Gün içerisinde çalışıyorken veya başkalarıyla pek aklıma gelmiyor eve gittiğimde yalnız kaldığımda hep aklımda. Ondan başkası da aklıma gelmiyor bu arada. Bazen seviyorum aşık gibiyim bazen hissiz nefret dolu, yarım kalmış hissediyorum bu kişiden hoşlanıyordum. Sizce seviyor muyum sevmiyor muyum?
bir yanımda merhamet sevgi sarılma hissi var güven var diğer tarafımda nefret yalan güvensizlik. benim yanımda sessizleşip merhametli oluyordu birbirimize karşı anlayışlı merhametli gibiydik yollar ayrıldı ama iyi bir şekilde değil içim buruk. bazı sebeplerden dolayı suçladım beni engelledi büyük bir tartışma olmamıştı görüşürüz demişti bende görüşmeyiz demiştim, unutamıyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Düşüncelerini bastırdığın için tekken aklina geliyor otur kendi basina gör gerçekleri kabul et gerçekten sevdi mi yoksa sen kafanda bir potansiyel mi kurdun eger sevdiyse git mesaj at
Aslında tekken de gelmiyor bazen tekkende kalabalıkken de gelmiyor , değişiyor. Onu ilk başta beğendim sonra hoşlandım sonra etkilendim, ondan sonra içime bir şeyler olmaya başladı sevmeye galiba her gün onu düşünüyordum merak ediyordum, hala da her gün aklıma geliyor. Onu hem unutmak istiyorum beni engelledi diye hem de unutmak istemiyorum. Onun duygularını bilmiyorum bana karşı merhametli saygılı hissediyordum yanımda sessizleşiyordu ses tonu düşüyordu alınıyordu bazı şeylere de. Kendisi beni sildiğine göre eski haline dönmek istiyor ama ondan bana karşı da hissi varmış gibi geliyordu ya da ben öyle düşünmek istiyorum nereden anlicam ki
Kendisini ilk başlarda tanıdığımda mankenleri takip ediyordu bir de tanımadığı kızları ona karşı kalbim atmaya başladığımda çıkarmıştı mankenleri kızları da eklememişti…
Birakma bu çocuğu yaz bence napiyorsun yaz
Karışık işler sence ben yanlış mı hissediyorum inanmak istediğim şeye mi inanıyorum yoksa başkası için mi takipten çıkmıştır. Ben ona gidersem red edilirsem çok üzülürüm
Kendine güven sen degerli olduğun icin çıkarmıştır ayrica red edilmek de bir tecrübe üzülme her zaman bir ihtimal birak canim hadi cesur ol
Beni onu suçladığım için engelledi kendi işine baksın ben onu bilerek her yerden engelledim aramasın neden arıyor demiş orta yol yok görüşmek istemiyorum demişti bana da sen kapatmıcaksan ben kapatıcam suratına falan demişti öfkeliydi baya 3 hafta oldu hala engelliyim ama içim acıyor o da 2 hafta kimeyi takip etmedi story atmadı bilmiyorum başkasınadır dedi arkadaşım. Bir erkek bir kızı emgelliyorsa o kız bitmiştir dedi. Ama ben hala aynı hissediyorum
Biraz zaman ver ona simdi hala taze konustugunda da kedi gibi konus anlayisla hatalarini fark ettigini söyle
Ona karşı saf duygular besliyorum ya sanki o zamanlar o da öyleydi. Ama olamıcaktı işte. Buruk kaldım
Büyü biraz neden böyle davrandığını düşün sorunun köküne in
Ben çok anlayışlı biriyim suçladım derken bağırıp kızmadım da ama o kaldırmamış işte alınmış öfkeye dönmüş sanırım. Onunla şimdi yan yana olsak yüzüm güler iyi anlaşırız aynı oluruz. Benden belki kaçabilir ama nefret etmez gibi geliyor. Yaş 22 sorun ne bilmiyorum daha önce 6 sene platoniktim geçenlerde gördüm hiçbir kıpırtı olmadı. Ondan sonra bunu unutamıyorum. Hep bir mesafe vardı konuşamıyorduk işte de bekliyorduk bir şeyleri. Sence engelli kaldırır mı? Onda his yok mu artık
Öfkeyle giden hep geri gelir derler ama hep öyle olmaz. Bence dik bir durus sergile ve yaz ama her sevdiğin insani takinti yapma bazen unutmak daha iyi olur
Takıntı yapmak istemiyorum onu olmayacaksa unutmak istiyorum ama yazsam istemeyebilir durum biraz karışık ama yazamam da bir yandan o da yazamaz olacak iş değil. İlk başta aramadığım halde her yerden engellemesine herkes çok şaşırdı arayınca meşgule düştüğünde farkettim. Sence ben hislerimde yanılıyor muyum
Ya olabilecek seyler milletin ne dusundugu önemli değil yaz sen istemese de ogrenmis olursub belirsizlikten iyidir
Zaten engelliyim evdekiler çevremdekiler ona olan hissimi bilmiyor o *mcı biri olduğu için beğenmediler tabi önceden öyleydi şimdi tekrar takibe almış karıları ://
Boşvereceksin
😔😔😔
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!