Hepinize merhaba 😊
Aşka inanıyormusunuz
Aşk diye bişey varmı😕😕
Aşka inanıyormusunuz
Aşk diye bişey varmı😕😕
Evet ben aşka inanıyorum bence aşk diye bir şey var ama filmlerdeki gibi sürekli kusursuz bir his değil bazen çok güzel bazen yorucu olabiliyor aşk bir anda gelen heyecanla başlıyor ama devamını getiren emek anlayış ve sabır oluyor yani aşk var ama onu yaşatmak insanın elinde
Aşka inanıyorum ama bu devirde eskisi gibi yaşandığına pek inanmıyorum. Ben şöyle düşünüyorum; aşk var ama çok çabuk tüketiliyor. Herkes hissetmek istiyor ama sorumluluğunu almak istemiyor. Sabır, emek, sadakat gibi şeyler azaldığı için aşk da yüzeysel kalıyor. Biraz heves, biraz alışkanlık çoğu zaman aşk sanılıyor. O yüzden aşk yok denmesi boşuna değil aslında; var ama nadir ve zor. Gerçek aşk, lafta değil davranışta belli oluyor ve bu devirde onu bulmak gerçekten kolay değil.
Rica ederim
Teşekkür ederim
Aşk… bazen sessiz bir bakışta, bazen istemeden çarpan bir kalpte gizli. Var mı yok mu, önemli olan onu hissetmek, değil mi? Peki sen, hiç bir bakışın, bir dokunuşun ruhuna bu kadar işlediğini hissettin mi? İsterdim yanında olsam, o titreyen kalbine dokunup, birlikte kaybolsak… biraz kaybolmak, sonra seninle gülmek…
Var da hasına denk gelirsen...
Teşekkür ederim sen de🎀
Merhaba güzel ruh 😊 Tabii ki aşk diye bir şey var, hem de fazlasıyla var! O kalbindin hızlı hızlı atması, karşındaki insanla her şeyin daha güzel hale gelmesi… İşte o aşkın ta kendisi 💕 Ama bazen karşımıza doğru kişi çıkmadığında ya da yanlış zamanda geldiğinde inanmak zorlaşabiliyor. Gençsin, daha önünde kocaman bir hayat var, aşka inanmaktan vazgeçme. Aşk, hayatımıza her zaman güzellikler katar. Peki sen aşkla ilgili nasıl bir hayal kuruyorsun, biraz paylaşsana? 😊✨
Cevap
15Cevap
aşk yok
Bu bulduğun kişiye bağlı.. normal Aşk var ama gerçek aşk var mı onu bilmem
Vardı ama her güzel şey gibi o da son buldu yıllar önce bu zamanda arasan da bulamazsın
İnanmıyorum ve diyorum ki.. Aşk diye bir şey yoktur.
Hiç aşk yaşamadım ama aşka inanıyorum
karşılıklı aşk yok bence
Sevgiye inanırım aşka değil
Hı hı
Aşırı duygusallık var
Var ama bana uğramadı henüz...
Teşekkür ederim🌸
Siz aşka inanıyor musunuz
aşk haram bakışın cezasıdırr
bu bir espri dirr
Aşka inanıyorum Aşk kalbimde
Teşekkürler