Kız arkadaşım evine davet etti. Gitsem mi?

12. sınıfa gidiyorum. YGS'ye 9 gün kaldı. Son 2 haftadır sadece dershaneye gidiyoruz. Benim derslerim çok iyi ancak ailevi sebeplerden dolayı mezuna kalacağım. Herneyse dershanede bir kız arkadaşım var. Samimiyetimizi son 2 haftadır baya ilerlettik. Sınav kaygısı yaşıyor ve aşırı stresli. Ailesi tatile gitti ben o da gidecek diye biliyordum. Konu eksiği var filan diye son anda vazgeçmiş. Bana 1 hafta boyunca beraber onların evinde kampa girmeyi teklif etti. Ayrıca bundan kimseye bahsetmememi istedi. Ben ilkten soğuk baktım. Bilmiyorum filan diye geçiştirdim. Tenefüste yanıma gelip "Geliyor musun?" diye sordu. Ben bir bahane uydurup gelmiycem dedim. " Ya sabahtan akşama kadar yalnızız" dedi ardından gülümseyerek dudağını ısırdı. Ben de kabul ettim. Bugün gidiyorum ve bişeyler yaşayacağımıza adım gibi eminim. Daha önce hiç deneyimim de olmadı. Yaptığım sizce yanlış mı? Eger doğruysa biraz tüyo verir misiniz 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Dershaneden sonra beraber eve geçtik. Felsefede eksikleri vardı 4 saat boyunca anlattım. Sonra sıkıldık film izlemeye karar verdik. Ben cips kola cerez filan almak için markete gittim. O da üstünü değiştirmiş baya güzel olmuştu 😅 Koltugu televizyonun onune çektik. Ben bir tarafta o bir taraftaydı normalde. Sonra omzuma yaslanıp öyle izlemeye devam etti. Filmde adam t-shirtünü çıkarınca karın kasları gözüktü. Elini karnıma götürdü kaslarımı okşamaya başladı.(2 senedir bodyciyim 😁) Sonra...
Güncellemeler
+1 yıl
Çok hoşuma gitti, garip bir his. Bende elimi onun bacaklarına attım. Onun gibi yavaş yavaş okşamaya başladım. Film izliyoruz bu arada ama ben filmde filan yokum yani 😂 Eli yanlış yerlere doğru uzandı. Dokundu sonra bir tereddüt etti 😂 Benden karşılık beklediğini anladım elimi biraz daha yukarılara kaydırdım. Birden nefesi hızlandı, elini çekti üzerimden. Içimden bir ses "Burda yaptın, yaptın" dedi 😂. Boynuna yaklaştım öpmeye başladım. Sonra öpüştük 😅 bir guncelleme daha varsa devamini yazarım
Kız arkadaşım evine davet etti. Gitsem mi?