Selam canlarım
Şimdi şöyle ki benim eski iş yerinden tartıştığım bir kız var ve onun yüzünden işi bıraktım kendisi çok yobaz ve çapkın bir kız sevgilisini defalarca aldattı çocuk da bunu biliyor affetmesine rağmen tekrar tekrar aldattı çocuğu ama asıl durum şu ki ben o çocuktan hoşlanıyorum çünkü bana bakışları biraz garip ne bileyim cekiyor kendine
Şimdi o işte çalışmıyorum ve çocuğu ayarlamak istiyorum kıza intikam olsun diye değil gerçekten ondan hoşlanıyorum ve sevgilisinden daha güzelim gerçi ayrıldılar
sizce onun dikkatini nasıl çekebilirim nasıl ayarlayabilirim sosyal medyada kullanmıyorum fake bir hesap açıp yazmalı miyim off çok kararsızım yardim plss
**Lütfen bana kalkıp edep dersleri vermeyin ciddi şekilde hoşlanıyorum ve o kız onu sevmiyor haketmiyor bile
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tamam ama kızla yakınlığın ne dostunun sevgilisine mi göz dikeceksin bir de bu kadar affettiğine göre kızı seviyo demek ki. Bak zararlı çıkarsın yapma
Yaaa seviyor mudur dersinn kii off ama kız onu kaç erkekle aynı anda konuştu aldattı çocuk yakaladı kaç kere hala nasıl sevebilir ki soğuması gerekir kanka ya
Gönlünü gün edeniz sevmez sevda, ister hep onu üzeni
Sana ne ya baskasindan
Numarasını bul
Nasıl bulayım canım ya
Eski iş yerinde samimi olduğun biri yok mj
Mesaj atmak istiyorum ama ailem hattımı sorgulatmakla tehdit ediyor 20 yaşındayım ya benn nasıl yuruycem bu çocuğa mesaj atmadan aglicammm
Hmm senin iş sıkıntı Allah yardımcın olsun bende hiç anlamam ki bu işlerden yardım edeyim en son 5 sene önce biriyle konuşmuştum flört 😂
Ahahahahaha paslanmissin sen
Ben sevmiyorum ya ilişkiye karsiyim daha doğrusu sonunu goremedigim ilişkiye karşıyım
Sende haklısın bu devirde kizlar erkekleri geçmiş zaten kimseye güven olmuyor artık djdjdjdd
maalesef o yüzden de yanlış kişiyle olmaktan sa yalnız olmayı yeğlerim
Dedi yorgun savaşçı xjsjsjsjsj
Adios amigos 😂
😃😃
Keşke onun da KS hesabı olsaydı demi
Keşkeeee ahh ahh
Benin bu anlamda keşkem yok kendi halimde takılıyorum şöyle diym ya da keşke daha çok Antepli olsaydı sitede 😂
Hayır antepli deme banaaaa ayy anteplilerr
Bende antepliyim neyimizi gördün 😂
Eski sevgilim esnafti bir kaç dükkanı vardı bir dukkanindaki eleman da antepliydi çok komik biriydi arkadaş gibi görüyordum patronuyla sevgili olduğumu bilmiyordu gitmiş sevgilime demiş ki şu kız bana aşık yok yanımda tir tir titriyor beni kesiyor falan demiş sevgilim bana diyince şok oldum anteplilerden korkuyorum artık ahahahaha
Ahahah sende az degilmissin 😂
Ahahaha niye ayol çocuğa zerre yüz vermedim valla o öyle anlamış
Ahaha anlar niye anlamasin guzelmissin neticede
Bir şey sorcam erkekler mesela normal güzel bir kızdan çok çabuk hoslanabiliyo mu kız ona tatlı davrandı mesela
Samimiyet önemli iyi davranması önemli güzellik de önemli tabi
Senin nasil sewin yok pp deki sensen tipin iyiii Karayağız delikanlısı ahahahaha
Peki nasıl davransak erkek hoşlanır mesela taktikkkss
Ya ben sevmiyorum dedim ya bence kendin ol sıcak kanlı ol sohbet etmekten kaçma
Bir de ben kapalıyım şimdi mesafeli sanar beni ahahahaha
Kapalı olmak biseyi degistirmez ya bakış açısı önemli bence tabi onun ne istediği de önemli bir yeree
Ama ben çok süsluyum dikkat ederim giyime kokuya falan ama erkekler yemeğe tav oluyorlar nett çünkü ben esnaf sevgilimi ona yemekler yaparak tavlamistim ahahahahah
Yok ya yemekle falan tav olmaz gerçek sven içten sever onu kaybetmekten korkar ben mesela guvenmedigim için sevgili olmuyorum yoksa teklif falan oluyor sürekli birileri ekliyor ya da hastane ortamında sürekli numaramı isteyenler oluyor
Tip okuyorum deme inanmam
Yok att yım acil tıp teknisyeni
Bak bi anımı aklıma getirdin bir gün avm de kasada çalışıyorum adamın biri geldi işte doktormus falan migrenle ilgili tavsiyeler veriyor bana kur yapıyor falan neyse işlem yapmak için sistemden edevletine girdim anaam girmez olaydım doktorum diyen adam temizlik görevlisi çıktı ya ahahahahahahahah brüt maasi 17 binmiş güzel iş düşünmedim değil hanii ama hal böyle olunca kimseye güvenilmez memlekette sende haklısın
Herşeyi beklerim ya sende bekle bence 😂insanlık kötü yerlere gidiyor
Ama seni tebrik ediyorum ilk defa böyle seviyeli konuşan bir erkekle iki çift laf edebildimm genelde hemen sapitiyo KS erkeklerii
Bu da benim farkım olsun 😂 bana da sapitan çok kız oluyor bu arada
Korkma ben aile dostuyum ben sapıtmam ahaaahahah
Farkındayım 😂
Neyse çok boş yaptım seni salayım en iyisii
No problem sahuru bekliyoz zaten 😂
Ooo iman powerrr
Sen hoşlandığın kız tipini anlat sana manita ayarliyim
Antepli mi 😂
Noo İzmirli esmer kıvırcık siyah saçlı kemikli gözlüklü minyon azıcık da suyundan ahahaahaahahh
Yok ya aldatır o 😂
Aaaa nedenn
Bana sadık aldatmayacak eşini sevgilisini ölümüne sevecek biri lazım 😂
Çok şey istiyon djdjdjdj
O yüzden bekarim ya 😂
😄😄😁 kıyamam
Napalim 😂
Ooo efsane geri dönmüş xjsjsuebs
Her zaman burdayım 😂
Verirsen dikkatini cekersin
Ya öyle bir kız değilim ki başka türlü yapmam lazım
Mesaj atmak istiyorum ama ailem hattımı sorgulatmakla tehdit ediyor 20 yaşındayım ya benn nasıl yuruycem bu çocuğa mesaj atmadan aglicammm
Hiıııımm 🤔
Ciddimisin