir
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim güzel bayan 🙏 elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
- +1 yıl
Amin gülüm cümlemizin insallah 🙏 iyi geceler 🙋🙋
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla bende aynısını kendim için diyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Ozaman yalnızlığımızı kutlamalıyız güzellik 🌺
+1 yılBen nifak tohumları serpmeye geldim
12 Yorumla- +1 yıl
Onun için geç kaldın murat tohumlar Mart ayında toprağa atılır. 😂 Sen nerdeydin bugüne kadar şimdi tohumları serpmis olsaydın şu an filizleniyor olurdum
- +1 yıl
Geç olsun güç olmasın 🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılevde kaldın
olsun o da olmaya bilirdi : )11 Yorumla- +1 yıl
Böyle demekle çime su serptin doğrusu 😂 teselli ikramiyesi gibi oldu 😂
Ne var halinde abla, güzel bir kadınsın.
15 Yorumla- +1 yıl
Senin kadar değil güzellik 🌺🌿🌺 yinede teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 🙏
- +1 yıl
😂😂 hiç bir erkek bana hayır demedi 😂 ama evet te demedi 😂😂
- +1 yıl
Ya güzellik gece gece benide güldürdün hee 😂 elbisen yırtıla emiii 🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılahahaha sesli kahkaha attım resme :D
118 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 srn istiyor gülmek vericek 100 💲😂😂
- +1 yıl
bende açıkta kalanlardanım ya
açıkta kalan açıkta kalanı yaparmı böyle
senin şu yaptığını çorumlu yapmaz :D - +1 yıl
Ben bir yere atanayim söz senide yanıma aldırıcam kurtarıcam seni bu hayattan zalımmm 😂
- +1 yıl
Çek çıkar benide bu hayattan 🤣
- +1 yıl
Seni listenin ilk başına yazdım merak etme aslan parçası 😂 birlikte ya çıkıcaz ya inicez 😂
- +1 yıl
Bu şarkı benden sana gelsin " Şemsettin bin arabaya 😂 Şemsettin bin arabaya 😂 seksiydiler on kişiydiler 😂 önce sevdiler sonra dövdüler 😂 böğrüme vurdular böğrüm ağriyor 😂 karnıma vurdular karnım ağrıyor 😂 dınt dınt dınnını dınt dınt 😂😂
- +1 yıl
Ahhh ulan ahhh senin aşkından şair oldum 😂 kendimi çöllere vurdum bee 😂
- +1 yıl
Ahahaha hiç böyle aşk yaşamamıştım🙈🤣
- +1 yıl
Sus farkindayım 😂 ben sana söylemiştim sana aşkın dibini yasaticam diye çünkü çok pis severim 😂 kaçırıcam seni zalımmm 😂 benim olucaksın 😂😂
- +1 yıl
Vur bide kırbacı yeşilçam filmindeki gibi tam olsun🤣
- +1 yıl
Ahhh ulann ahhh seni bir elime gecirsem varya 😂😂
- +1 yıl
Ahahaha 🙈😋🤦🤣
- +1 yıl
Sırıtmaaaa 🤣🤣
- +1 yıl
Napsam🙈😚
- +1 yıl
Geleni yap giden kurtulsun 😂😂
- +1 yıl
Uçanı kaçanı diyorsun 🤣
- +1 yıl
Hı hııı 😂 kelebek gibi uçup arı gibi sokmani istiyorum deliğganlı 😂
- +1 yıl
Yaparıh deligız 😂
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Ben de boştayım 😆 ne dersin? Olur mu bizden?
15 Yorumla- +1 yıl
Yaa Ahmet senin canını yiyeremm haaa 😂 olur olur neden olmasın 😂 bugün 20 yaşındaki kızla 50 yaşındaki adamdan oluyorsa bizden hayli hayli olur
- +1 yıl
Çok tatlısın 🤗 yorumun için teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Saygılarımla 🙋🙋🙋
+1 yılkek demiş açıkta kaldı diye😂😂
119 Yorumla- +1 yıl
Ben diyorum boşta kaldım 😂 hemen beni teselli etmelisin 🤣
- +1 yıl
boşta değilsin doktorum😂😂
- +1 yıl
Nasıl boşta değilim oy kullanmaya bile yalnız gidicem 🤣 benimde sevgilimle el ele oy kullanmaya gitmek hakkım degilmi hee 🤣 duygulandım lann kıyamam bana 🤣🤣
- +1 yıl
ahhhh canimmm yaaa üzüldüm şimdi 😂😂😂
- +1 yıl
Üzülme alsana çiçek 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
- +1 yıl
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 bunlarda sana
- +1 yıl
Kesin birisi benim hakkımı yiyor 🤣 kim benim hakkımı yiyorsa Allah bin belasını versin 🤣
- +1 yıl
Aminnn
- +1 yıl
Hemen bana teselli vermelisin 😂😂
- +1 yıl
senin hakkını ben doldurayimm 😂😂
- +1 yıl
Ne demek laa hakkını ben doldurayım kupon laa bu 😂
- +1 yıl
Öyle diyene kadar sen açıkta kalmazsin ben varım dee 😂 ben seni alırım dee 😂
- +1 yıl
bende onu diyom zaten 😂😂
- +1 yıl
Kesin alıcımısın 😂 hayır alıcı degilsen tezgahın önünü kapatma 😂😂
- +1 yıl
alirimm tezgahı kapattık 😂😂
- +1 yıl
Vayyy bee benim için hiç tezgah kapatan olmamıştı 😂
- +1 yıl
Yaaa Ertuğrul çok romantiksin 😂😂
- +1 yıl
huyum batsin 😂😂
- +1 yıl
Senin huyun batmaz sayın hocam sen gemileri karadan yürütüyorsun 😂😂😂
Nolcak evde kaldın 😊
111 Yorumla- +1 yıl
Ağzindan yel alsın deme öyle incindimmm 🤣🤣
- +1 yıl
Bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣 insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂
- +1 yıl
Oda doğru mezara koyarım diye söylemiyim dimi 🤣
- +1 yıl
Şimdi adamın alacağı varsada almaz 😂
- +1 yıl
Gerçek hayata bakarsak aslında herkesin gönlü boşta evet beden olarak birileri yanında ama ruhen yanında olan insanlar yok denecek kadar az yeni nesil gerçekten sevmeyi bilmiyor çünkü nasıl sevildiğini bilmiyor
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın
Bende açıkta kalan birini arıyordum 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Bul beni 😂
- +1 yıl
Yok olmaz ben seni öyle taniyamam sen yüzüne maske tak ben seni ordan tanıyım 😂😂
- +1 yıl
Tabi tabi 😂 maskesiz olmaz 🤣
+1 yılBostaysan gel bende yer var
113 Yorumla- +1 yıl
Bul beni 😂
- +1 yıl
Bu umut bana yeter tüm delilleri toplayıp seni aramaya cikiyorum
- +1 yıl
Ara beni 😂 öptüm seni seni 😂 çok özledim deli gibi 😂
- +1 yıl
Uuuuuvvv geliyomm bekle konum atmana bile gerek kalmadı artık kokundan bulurum ben
- +1 yıl
😂😂 konuma gerek yok ben senin baktığın yerde olurum aslan parçası 😄🤣
- +1 yıl
Off kadın ya.
- +1 yıl
Noldu 😂😂
- +1 yıl
Offff lama akşam akşam 😂
- +1 yıl
Aksamin karanlığında kaybolan insanların ofu sen bilmezsin
- +1 yıl
Konya'daki halamada selam soylebilirmiyim buradan
- +1 yıl
Tabi tabi selam söyleyebilirsin erzak filsn da gönderebiliyorsun
- +1 yıl
Allah razı olsun bacım
- +1 yıl
Bı şal şu gönderiyi kadın
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnşallah her şey dilediğin gibi olur :)
14 Yorumla- +1 yıl
Amin gülüm insallah cümlemizin 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Hangi konuda halin ne olacak
119 Yorumla- +1 yıl
Ne demek hangi halim 😂 görmüyorn mu açıkta kaldım 😂
- +1 yıl
Bul beni 😂
- +1 yıl
İyi iyi hemen beni teselli etmelisin 🤣
- +1 yıl
Yaaa novel çok romantiksin 😂
- +1 yıl
Ben şimdi senin dizinin dibinde mi orurucam 😂 kafamı da dizlerine koyarım boncuk boncuk ağlarım ne olucak benim bu halim diye 🤣🤣
- +1 yıl
İkimiz birlikte ağlarız kemal Sunal gibi 🤣
- +1 yıl
Böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 😂
- +1 yıl
Senin canını yiyeremm haaa 😂
- +1 yıl
Seni yemiycem de kimi yiycem
- +1 yıl
Sen harbiden göğsünde yatıp ağlanacak bir insansın bunu biliyorsun dimi çünkü okadar samimi ve güven veren bir tarafın varki oyuzden seni çok seviyorum ve saygı duyuyorum
- +1 yıl
😊😊😊
Ben öyle düşünmüyorum aslında henüz farkedilenedim galiba diyip geciştirecegimm😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılSeç buradan al
Sana adam çok
Pazarda sebze gibi...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle bir cinsel açlık çekiyorum ki bulsam başta öpmekdik yerin kalmaz. keşke bir kere yaşatsan. Ama işte. kadınsın. ne anlarsın ya da ne yaşatırsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAhahsh o işler öyle eslesmeyle olmuyor karmaşık şeyler..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. çağırdında yokmu dedik
17 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar yürekten çağırma beni 🤗 bir gece ansızın gelebilirim 🤗 beni brkliyorsan uyumamışsan kapında soğuktan donabilirim 😂😂
- +1 yıl
Kapıyı açık bırakma hırsız girer derler 😂
- +1 yıl
AA çok pis girerim 😂 nasıl girdigimi anlamazsın bile 😂
Hahah
11 Yorumla- +1 yıl
Noldu 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAy kıyamam 😁
14 Yorumla- +1 yıl
Deme böyle deme içlendimmmmm 🤣
- +1 yıl
😁😁
- +1 yıl
Gülmeee 🤣
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum 🤣
+1 yılBen varken nasil acikta kalirsin😅
15 Yorumla- +1 yıl
Bul beni 😂😂
- +1 yıl
Yollarda bulurum seni
Takvimlerden çalarım seni
Dans ederim hayalinle
Yine de yaşarım seni... - +1 yıl
Bugün hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokulup " merhaba ' dedim 😂😂
- +1 yıl
Ahh ulan ahhhh 😂 seni ben elime bir geçirsem varyaa 😂🤣
- +1 yıl
Ben seninim..
+1 yılTakma
11 Yorumla- +1 yıl
Ya takarsamm 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlucak mı….
11 Yorumla- +1 yıl
Ne olucak mı
Nolcak bu halin abla
11 Yorumla- +1 yıl
Ahhh ulann ahhh nolucak benim bu halim 😂 bende bilmiyorum ki
+1 yılAynen
11 Yorumla- +1 yıl
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
+1 yılne varmış halinde :)
12 Yorumla- +1 yıl
Ah ahhh açıkta kaldım 😂 daha ne olsun 🤣
- +1 yıl
sen açıkta kalmazsın güzelim sen beğenmemişsindir. :)
+1 yılÇok doğru ya yıllardır boşum haksızlık :)
15 Yorumla- +1 yıl
Kesin birisi benim hakkımı yiyor 🤣 kim benim hakkımı yiyorsa Allah bin belasını versin 🤣🤣
- +1 yıl
Bela okuma ya Benim hakkımı yiyen kimse çıksın ya yazıktır bana :)
- +1 yıl
Sana niye yazık oldu. Asıl bana yazık 😂😂 tam sevilecek yaştayım 😂
- +1 yıl
Çook uzun zamandır aşksızım kurudum bittim Aşk insanıyım ama bil bakalım ne eksik :)
- +1 yıl
Onu hakedicek bir kadın
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. En sonunda ölcen🤣🤣
18 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 içlendimmmmm 🤣
- +1 yıl
Tm boşa aldım 😂 yokuş aşağı vurduruyorum ta ta tata tatatammmm 😂😂
- +1 yıl
Bak gördün mü vurdurmaya vurdurmaya nasıl vurduruldugunu unutmuşum 🤣😂 bana laf yetiştireceğine gel bii el at ' ta arkadan ittiriver 😂 sevaptır 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelsin teklifler
113 Yorumla- +1 yıl
Teklif mi ne teklifi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEşleşme talebi🤣
- +1 yıl
Sen beni şaapmssk icinmi şaapmıştın 😂 evlilik teklifini arkadaşlık teklifini duydum da eşleşme teklifini ilk defa senden duyuyorum hınzır 😂
- +1 yıl
Yaa benide güldürdün hee 😂 elbisen yırtıla emiii 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYa yukarıda yazıyor ya ondan dedim
Cevap sahibi+1 yılYoksa ne haddime
Cevap sahibi+1 yılNiye yirttin elbisemi ya
- +1 yıl
Yırtarım hiç sağım solum belli olmaz 🤣 ayıptır söylemesi biraz vahşiyimdir de 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHmm o kadar vahşetin demek
Cevap sahibi+1 yılVahsisin *
Cevap sahibi+1 yılBu neden kaynaklanıyor
- +1 yıl
Cazibemden 😂 bana memlekette vahşi cazibe diyorlar 😂
Cevap sahibi+1 yılHakikaten ne olacak senin bu halin
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 nize 2 mız bayram etsin 😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Gözlerimiz 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvet ne sandın 😂😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yılCanımsın bencede ben varım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey olacağına varır abla
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne var halinde
16 Yorumla- +1 yıl
Ne demek ne var görmüyormusun açıkta kaldım 😂
- +1 yıl
Bul beni 😂😂
- +1 yıl
Açıkta bırakmamak için 😂😂
+1 yılHangi halin?
11 Yorumla- +1 yıl
Ne demek hangi halim 😂 görmüyonmu açıkta kaldım 😂
+1 yılNe olmuş haline 😉