Çocukken karşılaştığınız tanıdığınız kişinin adını bilip de soyadını bilmeyip şu an kim bilir acaba ne yapıyordur diyor musunuz ?

Ben diyorum aslında ilkokul 2 mi 3 sınıfa giderken Hatice diye bir kız vardı anneannesi bizim alt katımızda oturuyordu hafta sonları anneannesine falan gelirdi benden kız kardeşimi çağırırdı oynardık hep hatta bana benim buradaki tek arkadaşım sensin diyordu onunlada oynadığım zamanlar çok güzeldi bazen tahterevalli ye binerdik kendisinin yüzünü bile hatırlıyorum bazen kız kardeşime soruyorum maalesef o haticeyi hatırlamadı ama normaldir kız kardeşim bizden 4 yaş küçük tü Hatice ile ben aynı yaştaydım birkaç hafta önce aklıma geldi şu an görsem tanımam herhalde Çünkü o da büyümüştür değişmiştir bende aynı şekil büyüyüp değiştim o zamanlar onun soyadını bilseydim onu facebook dan ekleyip görüşürdük de kader kısmet işte şu an gerçek hayatta onu bulsam bile beni hatırlar mı ondan da emin değilim kendisini hatırlama sebebim benim hafızamın iyi olmasıydı sizinde de çocukken tanıdığınız birisi ni yıllardır görmeyip soyadını da bilmiyorsunuz acaba ne yapıyordur dediğiniz var mı?
Çocukken karşılaştığınız tanıdığınız kişinin adını bilip de soyadını bilmeyip şu an kim bilir acaba ne yapıyordur diyor musunuz ?