Bir ilişkiyi özelllikle de evliliği canlı ve aktif tutmak için neler yapılmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Öncelikle ekonomiyi canlı tutmalı akabinde düzenli olarak gezilere çıkmalı, çeşitli sürprizler yapmalı, sorumlulukları paylaşmalı, eşler birbirlerini fazla sık boğaz etmemeli gibi detaylar ilişkinin canlı kalmasını sağlayabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Evliliği canlı tutmak, çaba gerektiren bir süreçtir. İşte evliliği canlı tutmak için öneriler:
İletişim: Birbirinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşun, hislerinizi ve ihtiyaçlarınızı paylaşın.
Birlikte vakit geçirin: Birlikte etkinlikler yapın, birlikte seyahat edin, yeni yerler keşfedin. Birbirinize zaman ayırın.
Saygı: Birbirinize saygı gösterin, karşılıklı olarak birbirinize güvenin ve destek olun.
İşbirliği: Ev işlerinde ve aile sorumluluklarında birlikte çalışın. Birbirinize yardım edin.
Romantizm: Romantik bir şekilde davranın, sürprizler yapın, birlikte romantik tatiller planlayın.
Yeni şeyler deneyin: Yeni hobiler edinin, birlikte yeni aktiviteler keşfedin.
Birbirinizin aileleriyle iyi geçinin: Birbirinizin aileleriyle iyi bir ilişki kurun, onları ziyaret edin veya davet edin.
Günlük rutinler: Günlük rutinlerinizi paylaşın, günlük hayatınızdaki olayları birbirinizle paylaşın.
Duygusal bağ: Duygusal bağınızı güçlendirin, birbirinize özel günlerde hediye verin veya notlar yazın.
Sorunlar: Sorunlarınızı konuşun ve çözüm için birlikte çalışın.
Evliliği canlı tutmak, her iki tarafın da çaba göstermesini gerektirir. Ancak, bu çaba karşılıklı olarak verildiğinde, evlilik mutlu ve sağlıklı bir şekilde devam eder.13 Yorumla- Soran1 yıl
Ayrıntılı yorum için teşekkürler 👍
- Cevap sahibi1 yıl
EİC için teşekkür ederim
- Soran1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
Öncelikle insanlar evlendim artık benim oldu iş işten geçti bitti tarzında şeyler söylememeli bu tarz düşüncelere girmemeli çünkü günümüzde birçok evliliğin bitmesine sebep olan durum da bu kadın veya erkek hiç fark etmez iki tarafta şöyle bir düşünceye giriyor. Artık evlendik benim karım kocam oldu kendime bakmasam da olur veya ona sürpriz yapmasam da olur aynı evdeyiz zaten sürekli heyecanlı şeyler yapmasak da olur. Bu tarz şeyler düşünüyor bana göre çok yanlis sevgiliyken ne yapılıyorsa evlendikten sonra daha fazlası yapılmalı diye düşünüyorum
11 Yorumla- Soran1 yıl
Doğru tespit
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
4Cevap
- 1 yıl
Çiftlerin kendilerine özel alanları ve zamanları olmalı.. Bireysel olarak zaman geçirebilmek ve kendi konfor alanlarının olması çok önemlidir.. Bunun yanı sıra farklı aktiviteler gerçekleştirmek ve yeni şeyler keşfetmekte ilişkiyi canlı tutacaktır..
20 Yorumla Anlayışlı ve ilgili olun.
10 YorumlaRomantik akşam yemekleri, dans etmek, güzel iltifatlarda bulunmak, sürprizler yapmak, sürekli sevdiğini söylemek aşkı canlı tutar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Karşılıklı çaba gerekir , fikirleri geliştirerek. yavanlıktan kurtulmak için.
10 Yorumla- 1 yıl
Gezip dolaşın bol bol.
22 Yorumla- Soran1 yıl
Yapmaya başladık onu. Teşekkürler. Öneri yerlerin var mı?
- 1 yıl
Hayır yok aklınıza estikçe gezin
Anılar biriktirin
İki kişiyi aynı yere koyup anlaşın demek çok zor. Evlilikte bir sürü anı biriktirirseniz sıkılma süreniz de azalır. Sıkılacak zaman bulamazsınız 😃en olmadı yürüyüşe koşuya çıkın. Birlikte yaptığınız aktiviteleri arttırın..
- 1 yıl
derin mevzu yani neyse gizlis. olmasn bisler sircaktim
00 Yorumla - 1 yıl
Kucuk kucuk seyahatler iyi olabilir
20 Yorumla - 1 yıl
Fantezi
11 Yorumla- Soran1 yıl
Mesela
- 1 yıl
surprizler ve farkli etkinlikler
12 Yorumla- 1 yıl
farklı etkinlikler derken mesela arkadaşım biraz örnekler verebilirmisin.
- 1 yıl
farkli etkinlik iste mesela konsere gitmek normalde hic yapmadiklari seyleri yapmak
- 1 yıl
Seviyorsan hep canlıdır
10 Yorumla - 1 yıl
Eşin soğudu mu senden
00 Yorumla - 1 yıl
her gun keks
14 Yorumla- Soran1 yıl
iyi fikir
- 1 yıl
seks mi keks mi
- 1 yıl
anlayan anladı