Evlenip artık çoluk çocuğa karışmak istiyorum. Sizde de bu istek var mı? Yorulduk be yeter bu kadar, aile kurmak lazım

Evlenip artık çoluk çocuğa karışmak istiyorum. Sizde de bu istek var mı? Yorulduk be yeter bu kadar, aile kurmak lazım

Ben istemiyorum aslında evlenmek gibi düşüncem şu an yok zaten olacağını da sanmıyorum ama eğer bir gün evlenirsem tabi ki de bu beni çok mutlu eder sadece şu an için biraz erken o kadar bir de evlensem bile çocuk istemezdim ama bir yandan da kız çocuğum olmasını çok istiyorum ben. çünkü kız çocukları daha tatlı ve şirin oluyor her zaman bu yüzden de kızım olsun isterdim onunla birlikte oyun oynayalım ya da eğlenceli şeyler yapalım derdim ben. ya da eşim ile birlikte gezelim eğlenelim derdim ama bu ekonomi de sevgili bile bulmak zorken bir de gerçekten seni seven parana bakmayana kalbine bakan kız bulmak da imkansız gibi geliyor bana oldukça.
Evlenmeyi düşünmüyorum. Çünkü evlilik hayatında çocuklarımın ve eşimin istekleri üzerine kendi hayatımı yok saymaktansa kendi paramı kendim yiyip hayatımı dolu bir şekilde yaşamayı tercih ederim. Eşin ve çocukların senin maaşın ile hayat sürecek eşinin çalışacağı da olmaz zaten çocuklarım için de dünya hayatının onlara eziyet olmasını isteyip böyle risk almak istemem. Paranı yiyip bitirsinler işsiz kalıncada eşin başka kesesi bol koca bulur zaten. Kendi maaşım ile kendi hayatımı rahat kafayla yaşamak istiyorum kısacası
Evlendiğim kadın dan yemek yapmasını evi temizlemesini çocuk yapıp büyütmesini istemiyorum iyi bir aylık geliri olsun birlikte çalışalım ev işini yarı yarıya yapalım çocuk yapmak yerine bol bol gezip eğlenelim ben bunu istiyorum evlilik den beklentim sabah işe git akşam eve gel yemek ye çay iç film izle seviş uyu dedi
İstiyorum ne yalan söyliyim. Hayatımı güzel yaşadım en azından fena değildi. Artık başkalarının hayatına da dokunmak çocuğumun hayatına yön vermek eşimin mutlu olmasını beraber eğlenmeyi hayatı paylaşmayı istiyorum. Ama bunu yapabilecek doğru adam maalesef yok gibi. O yüzden çok da şey yapmıyorum yani;)
Cevap
31Cevap
Kediye köpeğe karışmak istiyorum olur mu?
Her insan belli dönemde düzenli hayatının olmasını ister gadası
Bunu bir yandan bende çok istiyorum ama bir yandan çok korkuyorum. Evlenip güzel bir hayata kavuşanlar olduğu gibi, hayatı alt üst olan insanlarda var. Özellikle bu zamanlarda evlenip memnun olan pek az insan var. Ben iş yerinde evli olan insanlara bakıyorum, arkadaşlarıma soruyorum bu konuda fikirlerini almak için hepsinin söyledikleri aynı şey, "Kızım evlenip ne yapacaksın ben evliliğin öyle olacağını bilseydim evlenmez hayatıma bakardım" diyorlar. Çok azı mutlu "gibi" görünüyor diğerleri ya hoşnut olmadığı halde devam ediyor ya da ayrılık aşamasında...
Hadi gel de evlen şimdi örnekleri ortada, denenmişi varken...
Evlilik mükemmel eğer eş beklentileriniz varsa mükemmel. Ben boşandım cünkü ben sessiz ve sakin kocamla sevgi dolu bir hayatı kovalarken , o benm bu davranışımı onu fanusa kapatmak olarak algıladı. Sonunda da bitti. Her gün ağlıyorum cünkü cok seviyorum ve kabullenemiyorum. Umarım siz mutlu olursunuz biz olamadık nasibimde yokmuş.
Neredeyse her insan bunu ister ama evlenecek doğru bir eş bulmak lazım önce çocuğa karışmak için...
Çok istiyorum çok fazla ortamlara saga sola giden biri degilim evden iṣe iṣten eve ve spor salonuna dolaysıyla kimse karṣıma cıkmıyor veya ben çekingenim galiba biraz. Aile kurmayı çok isterdim. Durumumda gayet iyi guzel bir iṣimde var yurtdıṣında yaṣıyorum
Evlenen ne gordu de sen gorecen haa ben ebeminkini gormek istiyorum diyorsan o ayri evlen de gor o zaman evlilik masal ozelikle turk kizlari masal oldu artik evlenecek kiz kalmadi ortada artik
Bu his ortalama kaş yaşında geliyor? Ben 30 yaşındayım henüz böyle bi istek yok içimde ben bi bozuğum acaba bilemedim ki.
iyice tanımadan evlenme. sonradan çok pişman olunabiliyor
Evlendin mi sen
Yok. Daha en az 6 senelik bi yol var önümde. O yol bitince de evlenme isteği gelmeyecek.
Yaşın genç daha
İstiyorum isterim yani doğru kişi ve seven birine denk gelirsem fakat yok. Çok istiyorum galiba hayattan😒
Evliyim çoluk çocuğa karıştım. Güzel bir şey. Tavsiye ederim
Allah evlatlarına uzun güzel ömür versin abla
Amiiinn cümleten
Evliliği biraz tuhaf buluyorum, kulağa bazen de eğlenceli geliyor ama şu an çok gencim evliliğin kolay olduğunu düşünmüyorum...
Sende baska sorunlar var gibi geldi dostum bunalim gibi bunlar olunca duzelecegini dusunuyorsun ama oyle degil
Eyvallah kardeşim doğru bulmuşsun
Durumun varsa aile kurabilecegini dusunuyorsan adayın da varsa bekleme
Maddi durumum şükür çok iyi
Valla usta hiç yok çok korkutucu geliyor ama güzel bir şey böyle hevesli olmak
Artık bu hayat sıktı biraz reis
erkek için ideal yaş 26 filan bence sonra isteksizlik gelır dıye düşünüyorum
30 yaşına geldiğimde düşürüm şu an için sevgili bile istemiyorum ne evlenmesi 😄
Evet çocuklarla aram oldukça iyidir umarım ben de anneliği tadabilirim.
Hayir- aile kurmak illede sart değil bence herkes nasil isterse yapsin
Evet istiyorum. Allah kısmet ederse. İnşallah.
isterim tabiki ama doğru kişiyi henüz bulamadım.
Evlendim çoluk çocuğa da karustim sonra ayrıldım oyuzden ben almıyım alanlarada mani olmıyım
Daha güzel hayallerim var
Ülke ülke gezmek gibi
Tabi biraz imkan ve cesaret meselesi
Arada geliyor böyle duygular sonra diyorum kendine gel, kitabına devam et ‽
Hayır istemiyorum çok büyuk bir sorumluluk bunu duşünmem için daha zaman var
Hayır ben kendime zor bakıyorum, çocuğa nasıl bakayım 😅
Hic kimseyle hic biseye karışmak gibi bi istegim yok şükür 😃
Kulağa hoş geliyor tabi gecikmeye başladık yavaş yavaş hatta
Evet de ekonomik şartlar beni geri çekmeme sebep oluyor
Evet var!
Bir türlü kriterime uygun eş bulamıyorum
He evet aile kurup çoluk çocuğa karışınca dinlence başlıyor 😀😀
Var tabiki ama ciddi de bir karar o yüzden Allahtan hayırlısını isterim hep.
Daha kendine bakabiliyor musun tatiline gidebiliyor musun gezebiliyor musun istediğin ihtiyaçlarını rahatlıkla alabiliyor musun? ondan sonra çocuğu düşün bir eşya değil çocuk canın sıkılınca mikrop gibi üreyecek bir şey değil.
Maddi imkanım var şimdi maddi seylerimi yazmiyim kısaca ev araba arsa dükkanim var
Evlenenler ne b.. k yedi sen.. yicen. Kafan daha r dert ariyorsun
İlerde evlenmek istiyorum evlilik fikri bana kötü gelmiyo ancak evlenip eşimle çocuklar gibi eğlenmek istiyorum onla beraber yaşamak istiyorum. Çocuk yapma fikri bence evlendikten sonra iyice düşünüp karar verilmeli
Ben çok istiyorum ya böyle tatlı minik bir bebeğim olsun
Bir yanım bunu istiyor ama diğer yanım bu gidişat yüzünden uzak duruyor. Bir de sevme duygusu bir kere kırılınca maalesef :(
yok be kafayı mı yedin. zor iştir
Şu an evlenmeyi düşünüyorum. Bu halimden memnunum.
Ya seni yerim 😂♥️
🙃
yok valla , umarim olmaz
Evet istiyorum
Bu düşüncem tozlu rafta artık.
Evet ama istediğim kişiyle sadece.
Daha 26 yaşında neyin yorgunluğu?
Mami bro daha önce tecrübem oldu mu yani bakir misn?
Hevesim olmadı pek
Hayır ben hiç istemiyorum
Gönlüm artık istiyor ama kısmet nasip işidir
Aman evlilik falan benden uzak olsun
Mesleğimi elime aldıktan sonra bakarız
Bence aile kurmak daha yorucu.
Hım olabilir.
Hayır nüfus yeterince fazla zaten gerek yok
Hayir sadece bir tane yeter
Bazen evet bazen hayır, karışık kafalar
Evet istiyorum.
Yok