Aşk diye bir şey yok bence heves ediyosun heves yani kısa sürede geçiyor.
💗🦄
💗🦄
Hayır maalesef aşka inanmıyorum ben çünkü bu devirde kimse kimseyi gerçekten sevmiyor maalesef. ama aşk benim için Aşk insanın hayatında sürekli olarak yaşayabileceği bir duygu değildir. Aşık olmak bir kişiye aşk ile yani yoğun bir sevgi ile bağlı olmak manasına gelmektedir. Aşık olmak, içerisinde sevgiden farklı olarak bir çok farklı duyguyu da barındırmaktadır. Aşık olmak aynı zamanda sevmenin en yoğun hali olarak da ifade edilmektedir. Aşık olmak kişinin hissedebileceği en özel duygular arasında yer almaktadır. Aşık olmak sevginin daha yoğun bir şekilde yaşanmakta olan bir halidir. Aynı zamanda sevgiyi aynı anda birden fazla kişi için hissetmeniz mümkündür. Ancak aşk sadece bir kişiye karşı hissettiğiniz yoğun duygu halidir. Aşık olmak kişinin fazla bir şekilde dopamin ve benzeri hormonları salgılamasına da neden olabilmektedir. Sevgi daha uzun süreli bir duygudur. Aşk ise sevgiye kıyasla daha kısa süreli bir duygu olarak ifade edilebilir. Üstelik bir kişiye karşı hissettiğiniz aşkın sonrasında olgunlaşarak yerini sevgiye bırakacağı ya da nefrete dönüşeceği de söylenmektedir.
Saf duygu 18. YY'dan önce gerçekten yaşanan bir histi. Buna bazen aşk da deniliyordu.
19. YY'da sanayi devrimi ve paranın belirgin bir şekilde sahneye çıkışı ile günümüzde bahsedilen aşk/sevgi kadının erkeği edilgen hale getirme çabasına dönüştü.
Hatta öyle aptalca sloganlar türedi ki bunlardan biri de "aşk emek ister" yalanıydı.
Sevgi kişiyi olduğu gibi kabul etmek demektir. Dikkat ederseniz, kadınlar hayatlarına aldığı erkeğin parasını yemek isterken, kullanacağı şekilde de kişilik deformasyonuna sokmak ister.
Bu bağlamda...
Günümüzde aşk denilen duygu kadının erkeği kullanmak için uydurduğu bir aparattır ve tehlikeli bir prangadır.
Erkek için intihar meselesi kadın için iftihar meselesidir aşk... Mevzu bundan ibarettir... Ne ben yar derdime öleyim ne de el kızı duygularımla oynayıp kendini tatmin etsin... Herkes sevdiğiyle mutlu benden uzak olsun...
Cevap
11Cevap
aşk ;
beğendigimiz bedenlere hoşumuza giden huyu karakteri yüklemeye diyoruz...
ayriliktan sonra söyenen söz aynidir...
-sen degistin
-bunu bana nasil yaparsin...
halbuki kimse degismez... taniyamamisiz dersin... halbuki tanimak istemedik ki zaten...
senle yasitken bende inaniyodum buyudugunde gorursun
Iyi oku sjsd

Halaydır aşk.
Merhaba
Aşka inanıyorum ama öyle herkesle aşk yaşanmaz aşk özeldir herkes sevgili olup aşk duugusunu yaşayamaz
Aşka inaniyorum ama başima gelecegine inanmiyorum artikv
Burcun ne
Akrep
😏
Noldu 😂
İnanmıyorum ve gerek duymuyorum zaten hakeden de kız tanımıyorum
Evet aşka inanıyorum bence sen gerçek aşkı yaşamamışsın o yüzden böyle düşünmen çok normal
Her gün inancımı yitiriyorum...
Aşk avrupa ülkelerinde olur
Aşk falan hikaye
Aşk varda gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?