İyi günler 1.5 yıllık ilişkim var. Kız arkadaşım 26 ben 20 yaşındayım…Bugüne kadar çok kez kavga ettik ayrıldık defalarca fakat genede bırakamadım kopamadık birbirimizden seviyoruz birbirimizi kısaca…Fakat ben 20 yaşındayım o ise 26…Aile ve çevre baskısı var üzerimde.. olmaz yapamazsın sen 50 o 56 sen 40 o 46 bu gibi örneklerle kafamın içine ediyorlar açıkcası.. Sizce sıkıntı olur mu ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neyden korkun var? neyi kaybetmekten korkun var?
kız sana cinsellik veriyor değil, kızdan çocuğun yok, eee? kızın sana veriyor olduğu ve senin kaybetmekten korkuyor olduğun şey nedir?
özetle; bırak ve hayatına bak.
kız şu anda senden sadece alıyor. sana hiçbir şey vermiyor. tek taraflı alışveriş var şu anda. yani kız seni sömürüyor (duygusal açıdan). bu yüzden hoşuna gidiyor.
ben bir erkeğim ve ben ona ilişki sürecini vermeden bana bedavadan kızlık kaynaklarını verecek bir kız bulsam benim de hoşuma giderdi. sen kızdan herhangi bir kızlık kaynağı almadan ona kendi sahip olduğun erkeklik kaynağını yani ilişki sürecini hediye ediyorsun (ilgi sunmak, onunla mesajlaşmak, ve herzaman onun çağrılarına cevap vermeye hazır beklemek gibi şeyler kızların erkeklerden ihtiyaç duydukları erkeklik kaynaklarıdır)
sen kendini bedava sunarsan kız sana değer vermez. insanlar bir metanın değerini o metaya ulaşımın zorluğu ile ölçerler, metanın gerçek değeri ile değil. Apple firması eğer imac'leri bedava dağıtıyor olsaydı, hiçkimse alıp kullanmamış olurdu, ne kadar kaliteli olursa olsun kimseye beğendiremezlerdi. sen de şimdi ne kadar büyük ilgi-alâka sunarsan sun, kız senin sunuyor olduğun bu erkeklik kaynaklarını bol bol tüketecek, ama tükettikçe sana olan ilgisi düşecek ve sonunda seni bir kızdan farksız görmeye başlayacak. azdığı zaman sana değil ona ilgi göstermeyen diğer bir erkeğe verecek.
senin hatan kendine bir kız seçip o kıza odaklanmış olman. Kızlar erkeği kendileri avlamak isterler ve avlanacak erkek etraftaki tüm kızlarla iletişim kuran erkektir. kızlar çabucak kendilerine odaklanan erkekleri istemezler. senin kıza herzaman bir "kaybetme korkusu" yaşatman lazım, sadece bu korkuyu yaşattığın zaman kız tatmin olacak ve sana saygı duyacaktır. bu korkuyu yaşatmanın yolu da senin her zaman tüm kızlarla iletişim kurabilir durumda kalmandır. kız seni bu durumdan çıkartmaya çabalayacaktır yani seni sadece kendisi ile ilgilenen bir duruma getirmek için, senin diğer kızlarla iletişimini sıfıra çekmek için uğraşacaktır, ve bu çaba kıza haz verir. senin yapman gereken bu hazzı kıza yaşayabiliyor olman. sen şu anda kıza herhangi bir entrika süreci yaşatmıyosun hatta tam tersini yapıyorsun yani kıza: "sen hiç merak etme, ben sadık ve ilgili bir erkeğim" demeye çalışıyorsun ona ilgi sunarak. kız bunu istemiyor ki. kız garanti olmayan erkeği hayal ediyor. dünyadaki evliliklere bi bak, ne zaman ki erkek eve kapanıp relaks moda geçtiyse kadın kocasından soğumuştur ve evlilik kötüye gider. sürdürülen evliliklere baktığında ise şunu görürsün, erkek kendi "eligibility" yani "diğer kadınlar tarafından seçilebilirlik" değerini düşürmemiştir ve karısı bu erkeği kaybetmemek için 250 gram bile olsa bir kaygı yaşamaktadır. bu evliliklerde kadın kavgalar da çıkartır, AVM'de: "o kadına niye baktın" diye kocasını kısıtlamaya da çalışır, ama adam karısının bu çabalarını savurur yani iplemez ve bütün bunlar (yani erkeğin dışa açıklığı) o evliliğin çalkantıda olduğunu göstermez, erkek aldatmadığı sürece ve erkek kendi değerini koruduğu sürece o evlilik asla sonlanmaz. tam tersine adamın kendisini karısına %100 garanti olarak sunduğu ve evin içinde tartışma çıkmasın diye uğraştığı evlilikler: 1- ya erkek için zindana dönüşür çünkü kadın onun dedikleri yerine getirilerek tatmin edilemez (kadın sadece erkeğin değerinin yüksekliği ile tatmin olur) 2- ya da evlilik sonlanır. re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft
Konuyla ne alakası war la
Var var çok kavga etmeniz bu ilişkinin süreceği anlamına gelmez hep üzülür kaybedersin
Sana verdiği örnekler çok yanlış belli zaman aralıklarında örnekler mantıklı gelebilir ama sen şu an bir zaman içindesin geleceğini bilmeden verdiği örnekleri kabul etmemen lazım anladığım kadarıyla bu kız seni bir yerde sömürüyor sana karşı bir değeri yok. Üstelik her kavga çıktığında ilk yazan sen oluyorsun bence ayrıca senin ilgin çok fazla bundan da eminim
Beynim yandı🤯🤯
Hangisi cümle için @susisui
Üstteki uzun yorum için
Daha ilişkileri ne düzeyde olduğunu bilmeden nasıl bu kadar çok çıkarımda bulundun meraktayım🤔
Merak etmeyin ilişkide çok danışmanlık verdim insanların çoğu aynıdır. Psikoloji alanında çok makale okudum ufak yazılar bile bana geleceği gösteriyor
Bana da yardımcı olur musun😀
Tabi olurum
Özelden mi yazayım
Evet
İşten attım
İstek*
Benim erkek arkadaşım da benden 2 yaş küçük. Ben cok olgun takılan birisi olmadıgım halde bazı hareketleri çocukça geliyor :)
Anlasıyosanız siz ne mutlu devam et bence
Yasını da gostermiyor bakımlı ise sorun yok👍🏻
Çok büyük bir yaş farkı değil. Kimsenin ne düşündüğünü takmayın derim. Mumkunse yaşınızı da söylemeyin bosverin