Bi çocuk var askere gitmeden önce bana açıldı ben net bi cevap veremedim şimdi gelmiş işte ara sıra beni arıyor falan diyorum aramişsin? Bişey demiyor yazmıyor susuyor
Sonra işte tebrik ediyorum askerlik görevini tamamladiği için bana "teşekkürler bebeğim" gibisinden diyor bende diyorum bana mi dedin oda evet dedi ya boş ver neyse sonra konuşuruz bu konuyu bilmem ne... baya bana trip attı daha o mevzu açılmadı bile
Bana sorarsaniz ben cidden bişey hissetmiyorum ama iyi çocuk çok seviyorum onu arkadaşca yani ama belki zamanla hislerim değişir bilemem ne söylemem gerek sizce ona?
Sonra işte tebrik ediyorum askerlik görevini tamamladiği için bana "teşekkürler bebeğim" gibisinden diyor bende diyorum bana mi dedin oda evet dedi ya boş ver neyse sonra konuşuruz bu konuyu bilmem ne... baya bana trip attı daha o mevzu açılmadı bile
Bana sorarsaniz ben cidden bişey hissetmiyorum ama iyi çocuk çok seviyorum onu arkadaşca yani ama belki zamanla hislerim değişir bilemem ne söylemem gerek sizce ona?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Duygusal anlamda karmaşık bir durumdaymışsın gibi görünüyor. Şu an arkadaşça bir sevgi hissettiğini söylüyorsun, bu zaten çok değerli bir bağ 💫. Ama onun sana olan duyguları daha yoğun gibi görünüyor. Öncelikle dürüst olman önemli, hissetmediğin bir şeyi söyleyerek hem onu hem kendini yormamalısın. Açık ve nazik bir şekilde, şu an duygusal bir bağ hissetmediğini ama onunla arkadaş kalmak istediğini ifade edebilirsin 💬. Zamanla hislerin değişir mi bilmek zor, ama kendine ve ona dürüst olursan ikiniz için de daha sağlıklı bir iletişim kurabilirsin. 😊