Kötü bir şey düşünmemiş yani benimle ilgili 🥰
Yarın izleriz filmi dedi
Yaşasın!
Bana güvenmiyor olabilir mi?
Sadece birlikte zaman geçirmek istemiştim 💔
Öncelikle henüz iliskiniz 1 2 ay olmuş ve bu çok kısa bir süre. Evet içinde kötü bir niyet olmayabilir belki cidden iyi birisin ama seni yanlış anlamasına sebep olmuş olabilirsin umarım ısrar etmemissindir. Belirli bir zaman geçtiğinde, emin ol o sana koşa koşa gelicek. Eğer gerçekten seviyorsan sadece biraz sabretmelisin;)
Teşekkür ederim. Ben sadece yanlış anlaşılmak istemiyorum bana artık güvensin istiyorum 4 ay oldu yaklaşık
Aşağıda birinin cevabına 1 2 ay demişsiniz o yüzden öyle dedim 4 ay mi 1 ay mi net bir cevap verir misiniz
Ona göre yorum yapacağım tekrardan
Birkaç ay dedim de 4 ay yaklaşık
Öncelikle kızın yaşı da önemli eğer 17 yaş altındaysa ailesinden dolayı huzursuz hissedebilir, yalan söylemek istemez. Bana göre 4 ay da kısa bir süre sana güvendiğine eminim güvenmese zaten Şu an sevgili olmazdınız sadece biraz daha zaman tanımanız gerekiyor. Eğer yanlış anlasilmak istemiyorsanız ona şöyle bir cümle kurabilirsiniz "Ben çok düşündüm umarım beni yanlış anlamamissindir cunku seni gerçekten seviyorum" içinizden geçen güzel hisleri de cümleye ekleyebilirsiniz.
22 yaşında o da benim gibi
Yorumlarınız için teşekkür ederim
Rica ederim ;)
kanki ne kadar süredir tanışıyorsunuz eğer 1 ay falan olduysa normal öyle demesi bide günümüzü biliyorsun. ama eğer 6 7 ayı geçtiyse sana güvenmiyordur
Birkaç ay
4 ay oldu aslında keşke güvense
Ayrıca o istemezse ne olabilir ki neden böyle davranıyor 💔
Konuşmalıyım sanırım teşekkür ederim
Tabii ki farklı bir amacım yok 🙃
Teşekkür ederim 🥰
Beğeni için teşekkürler ❤️
Cevap
5Cevap
Evinde zaman geçirmek için erken olduğunu düşünürdur belki de hiç gelmez.
Aklını kullanan kızların sayısı böyle artsın
Siz tanımıyorsunuz beni ve haklısınız ama o beni tanıyor ve iyi biri olduğumu biliyor
Güven ile alakası olduğunu sanmıyorum
Neden peki 🙁
Sadece film izleyecektik de ona.
Birlikte zaman geçirelim film falan izleriz dedim zaten ama istemedi
Soruyu beğendiğiniz için teşekkürler ☺️
Teşekkür ederim umarım siz çok daha mutlu olursunuz 🌸
Sevdim kızdaki hareketi. 👏🏻
Ama neden 🙁
O beni tanıyor
Olabilir
Sanırım öyle 🥺.
Yorumunuz için teşekkürler