Yanlışlıkla, sevgilimi aldattım? Hayatımın askını bir rezil bir insan yüzünden kaybettim? Artık şansım yok? Fikirleriniz önemli?

Sevgilimle ortak bir arkadaş grubumuz vardı. Gece dışarı cıkar partilere giderdik, takılırdık, sevgilim de gelirdi. Geçen hafta yine dışarı çıkıyoruz. 3 erkeğiz, 1 kız arkadaşımızın sevgilisi, 2 kız daha var, onlar da bu kızın arkadaşları, partiye gidiyoruz. Sevgilim gelmiyor çünkü hasta.. Ben neden gidiyorum? Çünkü arkadaşlarımızdan birisi terk edilmişti, moral olsun diye gidiyorum.

Terk edilen arkadaşımız neşelensin diye içtik de içtik. Sonra sevgili olan bu iki arkadaşımızın evine geldik yakın diye. Ben sevgilimle genelde geldiğimizde kaldığımız odaya geçtim. Terk edilen arkadaş bu gelen 2 kızdan birine yamuldu. Bir kız var biraz kırık belli, öyle sohbet ediyoruz. İçmeye devam ediyoruz. Bir baktım ben bayağı kötüyüm. 8 50lilik içmişim, yarım şişe vodka içmişim 8 shot tekila atmısım. Kafa iyice gitti. Dedim ben yatıyorum geçtim odaya yattım. Bir ara gözlerimi araladım bu konuştuğum kız yanımda üstü falan her şeyi çıplak benim altım yok.. Dank etti ama kalkamıyorum. Tek söylediğim sevgilim var oldu bayılmısım yine.

Sabah bu kız sanki gece söylememisim gibi bana sevgilin vardı da niye benimle beraber oldun dedi. Fotografımızı çekmis sabah? Sevgili olmuşuz sanmış? Gece derinmiş sohbet? İnstadan sevgilime attı aldattı seni diye. Arkadaşlarım sevgilisi olan adamsın sana güvenilmez falan dedi benden uzaklaştılar. Kıza bir şey yapmışım gibi davrandılar. Oysa kız bana bir şey yaptı, ne yaptı bilmiyorum bile. Zil zurnaydım. Ne güzellik ne zeka ne kalite sevgilimin yanından geçemez. Belli ki karakteri de bok gibi. Hala mesaj atıyor, hakkında kötü düşünmüyorum. Cok yakısıklısın ve temiz birisin ikimiz de kötüydük diye. Sevgilin için üzülme diyor. Evleneceğim dediğim kadını kaybettim.. Arkadaşlarımı kaybettim

Güncellemeler
+1 yıl
Bu bir tecavüz mü? Kıza dava açabilir miyim?
Yanlışlıkla, sevgilimi aldattım? Hayatımın askını bir rezil bir insan yüzünden kaybettim? Artık şansım yok? Fikirleriniz önemli?