Unutamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum kendime hiç engel olamıyorum ona karşı. Bunun çaresi ne?

Unutamıyorum kafamın içinden çıkmıyor iyi kötü o kadar anı ve yaşanmışlık varki kafamdan hiçbiri silinmiyor dedikleri kafamin içinde dolanıp duruyor susmuyor her gün onun için ağlıyorum yazmadan yapamıyorum kendimi alıkoyamıyorum engel olamıyorum her defasında sürekli veda edecek yazılar yazıyorum ama ne içimde yapabiliyorum ne sonunu getirebiliyorum ve bu karşılıksız olması bana çok dokunuyor sevilmedigini hissetmek ve hiç sevilmedigini öğrenmek başka kızlarla kendimi kiyaslamak sürekli ona bakmaktan kendimi tutamıyorum sürekli sorgulayıp duruyorum niye böyle die dusunmekten delircek gibi oluyorum nabcagimi bilmiyorum tam nefret ediyo gibi oluyodum annem bana bir gün sen gerçekten onu çok seviyorsun söylemiyorsun ama ben anlıyorum dedi tekrar başa döndüm sürekli soranlar oluyo bir şekilde ya konusu açılıyor ya da ben açıyorum kendimi iyice arsız gurursuz ezik ve cepte görebileceği biri yaptım ama bu elimde bile değil nabcagimi hiç bilmiyorum
Unutamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum kendime hiç engel olamıyorum ona karşı. Bunun çaresi ne?