Abimi bir füzenin üstünde uzak diyarlara mi göndersem?
canım çocuk beni tanimdan önce birde abime senin kardeşin benim kardeşim demiş soora gel benden hoşlan birde açılma 😐 Maymun ya
Nasil cesaretlendirim şunu?
Abimi bir füzenin üstünde uzak diyarlara mi göndersem?
canım çocuk beni tanimdan önce birde abime senin kardeşin benim kardeşim demiş soora gel benden hoşlan birde açılma 😐 Maymun ya
Nasil cesaretlendirim şunu?
Ben sırf bu yüzden ailesi ölmüş kızlara bakıyorum. Ailesi komple bi trafik kazasında falan telef olmuş olan bir kız bulursam evlenebilirim. Bu yaştan sonra kimseden dayak yiyemem. Çok da kindarım hırsımı alana kadar rahat edemiyorum. Lisede 1 çocuk beni dövmüştü , 15 yıldır camlarını kırıyorum çeşitli aralıklarla. 12 mayısta tekrar kıracam.
Sana göre ve ailene göre doğru bir çocuksa ilk adımı Sen atmalısın pas vermelisin ağabeyinin de bu olaya nasıl yaklaşacağı da önemli tabii ki zamanla ciddi bir ilişki olursa anlayışla karşılayacaktır ama yine de temkinli ol
Cevap
18Cevap
Benim yaptiklarimi yap seversen 2 abim var arkadaslariyla sevgili oldum 3 hafta sonra beni optu cocuk sonra operken ya gormusler yad birisi soylemis orayi hala bilmiyorum bana sordular mecbur evet sevgiliyiz dedim sonra cocugu dovduler 2 3 yil oldu alroaleopapsp
Ahauhaahah sesli güldüm
Yok dövdükden sonra cocuk daha yazmadi
askim cocuğu cesaretlendirmek lazım dediğin gibi. yavas yavas su altından yaklas cocuğa bise yap yani ay ben olsam duramazdim bise söylemeden. şöyle diyim sen topu at yakalarsa götü yiyor demektir. korkaksa fazla üstüne gitme derim aranızda fazla gariplik oluşturur. rahat ve profesyonelce yaklas isi batırma sakın he bak işi batırma
Aslında bu abinin kişiliğine bağlı biraz. Yani abin bir şey demeyecek anlayışlı biri ise sen direkt açıl dicem ama pek sanmıyorum abilerin normal karşılicagini
Seni Kardeş bildim bacıma yavşadın diye başlarım 😂😂
Maymunsa boşver😂 şaka bi yana abimin bi arkadaşı benden hoşlanıyordu hep bakışıyorduk sonra ne olduysa abim fark etmiş kuzenimle beraber dövmüşler çocuğu
Bu abiler de ayrı deli 😐
Benim abim bi başka deli valla
Sürekli aynı ortamda bulunduğumuzda bana bakıyordu hep gözünü kaçırıp bakardı biri senden hoşlandığında anlarsın ya bakışından bende anladım
Bu kızlarsoruyorun da bazı sözleri canım diye çevirmesi yok mu😅
Arkadaslar, eger bu mesajimi okuyorsaniz size tavsiyem. Boyle kadinlardan uzak durun !!!
Küçük bir kağıda numaranı yaz şu saatte ara de Eline sıkıştır ve oradan ayrıl
canim ne araması gtunumu vercek hayatimin anlami o kadar uzun boylu değil avı kaçırmamak gerek
İlgi göstererek tabi
Senin ona ait olduğunu düşündürerek
Bak ben sana Bir şey diyeceğim ama hiç pas bile verme2
Niye
Olacak iş değil boş ver kardeşin kardeşim demiş bitmiş o iş
Beni tanimadan görmeden demiş aralarinda öyle konuşmuşlar
Boş vermem bende hoşlanıyorum cocuktan
Konuşmaya basla konu aç o senin istediğin konuyu açana kadar ara ara git öyle konuş
Benim de vardı öyle gizli gizli buluşuyorduk
Yazık o çocuğa acıdım şu an boş ver sen cesaretlendirme bence sebep olma cocuga
İşte adama derler kardeşim deme lazım olur diye ama buna dememişler demk ki
abinin kişiliği nasıl
Çokta zor biri değil
Beni de sever aslinda 😅
ozmn alttan alttan işle ona
İyi ki kız kardeşim yok he
Kizkardesin yoksa bol bol kizin olur insallah 🤣
Kızlarımın sevgilisi olabilir ama kardeşinin arkadaşına sulacak olursa ağzına sicarim
Karşısında halay çek
👯♀️👯♀️👯♀️👯♀️👯♀️👯♀️ tey tey tey
Tenhada kıstır başka yolu yok
Baş başa kalmanız gerek
Sevse söyler. Demekki sevmiyor
Senden hoşlandığını nerden biliyorsun sen
Kaç yaş fark var
zor konu asıkmsın sen ona?
Hoşlanıyorum
pekı uzunca konusmak ıstermısın
Onunla evet seninle hayir 🥸
kırma ıcten bır ıstek olur mu :)