7 sene sonra benden ayrıldı, anlamlandıramıyorum?

çok uzun bir hikaye olacak. ama anlamak için yardıma ihtiyacım var.

7 senelik ilişkim bitti. son zamanlarda çok ayrıl barış durumlarımız olmuştu. ikimizde 6 senedir eskişehirdeydik. 2022 Kasım ayında o antalyaya iş için gitti, ben de işten kaynaklı bir yıldır istanbuldayım. bu bayramda babala tanışmaya yüzük takmaya gelecekti. ama ayrıldık. ayrılma durumumuz şu şekilde oldu; depremden sonra yardım amaçlı bölgeye gitti o dönem aramız iyiydi. sonra döndükten sonra benle iletişimi azalttı. ben de bunun üstüne depremden de etkilendiğim için ağır konuştum. 3 hafta konuşmadık görüşmedik. sonra ben özledim aradım bana ilişki kalmadı bitti dedi. beni yüzüstü bıraktın dedi. ben de ağladım yalvardım bir haftasonu yanıma geldi. özel ve güzel vakitler geçirdik. birbirimize sözler verdik. döndükten sonra tekrar iletişimi kesti. ben aradım yanına gelmek için bilet aldım dedim. o da bana gelme, seni sevmiyorum artık, sevmeye çalıştım olmadı, seni de üzüyorum böyle üzülme dedi. bir insan 7 yıldır hayatında olan canım dediği evlilik düşündüğü kişiden böyle birden soğur mu? evet anlıyorum acı çekti, yalnızlık çekti. ama hepsini ben de çektim o dönem. hayatımda istediğim şeyleri yapamadım, önümü göremiyorum felan dedi. ama bunları beni susturmak için mi gerçekten mi dedi bilmiyorum. ikimizde birbirimizin hayatımızı mahvettik daha mahvetmeyelim dedi. beni resmen çıkardı hayatından. bana şimdi seni sevmiyorum dedi ya gerçekten mi karamsarlık haliyle mi dedi anlamıyorum. tekrar döner mi kestiremiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Anası bile aradı, düzeltmeye çalıştı ama geri dönmedi. Bilgilerinize.
Güncellemeler
+1 yıl
hala dönmedi.
Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar döndü.
Güncellemeler
1 ay
biz evlendik. :)
7 sene sonra benden ayrıldı, anlamlandıramıyorum?