arkadaşlar 4 yıllık ilişkim var sevgilimi seviyorum. ama sevgim çok fazla olduğu için bırakamadım siz olsanız napardınız ilk çıktığımız zamanlar bana kimsele çıkmadım demişti sonradan piyasaya 5 kişiyle çıktığını öğrendim bakiremisin diye sordum evet dedi. sonrada ama kimisi elastik falan dedi kıvırdı bi gün ilişkiye girdik. bakire değilsin sen dedim meğer değilmiş bana dayımla ilişkiye girdim dedi buna da eyvallah dedim dayısını her gördüğümde kan tepeme çıkıyo bide dayısıyla samimilerdi eskiden öğrendiğimden beri alakaları kesildi. ama kimse bilmio daha bi çok yalan attı evleneym desem vicdanım rahat değil napayım ben?
Cevabın nedir?
+1 yılArkadaşım yazdıklarımdan gocunma lütfen.
dayısı ile ilişkiye girmiş ve sen eyvallah diyorsun, hadi diyelim kız pişman vs iyi niyetli davranayım ilişkiyi alakayı kesti falan filan, DAYISI yahu aile içi bir şey söz konusu ki bu tecavüz değil birşey değil senin yazmandan çıkan sonuç bildiğin gönüllü rızalı ilişki. Kız, dayısı ile merhabayı şunu bunu kesmiş olsa ve kızın artık gözünde dayı yok olsa dahi, dayının gözünde böyle birşey var. ve her seni gördüğünde pis pis gülecek senin bilmediğinizannedecek ve sende bildiğin halde SALAĞI oynayacaksın. Buna eskilerin dili ile DEYYUSLUK yani karısını kıskanmayan adama söylenen laf ile ifade edebilirim. Adam sarılacak hoş geldin beş gittin edecek olmadık yerde bi nefes çekecek saçlarını koklayım hesabı yok oğlum nefes aldım ayağına yatacak. hadi deseydin ki Türkiyenin çeşitli yerlerinde 5 kişi ile yatmış birlikte olmuş NEYSE kim görecek vs .
DAYI yahu bu dayı !
Birde üstüne üstlük senle ilişkiye giriyor ki iyice tescilliyor bazı şeyleri anladığım kadarıyla yarın birgün ayrılma noktası çıktığında DEMEDİ DEME ilk DAYISI arıza çıkartacak. A.RIZA ali rıza değil yani bildiğin ARIZA çıkartacak. Al başına belayı. Dayısının sıkıştırmayacağını nereden biliyorsun. Sen yokken gel bi eskiyi yad edelim yoksa kocana söylerim rezillik çıkar hesabı yaparsa. Kardeşim arkadaşım derhal bırak başına bela alma. Çok seviyorum meviyorum hikaye bu durumda çünkü anlattıkları yenilir yutulur değil. Delikanlı adam söker yüreğini atar boğaz köprüsünden aşağı kendisi geçer üsküdara yakar sigarasını uzaktan uzaktan batışını izler kalbinin. kusura bakma anlattıklarım ağır gelebilir ama durum vaziyet bu kardeşim.128 Yorumla- +1 yıl
tavsiyem, yok arkadaşım delikanlı adama yakışmaz. Eğer delikanlıyım DELİĞİKANLI değilim diyorsan yapma, Bırak Allah'tan bulsun bulacağını. En güzel cevabı ve hak ettiğini verecektir. Sen 4 yılını vermiş farkında olmadan heba etmişsin bırak Allah versin gereğini. Ama sana 2.tavsiyem ne kadar iyi silsende defterin içinden yaprağı yırtıp atsanda sonraki yapraklarda izi kalır. Mümkünse orada izi belli olan şeyleri OKUMAMAYA çalış. Böylelikle 4 yılı unutmak daha kolay olur.
- +1 yıl
Yorum yapan değerli üyeler Haklı mıyım haksız mıyım Siz söyleyin. Sizde katkıda bulunun bu arkadaşımız için.( ki bulundunuzda !)
- +1 yıl
yer çekimini yeniden keşfetmeni sağlayamayız ama hiç olmazsa yıldırımı fark etmeni sağlayabiliriz. Umarım beyninde çakan yıldırımların etkisi gözünü,gönlünü ve yolunu aydınlatır.
iyi geceler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl.birader ne yapmışsın sen ya, benim başımada lisede aynı böyle bir olay gelmişti aşık olmuştum kıza o kadar emek verdim falan ama kız bildiğin kaşardı allahtan arkadaşların saysinde aklımı başıma toparlayabildim ve 6 ay sonra hiç bi şekilde yakınlaşmadan bitirdim. Sonradan öğrendim benle çıkarken başka bi okldan başka cocukla falan çıkıyomuş, okulda herkesin ağzında bozuk mozuk falan zor atlattım ama ŞART, seninkisi çok zor fakat imkansız değil tahminimce kız çok güzeldir değilmi? vede seksi kaşarların genel tipi tabi benim düşüncemdeki, bence kıza s.. git de sonra yeni bi hayata başla dünyada kız çook o var diye terslediğin kızlarla dertleş iyi geliyo ;) ailenede bitti olmuyo falan dersin bi bahaneyle bittiğini tüm çevrene duyur ve yeni bi hayata başla ve bi kızla gerekirse ÇIKMADAN önce bile bi çevresini yokla
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Dayı kelimesini görünce yzını baştan bir daha okudum yanlışmı anladım diye ama yanlış anlamadığımı farkedince 2.bir şoku daha yaşadım.Arkadaşım geçen zamana bakarsan her zaman yanılırsın.İlişkide yolunda olmaayn bir çok şey var.Bu insan sana en başında yalan konuşmuş.Hadi diyelimki seni kaybetme korkusu yaşadığı için bunu söyledi.Kaç kişiyle yatıp kalktığı önemli değil diyelim.Ama ortada kaldıralamayacak bir şey var ailesinden birisiyle ilişki yaşamış bu sindirilebilecek bir durum değil.Dikkat etmelisin.Sen sevdiğinden dolayı belki sabrettin o kadar zaman ama şuan ciddi ciddi bir adım atmalısın geleceğin için.Geçmişi geride bırak zararın neresinden dönülürse kardır.ALLAH gönlüne göre versin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılyuh yani bukadar yalana iyi dayanmissin be kardes, neticede hersey sansina ortaya cikmis veya sen cikarttin ortaya bir sekilde.. dayisi ile iliskiye giren insanin akli dengesinden süphe ederim bu bir, ve sana bukadar yalan söyleyenin ilerde ne yalanlar söyleyebilecegini hic tahmin bile etmek istemiyorum yani güvencin de sifir dir ona karsi.. vicdanin da rahat degilse zaten yol yakinken dön, kendine ve harcadigin zamana ve sevgiye yazik
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
15Cevap
+1 yılseviyorsan bahane arama yapmıştır bir hata buraya yazacğına kızla konuş ne olacak bilmiyorum seviyorsan söyle ama kızın tavırlarına da bak ha umursamıyorsa zaten eyvallah der gidersin. ama sana aşıksa bırakma o kızı. geçmişi takmadan yaşa geleceği sen ol
13 Yorumla- +1 yıl
onunda sevdiğine eminim ama bu şekilde yaşayamıyorum .bazen bi kalemde silip sıfırdan adam gibi bi kızla yeni bi hayat kurmayı düşünüyorum.ama ben çok kıskancım bi ara kavga ettik yarın bi gün evlendiğimizde sen yokken dayım eve gelse o zaman bile kıskanırsın beni dayımdan bile demişti kavgada o lafları düşündükçe ağzını yüzünü patlatasım gelio daha gerçekler ortaya çıkmamıştı bunu söledğinde gerçekten dayısından bile kıskanydum
- +1 yıl
ne fark eder. eğer ayrılmayı düşünüyordu dayı sözünü duyar duymaz bitirmesi gerkmez miydi ? demek ki oğlanda seviyor. o zman sikmişim dayısını. sevgi kırar herşeyi. yalnız soruyu soran diyosaki ben kızın ilerde başına kalkarım diyosa bıraksın kızı .o kadar acının üstüne daha fazla acı vermesin hayatnda .pskolojisini bozmadan gitsin . ha kalıyorum diyosa da tamamen kalsın her koşulda sahiplensin onu. onunla yatarken herşey güzeldi ama öyle değil mi ?
+1 yıliyiymiş ortada yalancı bi kadın var dayısıyla ilişkiye girmesi zaten ensest ilişki bunu kabullenebilmen bile güzel rahatlık. bu konuda çok şey söylenebilir ama bir insanın ilk yalanını ilk hatasını affetmek zaten rahat ol bana istediğin yalanı söyle ben hepsini kabul ederim demek gibi bişey bence. hayat senin hayatın şimdiye kadar nasıl dayandın o bile şaşırtıcı.
00 Yorumlahemen şu an şu dakika bence bitir,çünkü bu kadar yalan ve çiğlik varsa bir ilişkide evlendikten sonrasını düşünemiyorum şahsen..dayısıyla ilişkiye giren (tecavüz demiyorum,öyle olsa daha sonrasında araları iyi olmazdı ki gönüllü demekki) e böyle birinden ne bekliyorsunki? sen bu kadından birde çocukmu yapmayı planlıyorsun...lütfen kendine haksızlık etme ve yaşında gençken dön bu yanlıştan,doğru insanı bekle yanlıştan kurtul..
00 Yorumla
+1 yılÇok soru işaretli evlenirsen ilerde sorun yaşarsın bi kere dayı bu nasıl bi miğdesi varmış zorla beraber olduysa bu samimiyet neydi peki yaa hem güvenin kalmamıştır evlenirsen acaba olur o seni yer sen onu bence bitsin güven kalmamış ztn herşeyden önce bir aile kurcaksın bnce geçmiş çok önemlidir
00 Yorumla
+1 yılyalan bir tane değilki..hemde beyaz yalanlarda değil bunlar.çok önemli konularda yalan söylemiş.çok seviyorsan mantıklı bakman çok zor ama,burada sorabildiiğine göre kafan karışık ve durumu sorguluyorsun.bence çok iyi düşün.evlilik büyük karar bunun için tamamen güvenmek gerekir..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. dayıya sen nasıl eyvallah diyebldn bunun adı ensest iliski rezalet bu.. öyle biseyi yasayıp susan bide cekinmeden sevgilisine anlatan bsey yokms gb dayım dediği adamla samimi olan kadında ayrı bi rezil..
15 Yorumla- +1 yıl
2 gün önce 3 senelik iliskimi bitrdim.alıskanlığımı sevgimi emeğimi askımı bağımı gücümü hice saydım bitirdim. neden biliyomusun? cnkü bazen insanlar 2727272. sansı hak etmezler insanlar sadece 1 sans hak ederler. iliskimin 3. senesi herkes biliyor dimi? aile arkds herkes evlenrsnz dye bkıyor hatta.ama btmesi gereknce btiyo akıcak kan damarda durmyor.iliskini sevglnde yasıyo sen tek yasamıyosun ve iliskinn supermani dye bsey yok. 2 kisilktir hersey. sadakat ve dürüstlkte öyle!
- +1 yıl
aama 4 sene verdiğim emek peşinde koşmam yeter güvenemediğim için nereye gitse takip ettim. onu hep korudum . kötü arkadaşlarından uzaklaştırdım erkeklerle konuşmasını yasakladım giyim kuşam sil baştan .dolabını yeniledi .ben şimdi burdaki yorumlarıda gördüm bu kadar yatırımım boşamı gidicek.i onla ilgiliendim hep işimi bölüpte .
Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. ewlendikten sonrada yalan söylemeye dewam ederse ? yani dayımla diyor başka biri değil sen bu kıza nasıl güweneceksin peki ? hani yalanları öyle az buzda değil ki tamam olabilir diyelim birde sen ciddi düşünüyorsun ewlilik bu yani..
02 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim... İşin içinde yalan varsa şeytandan kaçar gibi kaçacaksın...
Hakikaten dayım dediği kişi dayısımıymış =)
Nedense liseli bi çıktığım geldi aklıma.. 10 yıl öncesi...01 Yorumla- +1 yıl
öz ve öz dayı tüm sülalesini tanıyom yavşakla cankuş olmuştum bide 2 yıldır tüm iyi niyetimi gösterdim kız tarafı diye .yaranalım kendimizi ailemizi iyi temsil edelim diye ama artık selam bile vermiyom dövsem niye dövdün dicekler anlatmak zorunda kalcam bu sefer mardinli ailesi ikisinide öldürcekler bu yükü kaldıramam
Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Dayısıyla ilişkiye mi girmiş...
Kendi isteğiyle mi zorla mı olmuş?
Kendi isteğiyle ise oha demekten başka bir şey düşmez.
Sana da ayrılmaktan!
Eğer bir ensest durumuysa da zor senin için..00 Yorumlaoha dayıya tamam dediğin yerde bağlantı koptu benim...
32 Yorumlaböyle bi kıza nasıl aşıksın çok merak ediyorum dayısıyla yatan biri amcasıylada yatar senin babanlada böyle birine nasıl güvenilirki anlamıyorum senin gözünü nasıl kör ettiyse artık bizede öğretsin gözlerini nasıl kör etmiş senin
01 Yorumla- +1 yıl
o kadar sevdim artık canımın bi parçası olmuş en başından dürüst olupta söylese bırakır gider üzülmezdim neticede allah ın izniyle evlenmicem bu yorumlardan sonra bana yazık ömür boyu çekilmez bu içimde sır olarak taşıyom kimseye bişey anlatamıyorumda benim sevgilim dayısıyla yatmış diyemem çevremde .bi burda paylaştım ilk defa.sevip alıştıktan 3 yıl sonnra anlattı oda ilişki sırasında bide salağa yattı ilk başta niye kan gelmedi falan baskı yaptım. zorlayınca ağlaya ağlaya anlattı
hala evlenmeyi düşünmen bile çok acayip. . valla merak ettim şu kızı ya nası sevdirmiş kendini bu kadar bize de bi öğretsin yahu. .
00 Yorumlayuh ne dayısı yaa... kaç kurtar kendini . kızmı kalmadı. böyle biriyle nasıl hayat paylaşıcaksın... sakın evlenmeee...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yıldayısıyla mı :O !
ne evlenmesi ya ilişkide araya yalan girerse o iş biter biterrr00 Yorumla Ensestle çıkman beni bitirdi zaten. Her şeyi at kenara.
00 Yorumladayısıyla ilişkiye giren biriyle hala beraber olman ondan çok senin hatan...
00 Yorumlasen hala bu kadar yalanın üzerine bu kızı seviyorum diyorsan ve evleneyim diyorsan en yakın doktora bir git derim ben vicdanını rahatlatmak istiyorsan...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDayı mı? Ne dediğinin farkında mısın arkadaş? Bu resmen sapkınlık..onu da bırak 5 kişiyle neler yapmıştır neler...Erkek adamın midesi varsa bir dakika yanında tutmaz böylesini..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı. iş ciddileşti kac tabiii 4 yıl once boyle degıl mıydı
04 Yorumla- +1 yıl
4 yıl oncr bunları biliyormuydu acaba ?
- +1 yıl
1buçuk sene önce öğrendim dayısıyla yattığını ağlayarak kendi söyledi .kim yaptı dedim dayım dedi ama araları çok iyiydi bunu öğrenmeden 1 hafta önce ninesine gitmiştik dayısının kafasını okşuyodu ben nasılsa dayısı yaa kötü niyet olmaz die düşünüydum ama merak etmeyin burnundan getiriyom zaten kaç kere dövdüm bilseniz. benim alnımda kerizmi yazıyo .anasıla babasıla tanıştık ettik samimi olduk .beni kandırdı .annesinin kardeşile olması ölümden beter .annesi 9 kardeş 6kız 4 erkek
lan ne evlenecen öyle kızla kendini yamamaya çalışmış vur geç !
01 Yorumla
+1 yılyaptığı hataları yalanlarla örtmeye çalışması daha büyük bir hata .. bence zamanını boşa harcama kardeşim
00 Yorumla
+1 yılNe ? Ne ? Ne ? WTF!
Dayısı ne alak ya ? Bu ne lan :S Abi bırak öyle sevgimi olur.
Bırak allaş aşkına bu nasıl bir durum çözemedim .10 Yorumlabazı şeyleri sanki çok doğal gibi anlatmışsın..sendede var anormallik.
30 Yorumla
+1 yılSana herseyde yalan soyleyen bırıyle evlılık mı dusunuyorsun bırde ?
01 Yorumlakanka dayısıyla ilişkiye giren o sokakla komple girer manyakmı bu lan bunlar ailece manyak galiba sen tekme vur ona en iyisi aman hoca yakma başını
00 Yorumla
+1 yılKendi isteğiyle dayisiyla olduysa evlenince senden biriylede yapar. Ben bakkala giditorum diye çık bir dahaa haber alamasin senden.
00 Yorumla
+1 yılo ne be düşman basına.
Okurken gerçek olamaz diye düşündüm vallahi. Nerden buldun sen bunu10 Yorumlaçok kötü bune yalan yalan bide dayısı yok arkadaş eksi puan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendine değer veriyorsan uzatma bir ömür geçmez böyle
00 Yorumla
+1 yılyalanı bi tarafa bırak DAYIMLA kısmı çok kötü bence
00 Yorumlakimisi elastik mi dedi. Para Siempre sayın seyirciler :D
00 YorumlaYok artık, ayrılmalısın tabıkı hala beraber olman hata
00 Yorumlasalaklık yapma yol ver gitsin böyle biri karı olmaz ilerde sıkıntı olur senin iyiliğin için diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfena kandırıo seni bence.kendini kusura bakma ama aptal yerine koyduruosun en yakın zamanda ayrıl senin için kurtuluş olur.
00 Yorumlaayrıl gitsin ne evleneceksin.
00 Yorumladayısı mı yuh diyorum yani
30 Yorumla
+1 yılNe evliliğinden bahsediyorsun?
10 YorumlaHey masallah daha ne kaldı
00 YorumlaAyrıl bence. Kız çok yalancı.
00 Yorumla
+1 yılevlenme git dayisinin agzini burnunu dagit !
00 Yorumlaacı olacak ama ayrılmalısın..
00 Yorumlaohoo, nabıyonuz lan siz, hani biz marjinaldik
00 Yorumla
+1 yılayrıl !
00 Yorumla
+1 yılDayı mı?
00 Yorumla
+1 yılyalan varsa bırak
00 YorumlaYa sana abi deseydi?
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında