Güncellemeler
+1 yıl
Asddf
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aklinca beni eve aticak sonra malum, Oglan zayif cirkin ve abaza, 😂😂
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bence gitme ne kadar kolay olursan o kadar cabuk terkedilirsin.
Zaten oglsn cirkin yaa eski bi arkadas sadece. Zayif keko bisey asla gitmem. Niyeti belli hem abazanin
Aynen yakisikli olsa da gitme hemen. Unutma ki erkekler zorun peşinde her zaman
Cok yakisikli bi ingiliz oglanla konusuyorum antalyada Şu an , onunla otele giderim ama. Zayif uzun tatli biri
Madem çocuğu bu kadar gömüyorsun neden soruyorsun bunu snsjsj
Arkadasca konusurmu acaba diye dedim
Sanmam. Kafaya koymuş bir kere
Ozaman cok yakisikli ingiliz oglanla sevisim konusuyorumda onla. Zayif uzun biri. Antalyaya gelmis onla olurum ama yalan yok 😊
Napican bu çocuğu at varken eşeğe binme zaten :D git ingilizle bulus
Iliskiye giricem onla kafaya koydum. Cinselligi yakisikli erkekle yasican yasadin mi zaten. Bu avruoali erkekler neden daha cekiciler yaa
Yani tabii ki de yakışıkli biriyle yaşayacaksın. Sonuçta karşındaki kişinin ruhuyla değil nedeniyle sevisiyosun tıp onemli
Sanada bulim istersen cok yakisikli bir yabanci erkek. Intadan bulayim sana atarim.
Çok iyi olurdu ama aynı dili konusamadigim insanla iletişim çok zor oluyor. İngilizcem kötü değil ama çok da iyi değil yani 😅
Olsun cinselligi bile onla yasa derim. Asiri zevkli olur. Cok yakisikli bak turkiyede bulamazsin😀 hep keko dolu ulkemiz
Evet ya keko dolu hep 😅 ben cok sexting yaptım yabancıyla gerçekten daha iyiler ve işleri bittikten sonra çekip gitmiyorlar. Kırmadan nazikce devam ediyorlar iletisime
Duzenli cinsellik yasiyorsun bide, daha zevk veriyo onlar tecrubeli olduklarindan. Bizimkiler keko ve abaza 😂😂 tip önemli diyorum sana arabam bmw diyo bana tipsix yaa😂😂
Tipine bakmadan yazio bide turk kekolari, ciddiyim sana bulucam cok yakisikli zayif uzun erkek. Ingilizcende cat patsa olur bu is
Buldum bi tane instadan atiyom buraya linkini
Seviştiğin adam girdiğin günaha değmeli kanka 😂 çirkin zayıf diyorsun sormana gerek bile yok.
Cok yakisikli bi ingiliz oglanla konusuyorum antalyada Şu an , onunla otele giderim ama. Zayif uzun tatli biri. 😊 digerini ayak bile koklatmam 😂😂
Hic oyle sey yapmadıysan gitme ya
Zaten cirkin zayif bisey, ilkim avrupali yakisikli bi erkek olucak cinsellikte. Bu cirkine vermem. Arkadasca cagirdihini sanmiyorum ams
Git bacım
Yakisikli olsaydi konustugum ingiliz oglsn gibi giderdim emin ol. 😊
Git dnndnnd
Yok saol. Bu tipsiz arkadas ayagina bana gomucek bence arkadasca konusan eve cagirmaz gibi bence