Sevgilimle aile tanışması ve bir sürü şeyi geride bıraktık fakat ailesinin bazı tutumları ileride yapamayacağımızı gösteriyor, ne yapacağız?

Yaklaşık 4 senelik bir ilişkimiz var. Fakat ailesinin tutumu 4 sene boyunca hiç düzelmedi. Daha doğrusu babasının. Annesi beni hep sevdiğini öne sürdü, siz birbirinizi sevdiğiniz sürece arkanızda ben varım, herkes sevdiğini alacak diyip durdu. Bir sene erkek arkadaşım babasına kız isteme mevzusunu açtı ve babası bunu reddedip başka bir aile üyesini çağırmasını istedi bu isteme için. Babasızlığı çok iyi bildiğim için buna ben izin vermedim. Sırt dönmesin istedim. Fakat 4 sene boyunca bir ilişkimiz olduğunu bile görmezden geldi. 4 sene sonra tanışma oldu ıkına tıkına ve bunu da sadece aile büyükleri var diye kabul etti. Yani yine isteyerek değil. Bunu da hâl ve hareketlerinden belli etti. Ne kadar aksini söyleseler de ailesinin hâla bu durumu kabullenmediğini görebiliyorum. Sevgilim ise onlara karşı durmayı bilmiyor. Neyse bir kaç gün önce sevgilim askere gideceği için Nisan mekanı bakmak istedik. Çünkü her seyi askerlikten sonra diyerek geçistirdi hep babası. Biz de fiyat artisi olmasin diye askerden dondukten 4 hafta sonrasi icin Nisan mekanini tutalim dedik. Yine de teyitleşmek için annesije sordurdum tahmini ne zaman olur diye. Annesi babasına sormuş fakat babası ne nişanı demiş. Bir kaç olayda da kız evlendireceğiz, oğlan evlendireceğiz dediğinde de ne kız ne de oğlan evlendırecegiz diye karşılık vermiş babası. Tanıdığı herkes ketum olduğunu söylüyor fakat bu durum artık bana kendimi çok kötü hissettiriyor. Sanki zorla evleniyormuşum gibi, istenmiyormuşum gibi, belki de askerlik süresini de vazgeçer oğlu diye öne sürdü bilmiyorum. Deli gibi sevsem de kalbimde ailesinden dolayı çok büyük kırıklıklar var ve ben aile konusunda çok yaralıyken bir de bu durumla başedebilir miyim bilmiyorum.. bu noktadan sonra dönülebilir mi? yoksa bizim için tek yol ayrılık mı? Bunu sevgilime doğrudan söylesem bizim için belki biraz çabalar ama bu babasına sırt dönmesine neden olur bende bunu istemiyorum

Sevgilimle aile tanışması ve bir sürü şeyi geride bıraktık fakat ailesinin bazı tutumları ileride yapamayacağımızı gösteriyor, ne yapacağız?