Aşk İlişkileri Tanımadığın kişi soyadını sorarsa bu ne anlama gelir? Sevcakdaşm56 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir erkek bana soyadımı sorarsa ne anlama geliyor? a tanışmak mı B sosyal medya kullanıcı almak mı Sos medya Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl İş yerinde yan odandan iş arkaşım soyadımı sordy ne anlama geliyor Tanımadığın kişi soyadını sorarsa bu ne anlama gelir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Tanımıyorsam adımı bildiğine şükretsin 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Bir anlam aramam ben sadece merak etmiş olabilir ya da arkadaş olmak istiyordur 0 0 Yorumla
miyavcıkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl genelde sorarlar bir ara sordum neden diye kaçtı anlamadım o yüzden umursama ya... 0 0 Yorumla
Gündoğumuxxxl Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Tanımak ve tanışmak gerekir güven meselesi pipirikliyse uzak durmak en doğrusu 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. benzetmişte olabilir? 0 0 Yorumla
Senaderlerbana Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. vermem ben tanımadıgım kişilere 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tanımıyorsam adımı bildiğine şükretsin
Bir anlam aramam ben sadece merak etmiş olabilir ya da arkadaş olmak istiyordur
genelde sorarlar bir ara sordum neden diye kaçtı anlamadım o yüzden umursama ya...
Tanımak ve tanışmak gerekir güven meselesi pipirikliyse uzak durmak en doğrusu
benzetmişte olabilir?
vermem ben tanımadıgım kişilere
Sosyal medya
Birine benzetmiştir
Sosyal medya