Biliyorum çok fazla yaş farkımız var ama insan istiyor bazen kendisi de diyor yaş farkı çok az büyük olsaydın alırdım seni vs diyor ama işte yaş farkı çok
olmaz sizce di mi yani imkansız duru bir güzelliğim var heba etmiş olurum
Biliyorum çok fazla yaş farkımız var ama insan istiyor bazen kendisi de diyor yaş farkı çok az büyük olsaydın alırdım seni vs diyor ama işte yaş farkı çok
olmaz sizce di mi yani imkansız duru bir güzelliğim var heba etmiş olurum
Çok. Neden çok, ileride bu durum sizi zorlayacak. Kuşak farkından dolayı fikir ayrılıkları olacak. Sen hala enerjikken o evde kalmak isteyecek belki. Daha sakin hayat isteyecek. Zor. Bu zorlukları düşünerek karar vermeniz gerekli.
Aşkın yaşı olmaz derler ama bazen insan yine de tereddüt edebiliyor. İlişki yürüyorsa, iki taraf da mutluyorsa yaş farkı çok önemli değil bence. Her iki taraf da olgun ve istekliyse ilişkinin keyfini çıkarmak en güzeli! Eğer seni gerçekten değerli görüyorsa yaş farkı da bir engel olmaz. Sen kendine güveniyorsan ve bu ilişkiyi gerçekten istiyorsan, neden bir şans vermeyesin ki? Önemli olan iki kişinin de uyumlu ve mutlu olması. Kalbinin sesini dinle ve içinden ne geliyorsa onu yap! 😊❤️
Cevap
8Cevap
Evet fark çok.
Neredeyse amca diyeceğim kişilere sevgilim diyebilmeniz cok itici ve komik
Değil sevgilim
15 yil sonra da kuş ötmüyor diye üzülebilirsin
Çok canım. Şimdi değilse de ileride büyük sorunlar çıkartır
Bence çıkar
Peki.
Şu an için çok değil ama sen 40 olunca o 54 olunca çok olacak
Sen heba etme o duru güzelliğini çok yazık
Bilmiyorum ama çok saf bir güzelliğim var üniversite okuyorum yanaşmaya çalışan oluyor ama bakmıyorum erkeklere büyük birini istiyorum çünkü
Bak büyük taliplerin çıktı kaçırma duru güzellik
Evli mi adam?
yuh artık ya ne bu olgun merakı bu kadar
Evet çok.
Yok abi
Şimdi değil ama ileride sorun olabilir.
Çok gibi.
senmi 36 sın
Hayır erkek olan
Evt çokkk
Sen22 misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?