Kardeşime nasıl ısınabilirim?

Benim bi kardeşim var 8 yaşında kendisinden nefret ediyorum çok şımarık beni asla dinlemiyo dediklerimin tam tersini yapıyo sürekli benle küfürlü konuşuyo annemler ingilizce bilmiyo kardrşim onlara ingilizce küfürler ediyo kızıyprum annem banan kızıyo diyo çocuğa kızma sebebini söylediğimdede ben suçlu oluyorum odasını toplamıyo benden bişi alıyo ağzına sıçıp geri getiriyo çok gurursuz sürekli arkadaşlarının kanka yalıyo herşeye imkanı var ama hala ezik gibi davranıyo mesela arkadaşının telefonu var ve kardeşimin dokunmasına izin vermiyo ama o kardeşimin ipadine kendi ipadiymiş gibi davranıyo vuruyo falan kardeşimde bişi yapmıyo Sürekli insanlara özeniyo odama izinsiz girip eşyalarımı alıyo sonra onların ağzına sıçınca bi yerlere atıyo buluyorum kızıyprum neden böyle yaptın diye annem bana kızıyo diyo kızma çocuğa Annem onu şımratıyo diye zararlı ben çıkıyorum istediği şey olmayınca ağlıyo anneme babama vuruyo durduruyorum annem yine abna kızıyo sabrım taştı bugün makyaj malzemelerimi alıp klozete atmış pudralarıda ezmiş az kalsın dövücektim sabrım falan kalmadı nasıl bu canım dövmeden adam edebilirim lütfen biri yardımcı olsun yoksa annrm bile durduramayacak beni

Kardeşime nasıl ısınabilirim?