Evet, başarılı oluyorlar.
Hayır, bunun sonu fiyaskodur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bunca zorbalik haberleri hemen hemen bu düşünce ile yola cikan ablalarla dolu bence. Serseriligi sevgili istisnai olarak duzeltebilir belki ama bu oran çok azdir diye düşünüyorum fakat tedavi gordugunde dogru bir doktorla bu durumdan aklanabilir belki serseriler. Serserilik duygu kontrolu yapma konusunda sıkıntı yasayanlarin sorunu diye düşünüyorum.
Haklısınız. 👍
Hayır başarılı olamazlar. aslında onlar serseri sever düzeltmek gibi dertleri yok. bu da ya aldatmak ile ya da terk edilmek ile biter kızda üzülür
Aslında doğru olabilir. Doğru mu yoksa?
Cevap
1Cevap
Ben umutluyum bu konularda ama annasının adam edemediğiyle de uğraşmak istemiyorum bir yandan.
boş ver umudu filan bence: )
Yahu karşıdaki bir insan koyun mu bu ki güdelim? Başarısızlık sonucu tabikide!
Di mi ama.
Evet. Ya o insanla ilişkiye başlamazsın veya başlarsan da belirli kurallar koyarsın uymazsa da ayrılırsın yok illa kalayım illa yöneteyim diye olmaz ki
Kendinden ödün vermemek lazım.
Aynen öyle. Bu arada İzmirli misiniz?
Evet. Kemalpaşa'dan.
Yunan göçmenliği var mı acaba? :D
Yok. : ) Aslen Artvinliyiz. Oraya da Ahıska'dan gelmişiz. Neden? Benzettiniz mi?
Hayır Yunanlar İzmir'e Symrna diyorlar da. Şaşırdım o yüzden neden böyle yazmış diye.
Symrna ismi yerine yeni bir isim koymamış ki zaten. İzmir de Symrna'nın okunuşunun zamanla aldığı bir hâl. Yani bir Constantinapol ve İstanbul olayı değil : )
Bir insan yedisinde neyse yetmisindede odur kimse kimseyi değiştiremez
Maceraya gerek yok aslında yani.
Annesinin bile duzeltemedigi erkeği elin kızi hiç duzeltemez.
hacca gittim oruç tuttum aabbbi sen ne diysen oglim ben imanlıyem sen kafıırseen namaz gıldıım abbii dikad edeysen imana allah hac kuran
Her zaman değil😒
Her zaman değil, zaman zaman diyorsun.
Çok zor
Belki de imkansız.
Bazen olabiliyorlar
Binde bir filan mı? : )
Hayır.
Hayır bence de.
Hayır anası babası adam edememiş ben niye uğraşayım
Beni kimse ıslah edemez
Çok eminsin kendinden.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?