Sizce bende bir hatamı var çokmu safmışım onu kabul etmek için? Artık çok umutsuzum önüme yeni birisi çıkarmı bilmiyorum yaşım 20?

7 yıllık ilişkim oldu çok sevdim bağlandım ama o beni başlarda hiç sevmedi ilk seni seviyorum diye itiraf ettiğimde biz arkadaşız dedi ama 1 yıl sonra sevgili oldu benimle çok mutluydum bulutların üstündeydim resmen ama o benimle gönül eğlendirdi oyalandı kiloluydum o zamanlar beğenmiyordu beni kendiside çok yakışıklı bir şey değildi zaten çok küçükken tanışmıştık ilkokul sonda aynı sırada okuduk okul bitene kadar lise birde sevgili olmaya başladık... Sürekli benden ayrıldı bi süre sonra geri döndü bende hep affettim çok sevdiğim için defalarca yarı yolda kaldım bu süre zarfında ben hastalandım ve çok zayıfladım o hiç yanımda olmadı bi kaç kere bahsettiğimde dinlemediği için beni bende bir daha konusunu açmadım... Bu sefer beni beğenmeye başladı ben onun yüzüne feğil kalbine baktım ama o yine beni defalarca bıraktı... Beni başka kızlar yüzünden bıraktığıda oldu 2 defa başka kızlar yüzünden bıraktı ben defalarca seni seviyorum dememe rağmen o zamanlarda bile seni sevmiyorum ben onu seviyorum onu bırakmıcam sana bida dönmücem sildim hayatımdan demesine rağmen bana döndü tekrardan bilmiyorum ben çok acı çekiyordum çok seviyordum o yüzden kabul ettim... Bi süre geçti biz büyüdük ben kendime daha çok özenmeye başladım başlarda hiç özenmiyorsun kendine yanıma saçma saçma geliyorsun sevdirmiyorsun kendini benim yanımda bak şu kız gibi sevgili istiyorum uzun boylu düz saçlı olsun diyordu spora başladım bi ara boyum uzadı güzel fizikli bir kız oldum artık iyice süslenip gitmeye başladım bu seferde sen çok açık giyiniyorsun çok makyaj yapıyorsun demeye başladı karşıdan karşıya geçiyorduk elini bıraksam sen karşıdan geçen erkeklere bakmak için elimi bıraktın diye kavga ediyordu kapanmamı istedi bende kapanmadım hep bir baskı yaptı bu arada da terk etmeleri geri dönmeleri devam ediyordu her defasında yemin etmeler falan Bu sefer ben büyüdüm seni terk etmem çocuktum terk ediyordum artık değiştim dedi bi süre iyi gittik yine ayrıldı ömrümden ömür gitti ben ne yapacağımı şaşırdım.
Sizce bende bir hatamı var çokmu safmışım onu kabul etmek için? Artık çok umutsuzum önüme yeni birisi çıkarmı bilmiyorum yaşım 20?