Psikoloğa gidiyorum. Kötü bir süreçten geçiyorum. 4. seansım olucak çarşamba günü yanılmıyorsam. Bana gününü neler hissettiğini bir deftere yaz demişti. Ben hala nasıl yazacağımı bilmiyorum. her şey beynimde kafamın içinde ama yazıya dökemiyorum. Bunu gün gün mü yazıyoruz.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Psikolog bı ıse yaramıyo psikiyatriye gittim hapta kullandım olmadı ınsanın en ıyı psikoloğu kendisindir
Bu yaşta bunu öğrenmen bravo cidden. Ama benim aşamadığım problemlerim var şu ara kötü bir süreçten geçiyorum. Bir nevi kurtarıcı gibi görüyorum umarım ruhum iyileşir😔🙏
Umarım ama ne karşındaki ınsandan nede haplardan medet bekle olmuyo ne yaşarsan yaşa seni senden daha iyi anlayan olamaz yok deftere yaz yok bı ton soru verır önüne içinden geldıgı gıbı doldur der saçma
En azından bir tanı koyabilir bazen insan kendi sorunlarının üstünden gelemiyor. Hatalarını göremiyor. İnsan ilişkilerini iyi yönetemiyor. Fayda etmezse tek kurtarıcı olarak kendimle başbaşa kalıcam artık 😢
Valla bana kalırsa gitme bile yeni şeyler dene sorunlu gibi görme kendini sorunluyum bende sıkıntı var iyi deılım dersen daha kötü olursun sevdıgın seylerı yap yapmak ıstedıklerını yap
İşte şu an hiçbir şey istemiyor canım. Hiçbir şey beni mutlu etmiyor. Zevk vermiyor. Bu ara çok kötü şeyler yaşadım kendi çapımda kötü şeyler. 30 yaşıma giricem yakında. Ama aşamıyorum.. o yüzden kendimi değiştirmek istiyorum gitmemin nedeni bu daha fazla rezil olmak istemiyorum. Çok duygusalım çok hata yaptım. Geleceğe umutla bakamıyorum. Belki şu kafamı değiştiririm diye gidiyorum. Belki geç değildir diye...🥺
Umarım faydası olur ama her şey senin elinde sen değişmek ıstersen değişirsin kımse sana bunu yapamaz
İnşallah 🙏 sadece bu dönemde çok üzgünüm toparlanmaya çalışıyorum. Umarım hayatımdaki her şey düzelir 🥺
İnşallah 😊
İstediğin zaman yazabilirsin. Yani gün içinde neler yaptıgın ve hangi duyguları yasadıgını yaz demiş.
Anladım yazmaya çalışıcam bu akşam başlarım belki bu konu da pek iyi değilim o yüzden bilemedim 😔
Tüm duyguları oldugu gibi kağıda aktarmanı istemiş
Anladım bu arada cidden psikolog musunuz?
Ben terapist psikolog değilim danısmanlık benim bransım farklı. Kişisel gelişim uzmanıyım.
Anladım. Ben şu an 4. seansımdayım sizce faydası olur mu? Kendimi geliştirebilir miyim beni üzen durumu değiştirebilir miyim? Beni şu durumdan kurtarabilir mi?🥺 Yani bu şekilde iyileşen var mı bazıları bir işe yaramıyor diyorlar ama 🥺
Gidiyordum artik gelmene gerek yok dediginden beri gitmiyorum
Ne güzel iyi bir etki etmiş demek ki iyileşmişsin. Darısı benim başıma 🙏
Aynen darısı başınıza
Yaşadığın olayları hikaye gibi yaz gün gün saat saat kolay kolay yazamazsın
Ben de gidiyorum. Bana da kendini iyi hissetiğin anları yaz dedi. Yazamadım çünkü bulamadım djdjdjdj
Bana da neler hissediyorsun yaz demişti terapi defteri gibi. Ama nasıl yazacağımı bilemedim. Mutluluk dışında bütün duyguları bir arada yaşıyorum. Yeni mi başladın?
2 kere gittim daha
Daha yeniymiş o zaman umarım bi faydasını görürsün. Bende bundan 5 sene önce 1 seans gitmiştim sonra sıkıcı geldi. Şimdi baya sorunlu bir dönemden geçiyorum. Belki bi faydası olur kendimi toparlamam da diye gidiyorum umarım olur ya tek kurtarıcı olarak onu görüyorum 😔
İnşallah 🙏