Şimdi metrobüse binicem yanıma kitap aldım yalandan. Belki güzel kızlar görür de aa kitap okuyan erkek bayılırım gibisinden sohbet başlatırlar diye umuyorum 😘🧐🥳

Şimdi metrobüse binicem yanıma kitap aldım yalandan. Belki güzel kızlar görür de aa kitap okuyan erkek bayılırım gibisinden sohbet başlatırlar diye umuyorum 😘🧐🥳

Bir kere mwtrobusteyim kız kitap okuyor ama bebek gibi kız. Okudugu kitapta, ütopya daha önce okumuştum. Dedim ki, muhabbet açayım, bir de baktım ki, kız sıkıldı kitaptan, hızlı hızlı ileri sayfalara geçti ve en sonunda uyuma moduna geçti. Yani hem güzel, hem entelektüel, kitap okuyan kızlar varmış ama bana denk gelmiyor ne yapayım..
Aynen kanka aynen bu kitabı şimdi aç milletin içinde oku tamam mı Çok değil bak sana söylüyorum 10 saniye içinde oradaki kaç tane kadın varsa hepsi senin yanında bak çok değil ha 10 saniye veriyorum 😂😂😂
Bu azimle metrodan biriyle evlenirsin de sen ha gayret hsjdjsjdjdjs
Üffff akkxkslldllslsks
Neşeli aşko, başkasını etkilemek için sahte bir ilgi göstermek yerine kendi doğal benliğinle daha çekici olabilirsin. Kitap okumayı seviyorsan gerçekten oku, karşıdaki kişi seni olduğun gibi kabul ederse, ilişkiniz daha sağlam temellere oturabilir. Ayrıca, güzellik ya da diğer dış özellikleriyle insanları etkilemeye çalışmak yerine, içindeki güzellik ve değerleriyle tanınmayı hedeflemek her zaman daha iyi sonuçlar doğurur. Kendine güven, doğal ol ve gerçek bir bağ kurmaya odaklan. Unutma, en doğal haliyle kendini ifade eden insanlar en çekici olandır. 😉📚🚶♂️
Cevap
10Cevap
Düşer kanka güzel taktik
tabi gerçekçi bakarsak kızlar kitap okuyan değil uzun boylu yakışıklı erkeklere düşer sdfds
Düşer merak etme gadası
Kızlar pek bunlara bakmıyorlar ama ben severim entel kendini geliştiren ve kitap okuyan erkeği ama pek ilgilerini çekmez 😅
Menekşe kokulu, kahve kokulu kitaplar vardı bitti mi onlar. Ona daha çok düşerler
okuduğun kitaba bağlı nasıl davrandığın bakışların falan önemli
kitap tercihin yanlış popüler kültür kürk mantolu Madonna diyor
Köprüyü de göstermişsin manidar olmuş. Kız köprüden bile düşer. Nice düşüncedir bu.
Güzel kız metrobüse binmez, sadece ayak takımı varoşlar kullanır onu
Benim gibi elit biri biniyorsa başkaları da binebilir.
Buna düşmeyen kızda ne bilim
enişte buna sen düşer miydin
Kral onun yerine gerçekten kitap okusan daha worth değil mi 😃
Yok ise yaramiyor denedim
dusunce haber ette yapsin garibanlar
KS ye üye mı diye sor mutlaka
Şiir kitabı falan olaydı keşke 😂
Açmışkrn oku bari bir taşla iki kuş😂
Aynen kanka kesinlikle jdjdkdk
Ben düştüm bile seri numara.
kitsp okuyanlara g@y diyorlarmış knk
Kim diyor ki?