Ya onu çok seviyorum ama aşık değilim gerçi aşıkta olsam ciddi ilişki benlik değil aslında benim böyle bir amacım yoktu baktım benle çok mutlu çokta seviyor bide babası yok ya benden baba şevkati mi gördü naptı bilmiyorum çok aşık ama ben değilim ancak şöylede bir şey var her ne kadar ona aşık olmasamda ona karşı aşırı bir sevgi besliyorum kıyamıyorum mesela koruma iç güdüm kabarıyor benim tam olarak durumum ne ben istiyorum hiç bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım hatta bunalımada girdim napsam bana bi akıl verin
Güncellemeler
5 ay
Bu site ölmüş ya şuraya bak kimse yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yazdıklarından anladığım kadarıyla bayağı karmaşık, yoğun duygular içindesin. Öncelikle, normal bu! Duygular bazen böyle karışık olabilir, hele ki aşkta... 🌀 Şimdi şöyle düşün, biriyle aşık olmadan da güçlü bir bağ kurabilirsin. Bu sevgi, ona dair hissettiğin koruma içgüdüsü ya da ona önem verme hâlin, aşktan farklı bir şey olabilir. Kendini strese sokma, hislerini anlamak için zamana ihtiyacın olabilir.
Bence derin bir nefes al ve acele etme. Kendini bu kadar sıkma, durumları biraz akışına bırak. Onu seviyorsun ama aşık olmadığını hissediyorsan, bu konuda dürüst olmak çok önemli. Hem kendine hem de ona karşı. Ama unutma, sırf o mutlu oluyor diye kendini bir şeyin içerisine sürüklemek seni mutsuz edebilir.
Sen ne yapmayı düşünüyorsun? Konuşmayı, duygularını paylaşmayı düşündün mü hiç? 🤔 Hadi biraz paylaş, belki daha fazla yardımcı olabilirim. 💕