Allah aşkına delireceğim nolur söyleyin haksız mıyım?

Arkadaşlar sevgilimi daha önceden c2 kullanırken yakaladım geçen Ocak’ta. Arada bir uygulamayı indirip baktım ona hala kullanıyor mu diye. Bundan üç ay önce aramalarda kullandığı taglerden onun jargonunda birini gördüm ve küfrü bastım o diye ki bence o. Daha sonra bu hafta yine şüphelendim ve yine indirdim uygulamayı. Yine buldum onu ve anonim olarak konuşmaya başladım hangi kitabı okuduğunu sordum (çünkü önceki akşam ben sorduğumda savaş ve barış okuyorum demişti.) cevap ne beklersin? Savaş ve Barış. Sonra o da benden kitaplığımın fotosunu isteyince de attım çünkü biliyor kitaplığımı. Sonra da küfür ettim pislik insan sen yine burdasın vs dedim yine o diye ki yine o zaten. Sonra yeğeninin sesiyle bana ses attı ben sevgilin değilim diye. İnanmadım asla. Ben de c2deki bu konuşmayı ona whatsapptan attım. Beni bi güzel manipüle etti. Asla kabullenmedi o olduğunu ve aksine ben c2de dolaşıyormuşum diye onu aldatmış sayıldım. Delireceğim gerçekten delireceğim.
Güncellemeler
+1 yıl
Sonrasında da bana hakaret edip şimdi gerçekten orada bi hesap açacağım konuşacağım görürsün dedi. Sonra bi baktım instagramdan birilerini takip etmye başladı.
Allah aşkına delireceğim nolur söyleyin haksız mıyım?