İlişkide kıskançlık olmazsa, o iş olmaz mıdır 🙃

İlişkide kıskançlık olmazsa, o iş olmaz mıdır 🙃

Hayır ben katılmıyorum kıskanmak aşka olmamalı bence çünkü sevginin kıskançlık ile ilgisi yoktur tabi ki de biraz kıskançlık olabilir ama fazla olduğu zaman bu ilişkiye zarar verir maalesef ayni görüyorum işte eşini ya da sevgilisini kısıtlayanlar var sırf bu yüzden ben sevgilime ya da eşime güveniyorsam zaten kısıtlama gereği duymam. sahiplenirim çünkü sahiplenmek ve kıskançlık ikisi oldukça farklı konulardır benim için. insan sevdiğini korur kollar sahiplenir yeri geldiğinde sevgilisini için kendini feda eder. ama sürekli telefonu karıştırmak işte şu saate dışarı çıkma demek kıyafetlerine karışmak ya da bunun gibi şeyleri ben mantıklı bulmuyorum hiç bir şekilde bu açıkçası insanın güvenmediğini gösterir ve takıntılı bir hal almaya başlar bu da bence ilişkiyi bitirir
Cevap
20Cevap
Kıskançlık yoksa bir sorun var demektir 🙄
dozunda olmalı ama çok aşırı kıskançlıkların ben güvensizlikle alakalı olduğunu düşünüyorum
kıskançlık evet olmalı ama ne kadar olmalı..
Yes... Seven kıskanır gönlü sevdiğine yaslanır. Vakti gelince çiçek açar. Bir kucakta yaşlanır.:) Güzel mani oldu
kıskançlık tadında güzeldir ama fazla kıskançlık bence kişinin özgüveni ile alakalı bir psikolojik sorun
aşırı kıskanclık bana göre bencillik saygısızlık ve özgüvensizliktir. muhatap bile olmam. ufak teefek tatlı şeyler pekala kabul edilebilir o da normal
hayır öyle bir şey yok
kıskandırmazsan kıskanma diye bir durum oluşmaz
Seven kıskanır. Kıskanmayan sevmiyordur. Kıskanmayan kişiler ilgisizdir.
Ben her şeyi kıskanan birisiyim aşık da değilim...
Evet kıskanmiyor ve kiskanilmiyor isem bunu düşündür beni.. kısıtlamadan ve dozunu aşmadan tabii
Kıskanma yoksa değer verme de yok demektir.
Var. İyi ki var..
Abartı olmadığı sürece evet
Ben sadece sevgilisi olan erkekleri kıskanıyorum. Benim hiç olmadı ve hiç bir zaman da olmayacak.
Karakteristik bir özellik. Kendine ve karşısındaki insana güveni olmayan kişiler kıskanir.
Çok tatlısın yaaaaa instegramdan eklesene kerem_bal55_
Kıskanmayan erkekten dişiden hayır gelmez
Elbette
Genel olarak evet
yanlış!!! tamamen öz güven eksikliği
Evet kiskaniyorsan asiksindir zaten :)
Evet herkes kıskanır
kıskançlık bir hastalıktır aşk falanda değil
Evet öyle
seven insan kıskanabilyior
Olmazsa olmaz..
Aşkın Katili olduğu için evet