Şu zamana kadar kimi çok sevdiysem kavusamadim karşılıklı aşk olmasına rağmen. İllaki bir ayrılıkla taçlandı.
Bunu hayvanlarda da yaşıyorum. Mesela bir kedi sahiplendim evladım gibiydi. 1 yıl sonra aniden onu kaybettim. Kendime gelmek için sokak kedilerini besledim. Biri annesizdi ve hastaydı. Evime alıp Tedavisini ettirdim ve iyileşince komşumuzun bahçesine koydum. Ama hergun takip ettim yerini, yemesi, içmesini.. derkeen 1 hafta sonda öldü haberini aldım, yine yıkıldım.
Başka bir hamile kedi ile bag kurdum. Her akşam onu sevmeye giderdim bana çok iyi gelirdi. Bir gece beni markete kadar takip etti beni tanıdığı için. Ben marketteyken köpekler onu öldürmüş. Ben sebep oldum diye günlerce kahroldum. Ona olan sevgimden mi kahrolayim yoksa vicdan azabından mi?
Neyse bi tane daha kedi buldum yavrudan hallice. Onu 4 gun önce gördüm. sahiplenmek istedim ama ailem gelecekti iftara. Onlar gitsin öyle alayım dedim evime. Neyse bugün gittim herzamanki yerine yok ortalarda. Köpekler kedilere saldırıyor onu da kaç kez kovalamisti. Tahminen bu kediyi de götürmüşler.
Artık şöyle bir teoriye ulaştım. Kimi sevsem Allah alıyor elimden. Şu kilidi yani nedeni çözmem lazım. yok mu maneviyatı yoğun kalp gözü açık birisi. Hepsi tesadüf olamaz. Neden , neden , nedennn?
Bana yardım edin. Bunalıma girdim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer