Teşekkür ederim @ilginfulyaa
Neden biri seninle ilişki içinde olmak istesin?
Teşekkür ederim @ilginfulyaa
Mesela ben hayatımda olan kişiye çok değer veriyorum, ama bu kişi bana dürüst olursa içten ve samimi olursa böyle olur. Herşeyden önce içten olmalı, ve aynı zamanda kültür çatışması içinde olmayacağım aynı dili konuşacak ve aileme uygun bir ailesi ve kendisi olmalıdır.

10.04.2023 Pazartesi 18.05
merhametli, düşünceli ve dürüst birisiyim. param yok, belki çok tipim de yok ama bunlar için sevecek insanı da zaten aramıyor, bir gün doğru kıza dünyadaki en güzel kız olduğunu hissettirebileceğimi inanıyorum. ama şu an değil, henüz istediğim olgunlukta değilim.
Hayırlısı olsun kardeşim
eyvallah
Çok kez "Bu zamanda senin gibisi kalmadı.." sözünü işitiyorum.. Aslında yaptığım ekstra bir şey yok..
Sadece yalana tenezzül etmiyor, insanların yüzüne farklı arkasından farklı konuşmuyorum.. Çünkü siz farkında olmasanız da insanlar sizi gözlemler..
Hareketleriniz dikkat edilir.. Kendisi fitneci de olsa, senin açığını arar.. Senden dürüstlük bekler..
Elhamdülillah daha şimdiye kadar arkamdan kötü sözler edilmedi ki, insanlar rahatlıkla beni yüzüme karşı övmekten geri durmuyorlar.. Çünkü ben de kimsenin arkasından konuşmam..
Dürüstlük, huzur, güven, sadakat arayan biri bende tereddüt etmez.. Bunlar dışında arayışta olanlar için ben doğru adres değilim..
Maşallah kardeşim
Hayatımda olan kişiyi el üstünde tutarım, sürekli ilgilenirim
Asla yalan söylemem, gizlim saklım olmaz, tamamen sadığım
Çalışkanım, zekiyim, kendimi geliştirmeyi ve her konuda konuşmayı seviyorum
Sevdiğimi Kırmam, üzmem, düşüncelerine değer veririm vs.
Sonuç olarak hep nankörler geliyor ama baya şanssızım🤣
Demek ki genel olarak herkes de aynıdur durumlar var
Neden biri benimle ilişki içinde olmak istesin? Çünkü ben ; fazla sadakate düşkün, özgüvenli, kendisine karşı saygısının bilincinde olan, cesur, karşımdakini düşünen ilişkinin hakkını veren bir kadın olduğumu düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyorum senin hakkında 😊
Yaa çok teşekkür ederim cansın 💫🙂
Sende kansın 😊
Bana böyle güzel yorumlar yapmayın utanıyorum sonra gözlük neredesin gözlük :d 😎ghjk
Utanmak bile güzel yapıyor
Ay Teşekkür ederim 🥳
Rica ediyorum
Cevap
33Cevap
Sanırım bizim jenerasyonlarda neden aramak için kişinin başka özelliklerine de bakılırdı. Şimdi ise yine bizim jenerasyonlar yeniler gibi olmaya çalışıyor dolayısı ile ne istediğini bilmeyen insanlar olmaya başladık. Ben artık kendim için neden benimle olmak istesin diye vs sormuyorum bile. doğal akışına bıraktım. Olmayacaksa da olmaz deyip geçiyorum.
Aynı benim gibisin
Artık bende astım kardeşim
Haklısın 😊
Sadece arkadaş ilişkisi vardır benim için. Ötesi asla düşünülemez kimse için. Samimi, dümdüz, kesin ve net ayrıca dürüst asla acımadan gerçekleri söyleyen birisi olduğum için veya benimle kafa dengi olan birisi benimle aşırı kolay biçimde arkadaş olabilir ve oldular da.
Değer veririm hiç kimsenin giremiyeceği kapıyı açarım sahiplenirim derdini dert edinirim ruhumu bedenimi teslim ederim kısaca öyle severim ki aklını başından alırım
Dip not bunları hak edecek kimse yok maalesef 😉
Ah ah 😂
Neden ahladınız
Gerçekten hak edecek kimse yok
Allah gönlüne göre versin inşallah
Takip etmek istiyorsunuz öncelikle teşekkür ederim 😊ama ısrarınıza anlam veremedim sakıncası yoksa ısrar sebebinizi öğrene bilirmiyim 🤔
Öylesine 😊
Hımmm öyle diyorsan öyledir
Kimseye şu sebepten benimle ilişki içinde olsun demem yani bunu söylemem de doğru olmaz ama beni tanıyan biri ise uzun zamandır onu üzmeyeceğimi bilir sadece bu kadarını söylesem yeterli olur.
mesela ıssız adada sadece ikimiz varızdır. ya da yeni bir virüsle tüm kadınlar yok olmuş ve kanımdaki antikor nedeniyle tek hayatta kalan kadın benimdir. bence iyi nedenler bunlar 😀😀😀
😂😂😂
Güzel severim sevdiğim zaman. Sonuna kadar harcarım bütün gücümü. Elimden tek bu gelir zaten.
buna kalbimi bıraktım.
Hayırlı işler 😂
Komik mi cidden?
Bana komik geldi
Neresi pardon?
Ya espri olarak yaptım ciddiye alma bu kadar buna kalbimi bıraktım demiş ya adam sanki yürüyor gibi geldi bana biraz o yüzden espri yaptım yani
he bana demiş jdkdkdfk ben de başta öyle düşünmüştüm ama hanfendi üstüne alınınca yanlış anladım sandım jrkfjrkfk
😂😂😂😂
bu arada maksadım belli etmeden yürümekti ama çuvalladım sanırım
Sert kaya bulaşma 😂
buna gülmeyeceğim, şansımı tamamen kaybetmek istemem :)
İşinize bakar mısınız?
Ben sustum 🤭🤫
bakalım bakalım
Şansınız falan yok, unutur musunuz onu bi?
Tamam arkadaşım bir espri yaptık @prenssalih tadını kaçırmayalım herkes işine baksın
👍🏻👌🏻
Özellikle eş olarak bakıyorum soruya, kendimi ona adayabilirim, her gün daha iyi bir insan olmak için çabalamanın yolunu bulurum, verdiğim değer (manevi-maddi) zor bulunur cinsten ve ona sağlıklı bir meydan okuma😜sunabilirim✌🏻
Bir sebebim yok, ben bile kendimi sevmiyorum onlar neden sevsin
Olsun öyle düşünme
Birlikte olanlara sormak lâzım... hiç merak etmedim kendime de sormadım acaba neden? İçimden geldiği gibi davranırım game taktik vs yapmam... Genel olarak birlikteliklerim uzun sürer.
Sınırları olan biri olarak kesinlikle istemem. Karşımdaki kişi de ancak bunlara uyacak ki devamı olsun. Günümüzde kızdan bol ne var kafasındayım ki o yüzden sanırım bu yaşıma kadar da bekar kaldım
İstemez, zor bir insanım Zeki değilim, başarısızım, kendime saygım yok, takıntılıyım çözüm değil sorun görürüm. Çokça pişmanlık yaşarım bitmişim ben. Balık burcuma göre aşk insanıymışım ama
Bende balık burcuyum da resmen kendini gömdün
Acımasız eleştiriyorum kendimi bu aralar balık burcu olmamı, eleştirime tezat olduğu için söyledim sadece
Kesinlikle haklısın. Sen tam bir başarısızlıksın. Şimdi ağlaman bittiyse düzeltmek için ne yapmam lazım onu düşün ☺️
@Godlike_Ruler_ Ağlamam rahatsız etmiş ki yorum yapmışsın. Senin yardımına ihtiyacım yok sağol
Al işte pasif agresif hareketlere devam. Yani beni rahatsız eden bir şey vardı cidden. Bir parmak suda boğulman. Biraz kafanı kaldır. Kendin yap yahu sana niye destek olunsun.
Acımasız bir şekilde eleştirme işini bende yapıyorum
@Godlike_Ruler_ Sen bana nasıl yaklaştıysan bende ona göre yorum yaptım pasif agresif yani. Yardımına gerek yok diyorum destekten bahsediyorsun
İncinmişsin sanırım. Kusurabakma 🙏
@Godlike_Ruler_ Evet bir tespit daha. Kusurluk bir durumun yok 👍🏻
Bir işe yaramadığını bilse de yapıyor insan
Daha önce aşık olmadım ama olursam ona dünyadeki tek erkek oymuş gibi hissetireceğimi düşünüyorum umarım bunu hakedecek birisini severim.
Sakinliğim den dolayı olabilir hafif kafadan kontak olduğum için olabilir saymak istedikten sonra bir sürü sebep var
Çünkü gerçekten seversem gözüm ondan başkasını görmez. Sonuna kadar severim. Ve asla aldatma gibi bir huyum yoktur. Sevdigime karşı sadığımdır.
güzelim çekiciyim neşeliyim daha ne olsunki. neden istemesinlerki
Bana göre delikanlı olduğum için karşıya göre param olduğu için
İyi insan olduğum için samimi olduğum için dürüst olduğum için
Herkes birbirine muhtaç nasip neyse kimse onu buluyor. Kimsenin kimseye üstünlüğü yok
Bence istemez çekilmezim kırmızı çizgilerim var ve bu dönemdeki ilişkilere uymuyor.
Samimi, doğal ve güvenilir olduğum içinmiş. 😎
Abi ben biraz köleci takılır eğlendirmeye çalışırım bana takıl hayatını yaşa temalı
Her anlamda mutlu edebilirim. Önceki 89 sevgilim yanılıyor olamaz
Sevdiğim zaman nasıl mutlu olacağını kendi bile hayal edemez
Güvenilirim , sadakatliyim ve sohbetim eğlencelidir sıkmam yani bu özelliklerim olabilir
Şöyle böyle demek yerine tanısın görsün derim
Bilmem üstünde pek kafa yormadığım bir konu
İyi birisi ve değer verene değer veren birisi olduğum için.
Gününü, gecesini güzelleştirmem için🙂
Vay güzel
Rica ediyorum ne demek 😊
İstemesinler böyle iyi 😬
Bence de
Saymakla bitmez ama istemese de problem değil ben sırtıma yük değil yüklerimizi paylaşacağımız birini istiyorum
İstemezler benden saygı duyarım.
*ben de
Neden kardeşim
Hanımefendilerin içgüdüsünden ziyade hümanist sağduyuya hitap eden bir yapım var. Havalı gizemli eğlenceli adam değilim. Eleştirel, irdeleyici, naif bir adamım. Hanımefendiler beni sevmemekte ve seçmemekte muhakkak haklılardır. Allah herkesi sevdiğine kavuştursun beni de yalnız ve huzurlu yaşatsın.
Amin kardeşim
Çünkü ben tatlı ponçik bir kızım 😂
😂😂 tatlı ve ponçik olduğunu göremedim
Kendimi özel hissetmiyorum ama ben olduğum için yani onun gözünde özel olmalıyım
Samimi ve doğal olduğum içinmiş bunu duyuyorum
Yaşanacak biriyim de ondan🤣🤣
İlgi sevgi sadakat güven ciddi ilişki evlilik
Karakterim kişiliğim merhaametim adaletin icin
Aynen, zaten onlar da istemiyorlar 🤭😂
Ben ilişki insanı değilim
Benimle olması için düşünmesi gerekiyor
çünkü komik biriyim, sevdiklerime değer veririm
Ilgiliyim razıyım çalışkanım doğruyum
Gerek yok, istemesin..
çünkü sevmeyi biliyorum
İşte bende onu sorguluyorum kim neden istesin...
çünkü mükemmelim her açıdan.
Değer veririm çünkü
Neden istemesin 😂
Olmasın boş ver ya
Ben kendimle birlikte olmazdim
Beni şahsen kimse sevmez
Masum duygular içinde oldugum icin
Olmak istemesin 😁
İyi bir insanimn
güzelim yalancıyım
bi de dürüst bi de dürüst sndnf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?