Kardeşime tekrar nasıl ısınabilirim?

Merhaba arkadaşlar ben 29 kardesım 21 yasında , ama çok yakınız bakkala bile beraber gideriz , babamız sorumsuz olduğundan bizi evden attı , annem ben ve kardesım yasıyoruz , kardeşimi ben okuttum, kendım memurum , onu kımseye muhtaç etmedim bu yasına kadar ve Şu an onun eli de ekmek tutuyor , buna rağmen ona eve para ver diye baskı yapmıyorum ama o veriyor destek oluyor kendınce , biz bu kadar yakınken geçen ay tatilde kavga ettık , çok küçük bir olaydı , kardesıme vurdum oda otelde çığlık attı ve otel sahıpleri kapıyı kendı imkanları İle açtılar , kardesım evi terk edecegıni söyledi , ben ona gitme ben giderim dedım , otelde rezillik çıkardı , daha sonra tüm aile onun üzerine gittik hatasını anlattık. Eskıden durduk yere trio atardı artık atmamaya çalışır falan ama ben ondan okadar soğudum kı eskisi gibi sevmiyorum , önceden ondan ayrılmak istemezdim Şu an onu görünce tüylerim diken diken oluyor ama ona belli etmıyorum , iyi davranıyorum ama içim dikenli bu durumu nasıl atlatırım? En çok da durduk yere trip atmaları , onu alttan aldığım için üzerime gelmesi , benı psıkolıjık baskı altına alması benı çıldırttı, sizce nasıl yumuşarım?
Kardeşime tekrar nasıl ısınabilirim?