En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Evlilikte de Qşkta da Sevgililikte de En Önemli Şey Sevgi Aşk Tutku Özlem Ve Değerlileri GÜVEN SADAKAT DÜRÜSTLÜK VE BUNLARIN BİR DİĞER YANI DA SEXTİR AMA seks, E DİKKAT AŞIRIYA KAÇARSA TADINIZ KALMAZ VE BİRBİRİNİZDEN SADECE ZEVK İÇİN OLDUNUZU DÜŞÜNECEKSİN DİKKAT EDİN MESALA ÇOK VAKİT GEÇİRMEYİN AŞIRI ARAYIP YAZMAYIN SÜREKLİ SİZ ONA ADIM ATIP GİTMEYİN ONA DA ADIMLIK ATMASINA YAPMASINA İZİN VERİN HER KONUDA BİR BİRİNİZİ DİNLEYİP ANLAŞIN HELEKİ ÖFKELİ OLDUNUZDA ERKEK ÖFKELİ İSE LADIN SADECE DİNLEMELİ VE ONA GİT DEFOL VEYA BU TARZ KELİMELER DEMESİ YERİNE AKSİNE KOCASINI KOLLARININ ARASINDA SARMALAMAK LAZIM HERŞEY GEÇECEK HERŞEY YOLUNA GİRECEK DEMELİDİR KADIN KADIN ÖFKELİ İSE ERKEĞİN DE ADAMINDA KADINI NA SAYGI SADAKAT ANLAYIŞ GÖZTERMESİ GEREK KADIN KONUŞURKEN VEYA SİNİRLİ BAĞRIR İKEN ADAM SADECE DİNLEMELİ VE ONY YATIŞTIRIP SARIP ÖPMELİ SAKİN OL AŞKIM HERŞEY GECİP DÜZELİP HERŞEY İYİ OLACAK DEMELİ BUNLAR EN ÖNEMLİLERİDİR... seks İSE KARŞILIKLI OLMALI İKİNİZDE KARŞILIKLIYSANIZ SORUN YOK AMA BİRİNİZİN KARŞILIĞI AZ İSE ERKAK VEYA KADIN BİRİ NİN KARŞILIĞI ÇOK İSE KARŞKI Kİ TARAFA YAVAŞ USUL AŞKLA SEVGİ İLE TUTKU İLE YAKLAŞMALI YAVAŞÇA ONU KOYNUNA ALIP ZEVKE GETİRMELİ YAVAŞÇA USULCA TAHRİK ETMELİSİNİZ AKSİ TAKRİRDE ZEVK TUTKU AŞK YERİNE SADECE seks OLUR BİRBİRİNİZİN İŞTAHINI AYNI ANDA ARTIRIP DOYURNALISINIZ AYNI ANDA OLMASA BİLE YAVAŞ YAVAŞ GÜZELCE NAZİKÇE ROMANTİZİM İLE HARAKET ETMELİSİNİZ SEVİŞİRKEN EN ÇOK ORTAMA DİKKAT EDİN EVDE YALNIZ İSENİZ SERBEST OLUN ÖZELİKLR EVİNİZŞN IRTAMI TOPLU VE MYM KOKULARO VEYA GÜL PAPATYA VEYA LAVANTA KOKULARI İLE ORTAM ŞIK VE LOŞ OLSUN DUŞTA GERGİNLİ ŞNSANLI DOLU ORTAMLARFA İSE GİZLİ Bİ YERDE VEYA ÇAKTIRMADAN BİR BİRİNİZİ TUTKULANDIRA BİLİRSİNİZ DUŞTA İSE NORMAL ISISI OLAN BİR KUVVET VEYA DUŞ TA SİZİ HEYCANLANTIRA BİLİR AMA UNUTMAYIN SETYEN DE ÖNEMLİ OLANLARI SÖYLEDİM İŞTE O ZAMAN ONLARIN DA GÜÇLÜ TEMELİ SEVİŞMEDİR...
UMARIM ANLATA BİLMİŞİMDİR SİZE...11 Yorumla- +1 yıl
Bravo vallaa
Kadının her istediğini yapma kendi sınırlarını belli et. Kurduğun çerçeveyi karın dahi olsa bozamasın. Kadınlar kendisi için kural koyan sert erkeklere bayılırlar, ne kadar sevmediklerini iddia etselerde. Spor salonuna git kendine vakit ve alan ayır. Kadın senin paylaşılabilir bir erkek olduğunu görünce hem kıskanacak hem de tahrik olacaktır. Burada kadınların bahsettiğinin aksine sevgi cümleleri kurmayı bırak ve şunu düşün sen bir erkeksin ve bir hayat çizgisi üzerinde yürüyorsun. Kadın bu çizgide sana eşlik etmeli yok seni kendi çizgisine çekiyorsa orada bir sorun var demektir. Kadının istediği değil senin istediğin olsun. Kadına her şeyi anlatmayı bırak. Eskiler ne demiş "derdini karınla paylaş, hem derdinle hem kadınla uğraş."
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Her zaman ilk adım cinselliktir. Dolaylı olarak herşeyi etkiler ve sağlıklı bir ilişkide gereken duyguların temelini oluşturur. Karşılıklı arzu diri kaldığı sürece arzuladığın kişi otomatik olarak hayranlık duyarsın onu istiyorsundur çünkü, hayran olduğun kişiyede saygısızlıkta yapmazsın böylece ilişkinde saygı bitmemiş olur. Hayran olduğun kişiyi zaten seviyorsundur sevgini yitirmemiş kaybetmemiş olursun. Sevgi ve saygının devam ettiği ilişkide her zaman devam eder her engelide aşar.
26 Yorumla- Soran+1 yıl
Cinselliği nasıl hep diri tutatcağız peki? Monotonlaşmasını nasıl engelleyeceğiz?
- +1 yıl
Kalıplardan kurtularak ve karşınızdaki kişiden utanmadan. Her insanın istekleri, düşledikleri vardır bu konuda ama çiftler birbirine söylemekten çekinir bunları. Sanki ayıp birşeymiş gibi yetiştirildik çünkü. İll önce karşınızdaki kişiye bunları söylemekten çekinmeyin onunda söyleyebilmesi için rahatlatın onu telkinlerde bulunun. Yine çok ayıpmış gibi davrandığımız şeylerden bir tanesi cinsellik esnasında konuşmak. Kesinlikle bunuda atlamayın, ne kadar güzel olduğundan ve ona karşı duyduğunuz istekten bahsedin.(sana şöyle yapıcam böyle yapıcam tarzı şeyler değil çünkü bundan hoşlanan kişi sayısı çok azdır.) Bunu romantikleştirebilirsiniz tabi kelimelerinizin cümlelerinizin karşılığınıda tabiki alacaksınız emin olun, siz bu şekilde davranırsanız eşinizde gevşeyecek ve size ayak uyduracaktır. İsteklerin açıkca paylaşılıyor oluşu cinselliği diri tutar. Birde en önemli etkenlerden birisi biraz yer değişikliği yapın. Yani sadece yatak odasında geçen monoton bi ilişkiden kendinizide partnerinizide kurtarın.
- Soran+1 yıl
Mantıklı yorumlar. İlişkiye oyuncak vs katılmasını hakkında ne düşünüyorsun?
- +1 yıl
*öhm* Öncelikle, erkek dediğin haşin olur. Evde sesinin gür çıkması gerek o yüzden güne 4 hayır 6 yumurta akı içerek başla (Bıldırcın yumurtası olduğuna dikkat et yoksa sesin biraz şarkıcılara kayabilir ve biliyorsun şarkıcılar kırık olur.).
Giyim çok önemli, kesinlikle ona güçlü olduğunu göstermelisin ve bunu en iyi beyaz atlet ile yapabilirsin. Beyazın bir asaleti vardır ve atlet seni atlet-ik gösterir. Kaslarını ortaya çıkarır. Alta da uyumlu bir iç çamaşırı pantolonu giydiğin zaman işte tam olur kombinin.
Çocuk bir ailenin temelidir bildiğiniz üzere bu sebeple 6 çocuk yapmalısınız en az. Bizim zamanımızda en az 6 isterlerdi ve kültürüne bağlı bir erkek olman karını oldukça etkiler. Zaten bir iki tanesi kötü çıkıyor. Ayrıca yıkaması da basit hepsini bir leğene koyduğun zaman tasarruflu bir şekilde temizlik ihtiyaçlarını giderebilirsin.
Umarım yardımım dokunmuştur eğer karın değişimi fark edip sorarsa eski bir arkadaşımın yardımı dokundu dersin ;)
-V12 Yorumla- Soran+1 yıl
Atlet altına mutlaka beyaz slip don giymek lazım demi? Daha bir erkeksi ve güçlü imaj çizmek adına
- +1 yıl
Mümkünse marka giymelisin. Gucci'ye bakabilirsin sonbahar kreasyonu yeni çıktı.
- +1 yıl
Öncelikli olarak güven çünkü güvensiz sevgi ve saygı olduğunu görmedim. Ve bence daha sonra önemli olan empati bir ilişkide erkek daha baskın olabilir ama kadının da istemediği şeyler olunca erkek saygı duyup hareketlerini kontrol edebilmelidir. Ve zaten seviyorsanız her şey kendiliğinden gelir 😊
115 Yorumla- Soran+1 yıl
Eşler arasında sınır olmalı mı peki?
- +1 yıl
Nasıl sınır derken biraz açar mısın
- Soran+1 yıl
cinsel yaşam manasında sordum sınırı
- +1 yıl
Eğer iki taraf mutlu olucaksa hayır sınır olmamalı
- Soran+1 yıl
Haklısınız
- +1 yıl
Tabi ilişkide eşinizin rahatsız olmamasını da düşünmeniz gerek
- Soran+1 yıl
her konuda rahat değil işte malesef
- +1 yıl
ne kadar süredir birliktesiniz
- Soran+1 yıl
15 yıl
- +1 yıl
eğer cinsellikten korkuyorsa beraber cinsel içerikli videolar izleyi
- Soran+1 yıl
korkmak degil ama monotonlaşma
- +1 yıl
hiç denemediğiniz şeyleri deneyin zorlayıcı
- Soran+1 yıl
Yanaşmıyor malesef ona
- +1 yıl
çok zor o halde
- Soran+1 yıl
ikna etmeye calisiyorum ama dediğin gibi zor
- +1 yıl
Bence karşı tarafı karşına oturtup Arroyo eksiyi konuşmanız lazım ikinizin de ilk önce birbirimizde sevmediğiniz neler var onları anlayıp ona göre bir yol çizmeniz lazım ben öyle yapıyorum şahsen. İşe yarıyor
48 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne tür özellikleri kastediyorsunuz?
- +1 yıl
Eşinde sevmediğin bütün özellikleri onunla kavga etmeden otur karşına anlat ve ondan da aynısını yapmasını iste en azından inan bazı şeyler çözüm buluyor
- Soran+1 yıl
Mantıklı birsey diyorsunuz ama kimse kusurlarını kabul etmekte hevesli değil işte. O da ben de
- Soran+1 yıl
Siz bunu yaptığınızda neler yazıldı?
- +1 yıl
Ben kusurlarımı kabul ediyorum ona da örnek oluyorum bu şekilde hatalar toparlanıyor bakın ilk önce sizin eleştiriye açık olmanız lazım. Gerçekten biz kadınların biraz daha yapıcı olması lazım
- Soran+1 yıl
Özelden sorabilirmiyim?
- +1 yıl
Bayansanız tabi ki
- Soran+1 yıl
Değilim
- +1 yıl
1. cinsellik (her zaman yenilikçi ve şaşırtıcı ol )
2. ailesi ile iyi geçin (kesinlikle erkeğin kalbine giden yol buradan geçer)
3. fazla kıskançlık yapma (gereksiz trip ve kıskançlık yapma her şey tadında iyidir)20 Yorumla cinsellik önemli bir durum ve maddi olarak da geçimini karşılayabilmek.
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Cinsellik zamanla monotonlaşır, maddi durumlarda inişler çıkışlar olabilir. Ama evet önemli bunlar olmazsa olmazlar
- Soran+1 yıl
Kurtardınız mı monotonluktan?
- Soran+1 yıl
Başladı evet
- +1 yıl
Değer vermek bence ona kendini iyi hissetiren cümleleri bıkmadan söylemek o ilk günki heyecanı yaşatabilmek o günki gibi sarılabilmek ve en önemli şeylerden biri.. onunla eğlenmek aktiviteler vesayre birlikte yapmak ve çok önemli bir şey daha var onu dinlemek sorunlarını kendi sorunun gibi sahiplenmek asla hiç bir konuda aynlız hissetirmemek aklıma gelen bunlar
10 Yorumla - +1 yıl
En önemli şey heyecan hâlâ içinizde heyecan varsa zaten ilişkiniz dipdiri olur ama her gün aynı şeyleri yaşıyorsanız heyecanınız kalmaz ve bu ilişkinizi yıpratır
28 Yorumla- Soran+1 yıl
malesef montonlaşıyor
- +1 yıl
O zaman eşinizi şaşırtıcak şeyler yapın atıyorum dışarıdan eve geç saatte geldiğinde Trip atıyorsanız kızıyorsanız trip atmayı ve kızmayı bırakın bakımlı olun önceden yaptığınız şeyleri bırakın atıyorum yarın sabah eşinize sürpriz bir kahvaltı hazırlayıp yatağa götürün vb gibi
- Soran+1 yıl
Peki ya cinsel hayat için?
- +1 yıl
Kadınlar duygusaldır hep duygusal olarak düşünürler odanıza çiçekler veya bir kaç mum gibi şeylerle şık hale getirip yatağa geçtikten sonra ilk önce eşinize duygusal olarak dokunursanız güzel laflar söylerseniz güzel olabilir
- Soran+1 yıl
bunları ara ara yapıyorum ama bu monotonluğu değiştirmiyor malesef
- +1 yıl
O zaman eşinizi karşınıza alıp düzgünce konuşmalısınız ve eğer kaybetme korkusu gibi bir korku yaşıyorsanız bunu yenmelisiniz
- Soran+1 yıl
kaybetme korkusu değil hyr. sadece daha heyecanlı olsun istiyorum
- +1 yıl
O zaman yaptığınız davranışları değiştirmenizi öneririm daha yeni de bahsettiğim gibi trip atıyorsanız küsüyorsanız bunları bırakın kızdığınız şeylere kızmayı bırakın eşinize sürprizler yapın vakit geçirin akşam yemeğe çıkartın evde film izleyin çiçek alın vb gibi
- +1 yıl
sevgililikte de evlilikte de 3. kişiler uzak tutulmalı
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yani? Ne demek istediğinizi anlamadim
- +1 yıl
Arkadasin gidip bence boyle yapmalisin ya da boyle yapmissin dememeli da ailenden biri kariamamali kavganizda olsa sizin o kavga
- Soran+1 yıl
Doğru. Peki cinsel monotonluk?
- +1 yıl
Belli bir sure cinsellikten uzak durup birbirinizi ozleyebilirsiniz
- +1 yıl
Aaa army merhabaa 🤗💖
- +1 yıl
@SadButTrueLies merhaba
Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Uyum, emek, dikkat, özen, zeka...
Hiç bir ilişki emeksiz, özensiz kaldığında gelişmez, aksine geriler.00 Yorumla- +1 yıl
Yeni şeyler keşfetmeyisiniz birbirinizle
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Neler mesela. Örneklermisin?
- +1 yıl
Eşini mutlu etmelisiniz. Yoksa zor..
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Mutlu etmek çok genel bir kavram
- +1 yıl
Her esin mutluluk algısı farklı esini mutlu eden neler varsa onu bulup yapacaksın.
- +1 yıl
Bayanları mutlu etmek imkansız düşünun ki Allah bayana kir vermiş ama takma kirpik takıyor Allah bayana tırnak veriyor kesip başkasını takıyor boya yapıyor bayan bile kendisiyle anlaşmıyorlarki erkekler nasıl mutlu edeçek
01 Yorumla- +1 yıl
Çok basit aslında bizi memnun etmek abartıyorsunuz
- +1 yıl
cinsellik olmazsa olmaz monoton seks hayatı ilişkiyi bitirir. Birbirinize karşı açık olmayı deneyin.
10 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle güven ve sadakat
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Başka peki?
kişisel alan
kişisel alan
kişisel alan02 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok olmuyor malesef o işte. Yok çocuklar yok ev, yok iş
İlk önce saygi ve sevgi olmali
00 Yorumla- +1 yıl
Bitti mi biter geçmiş olsun.
00 Yorumla offf tam adamına denk geldin yeni boşandım ))
04 Yorumla- Soran+1 yıl
neden?
- Soran+1 yıl
Merakla bekliyorum
- +1 yıl
Evlilikte öncelikle sevgi ve tutku olmalı, bazen tartışmalarda her birey baskın çıkmaya çalışıyor ve uzuyor gidiyor. Aslında baskın çıkmak yerine ortayı kırmadan gönülleri bulak lazım ama boşuna dememişler Erkekler Mart Kadınlar Venüsten. Her zaman orta yolu bulmak zor dolayısı ile sevgi ve tutkuyu akıllıca kullanan birey eşini yumuşatabilir.
Diğer bir konu sadakat, ruhunda sürekli başkalarından ilgi görmek ve eşi ile her tartışmada ruhunu dağıtmak evliliğe zarar veriyor, bunun için sadakat önemli, insanların yaklaşımını anlayarak mesafe koymak önemli.
Süprizler evlilikte çok önemli bence, maddi duruma göre az olsun ama güzel olsun tarzında süpriz hediyeler, bayanlar için çiçek ve çikolata vazgeçilmez. Bu süprizleri bayanlar erkeklerine cinsellikte yaptıklarında evlilik çok daha mutlu ve eğlenceli olabilir.
Diğer konu arkadaşlık, eşler ortak konular ve paylaşımlar yapıyor ise, bazen kitap bazen spor hatta oyun arkadaşlığı bile evliliğe can katar.
Kısaca bunları yazmak istedim, asıl önemli olan insanın kendini tanıması ve ne istediğini bilmesi, ülkemizde psikoloji bilmi henüz kendini çok göstermedi. Aileler hala güven, sınrlarını bilen birey yetiştirmede ne kadar başarılı bunu sorgulamak lazım. Sağlıklı birey sağlıklı mutlu evlilik olması ihtimalini yüksetebilir bence.
Sevgi ve saygı
21 Yorumla- Soran+1 yıl
başka?
- +1 yıl
seks seks seks
312 Yorumla- Soran+1 yıl
Günün cevabı :) Nasıl seks ama monotonlaştı işte
- +1 yıl
fantezileri arttır :)
- Soran+1 yıl
Neler mesela
- +1 yıl
Kelepçe kırbaç benim favorim acıdan zevk aldığımdan, fakat sana çok efsane bir şey söyleyim. Onu bağla zevkten delirt sonra hiçbirşey yapma bir 5-10 dk öyle kalsın delirsin sonra çöz ve seks yapın :)
- Soran+1 yıl
özelden konusalım bu detayı?
- +1 yıl
Olur
- Soran+1 yıl
takip attım
- Soran+1 yıl
?
- +1 yıl
Mesaj atbilirsin
- Soran+1 yıl
Mesajların kapalı
- +1 yıl
Ooovvv
- +1 yıl
Bu çok iyiydi
Saygı ve hoş göre olduğu sürece ilişki yıpranmaz
10 Yorumla- +1 yıl
Sadakat
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sadık olmaları lazım
10 Yorumla - +1 yıl
SEEEX
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Merhabalar,
Hayatımız inişli çıkışlı bir yokuş gibidir.
Her güzel şeyin başlangıcında yaşadığımız heyecan, zamanla yerini alışagelmiş bir durum halini alabiliyor. Bunun sebepleri;
Hayat böyle bir döngünün içerisine girince en başa sarma isteği başlar. Çünkü o tatlı anlara özlem duyulur.
O halde ne yapmalıyız?
İletişimi güçlü tutmak gerekir. İletişimde ciddi sorunlar medyadana gelirse toparlamakta bir hayli güçlük çekilir. Eleştiri yapılırken yanlış anlaşılmalara mümkün mertebe yer verilmemeli. Yani söylemek istediğiniz şey ile tavırlarınız birbirinden farklı olmamalı.
Birbirinizi anlamanın en güzel yolu ise empati kurmaya çalışmak ve rahatsızlık duyulan konulara karşı çözüm odaklı yaklaşmak. Kesinlikle anlamaya çalışmak. Önceden yapıp sizi mutlu eden şeyleri ara ara yapıp gülümsemesi. Ortak paylaşımlarda daha çok bulunmanız aranızdaki İletişimi de güçlendirecektir.
İki taraflı verilen özveriler daima birbirine güler. Gönlünüzce olsun her şey.😇