Hem sosyal hayatta hemde yatak odasında evliliği diri tutmak için neler yapılmalı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Merhaba
Öncelikle evliliğim monotonlaştığını ve canlandırmak için bir şeyler yapmanız gerektiğini ikinizin de bilmesi gerekiyor bir tarafın istemesi ile bir şey yapılmaz bunu bilin önce bir daha sonra gündüzleri iş yerindeyken işte ikiniz de ayrı yerlerde olduğunuz zamanlardan bahsediyorum cinsel içerikli mesajlar fotoğraflar flört evresindeki gibi işte mesaj atmalar güzel sözler yazmalar daha sonra iç çamaşırı değişik fantezi iç çamaşırı gibi hediyeler olabilir yani seni bununla görmek istiyorum gibi yani yıllardır görmüş gibi değil de ilk defa görecekmiş gibi bir beraberlik olabilir yatak odasında da sizin için imkanı olan fanteziler yani bazı kadınların ve erkeklerin kırmızı çizgileri vardır yatakta sınırları zorlamadan diyeyim çünkü daha sonrası zorbalığa giriyor sınırları zorlamadan değişik fanteziler farklı mekanlar olabilir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Öncelikle at gözlüğünü çıkarması lazım insanların yani genel olarak şöyle bir düşünce var. İnsanlar evlendiği zaman bakımsızlaşır eskisi gibi bakımlı olmak zorunda olmaz ya da evli insanlar akşam 6.00'da evinde olmak zorundadır dışarı çıkamaz gezemez Ne bileyim yüksek sesle gülemez arkadaşça sohbet edemez ya da işte sevgili gibi dizi film izleyemez tarzı bazı saçma düşünceler. At Gözlüğünü çıkarıp bu düşüncelerden sıyrılmalısınız.
İnsanlar evlenince başka bir boyuta başka bir evrene geçmiyor yani evlilik sadece sürekli aynı evde yaşamak demek bana göre ayrıca resmi ve dini olarak beraberliğini nişan yapmak demek sonuçta insanlar aynı insan kişiler aynı çift aynı ilişki aynı. Ha sevgililik ha evlilik dediğim gibi farkı sadece aynı evde yaşamak ve beraberliğini herkese duyurmak.10 Yorumla
Apsürt şeyler düşünme eşini gerçekten ama gerçekten seviyorsan eşini hiçbir konuda yalnız bırakma hep yanında ol, arkadaş çevrende sana kılıbık gibi ithamlarda bulunan şerefsizlere kulak asma ve hepsine yol ver eşini tut unutma sende eşini seçmiş gibi görünsen de asıl seçimi eşin bir sürü erkek arasından seni seçerek yaptı kendini şanslı say öfkelendiğinde eşinin yanından biraz uzaklaş boş bir oda vs. de bağır çağır ama eşinin yüzüne karşı öfkeni kusma, beraber yemek yapın, ev temizleyin, çocuk varsa çocuğunuzla ilgilenin yapacak çok şey var yeter yapmak iste ve şunu söyleyip bitireyim kadınlar eşlerinden ilgi, şefkat, iyi bir yol arkadaşlığı beklerler eğer bu konularda sıkıntın varsa bir terapiste git yoksa sorun da yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
u
+1 yılMerhaba, ben bu konuyla ilgili geçmişte bir bence yazmıştım. Eğer okursanız oradan önemli tüyolar alacağınızdan eminim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Monotonlaşan İlişkinizi Canlandırmak İçin Neler Yapmanız Gerekir?
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
daha önce denemediğiniz şeyler deneyin.
atıyorum.
genelde şehirde takılıyorsanız kampa gidin.
akşamları tele bakıyorsanız bırakıp beraber film izleyin
başka bir şehre gidip yeniden tanışıyormuş gibi yapın
özel hayatta denemediğiniz şeyler deneyin
kendinizi videoya alın
dış ortam se deneyin
bir biriniz başka biriniz diğerine hizmet etsin vs vs vs10 Yorumla - +1 yıl
İyi bir tatil olabilir, dışarda güzel mekanlarda vakit geçirebilirsiniz, evde ise bol alkol ve eğlenceli flimler izleyip gecenizi süsleyebilirsiniz.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Güzel fikir teşekkür ler. Film önerisi var mı?
- +1 yıl
Maksat flim izlemek ne olduğu önemli değil. Ha gecenin ilerleyen saatlerinde erotik flimde açabilirsiniz
- +1 yıl
selam.
bence bir evlilikte yatak odasi zevk ve heyecan veriyorsa diger hersey yolunda demektir mesela baska mekanlarda sevismeyi deneyin oyunvak kullanin00 Yorumla - +1 yıl
Evlilik her şey saygı vefa
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi