Haksız mıyım nolur söyleyin kafayı yicem?

Ben devlette anasınıfı öğretmenliği yapıyorum. Yanımda da bir öğretmen var bugün onunla atıştık gibi oldu. Benim velim sınıftaki çocuklara kalem hediye etmişti bende onu süsledim verdim çocuklara bana işte bize niye demedin gibisinden atarlandı halbuki sabah sordu bugün ne yaptırcaksın diye bende bir velim kalem göndermiş, kalem süsleticem dedim. Çıkışta ben böyle olacağını bilmiyordum şimdi benim sınıfımdaki çocuklarda ister üzülür dedi. Okul başlamadan da dedim bak ben çocuklara çok farklı şeyler yaptırıyorum bunları da çıkarken ellerine veriyorum sorun olur mu dedim yok olmaz bende öyle veriyorum dedi bugün ise bana atar yapıyor.

Sadece bu olayla da değil sınıfta bozuk bir yazıcı vardı hatta tamirci gelip bu olmaz deyip atmış yani ama benim eşim bilgisayarcı olduğu için ben eve götürdüm tamir ettirdim tonerlerini cebimden para verip boyayla doldurttum kullanıyorum neyse bu da kullanıyordu. Sonra toner bitince dedim ki bana çok masraflı oluyor ortak ödeyelim 100 o 100 ben vericez bir yıl kullanıcaz vermek istemedi bende o zaman ben 200 veririm ama kendim kullanırım dedim. Şu an kullanıyorum dün çocukların fotoğraflarını renkli aldım diye bozuluyor abi ver o zaman ben mi ödücem her şeyi allahım kafayı yiyorum.

29 ekim için ortak çalışma yapıyoruz. Onda da her şeyi ben yaptım. Kocaman poster aldım, bayrak buldum yıkadım, dansı ben buldum. Çocukları da çoğu zaman ben çalıştırıyorum. Arada çocukları çalıştırmak dışında hiçbir şey yapmadı.

Haksız mıyım nolur söyleyin kafayı yicem?