Hayır zannetmiyorum sadece çocuk için evlilik olmaz bir kere yani çocuk için bir şeyler yaşamak lazım ne ben sevmedim aşık olmadığım adamla bunu yapamam sadece çocuk için evlenmek bana çok mantıksız geliyor yani eğer çocuk istiyorsan evlatlık bir şekilde de olabilir değil mi bu
Hemen her insan zamanı geldiği zaman evlenmek ister. Ama bunun için karşısına iyi bir insanın çıkması için dua eder. Bu konulardaki aceleci olmak olmadık yıkımlara yol açabiliyor. Çocuk sahibi olmak için evlenen insanların çocukları annesiz babasız büyüyorlar. Bu durumu göz ardı etmemekte fayda vardır.
Bu devirde böyle bir rezil dünya ya çocuk getirmek sırf o duyguyu yaşamak için kendisinin ileride dünya geldiği için pişmanlık duyabileceği en az 70 yıl yaşamak zorunda olacağı bir hayata mahkum etmek çok ama çok bencilce ve doğru değil kendi fikrim olarak ne bu devirin insanıyla evlenirim ne de çocuk getirmeye vesile olurum
Hayır önce evleneceğim kişiyi sevmem lazım evleneceğim kişinin de baba olmayı hak ediyor mu diye bakmam lazım direk herkesle dan diye sırf çocuk yapmak için evlenilmez mantık dışı
Bu hayatta en çok istediğim şey baba olmak. Ancak sırf bunun için evlenmem. Sevdiğim kadından olmayacaksa, huzurlu bir evliliğim olmayacaksa baba olmanın da bir anlamı kalmaz.
Sadece çocuk için evlenmek doğru değil. Tabi ki istisnalar ve tercihler bunu değiştirir. Ama çocuğun geleceği, huzurlu ve mutlu bir ailede geleceğinin planlanması da önemli. Aile huzuru her şeyin başı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşkı bulamazsam evet, iyi niyetli ve hoş bir adamla anlaşarak bebek için evlenmek isterim daha sonra ise anlaşmalı olarak boşanırız. En azından çocuğumun babası diyeceğim kişiden bahsederken övgüyle bahsederim.