Peki şarkının güzelliği 😔 Son ses dinleme vakti 🦋

Peki şarkının güzelliği 😔 Son ses dinleme vakti 🦋

Aşkı uzun uzun anlattım profilimde çok zaman önce..
Aşka inanç ver elbette ama aşık oldum diyenlere inancım o derece yok.. Sakızlaştırdılar iyice bu duyguyu.. Önüne gelen aşık.. 😄
Aşka inancım var elbette ki. Fakat önceden aşkın iyileştirici bi yanı olduğuna inanırdım. Kalbimizi , ruhumuzu , yaralarımızı , benliğimizi , eksikliklerimizi iyileştirdiğine tamamladığına inanırdım. Ama şimdilerde bende ki aşk kavramı yaralayıcı , öldürücü , tamamlayıcı değil eksiltici , beni benden edici , ruhumu kalbimi yerinden sökücü. Aşk kavramı zamanla değişiyor bazen toz pembe baktığın aşka gün geliyor simsiyah bakıyorsun.
Aşk 17 18 yaşında ergenlikten dolayı diğer yaşlarda baskı bastırılmış duygular ve libidonun ürünü olarak karşımıza çıkan yoğun cinsel arzu halidir. Sadakat sevgi bağlılık gibi duygular ile devam ederse tadından yenmez
Aşk: topuktan başlayarak bütün bedeni ele geçirerek saç telinin en uç noktasında hissedilen duygudur
Çok thenk yui
Cevap
13Cevap
Aşka inanmıyorum
Bazı şeyler anlatılmaz “yaşanır” Yaşayınca anlıyorsun.. aşk’a inancın yoksada aşkın içinde oluyorsun 🤪
Aşka inanıyorum. Ancak bu geçici bir şuur bulanıklığı, sona erdiğinde ortada sevgi ve saygı yoksa maalesef ilişkiler yürümüyor.
İnanmıyorum. Menfaati olmayınca selam bile vermiyorlar. Romanlarda dizilerde olan aşklar zaten kurmaca
Heyyy siz malatyalı mısınız?
ne aşkı bee aşkmı kaldı topyekün el birliğiyle icine ettik aşkın merhametin sevginin geçmiş ola
Aşkı yaşamak ve inanmak istiyorum..
Pek inancım yok
Aşk saçmalık inancım yok aşka
Yenir mi içilir mi ne o
Bizamanlar vardi simdi yok
Kalmadı maalesef bitirdiler
Hiç aşk hayatım olmadı
İki paket çikolata yemek..
Yok inanmıyorum
Aşk yoktur maalesef
Aşka inanmam boş işler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?