Sevgilime verdiğim cevap doğru mu sizce yoksa kırdım mı?

1.5 yıldır beraberiz ayrılma barışma gibi herhangi bir kavgamız bile olmadı çok güzel anlaşıyoruz. Bu zamana kadar ne dersem yaptı da hatta hiç olmaz filan demedi, bugün konu açılmışken işte fotoğraf istedi atmak istemedim. Israr ediyor gibi sanmanı istemiyorum ama nedenini öğrenebilir miyim dedi, öyle işte istemiyorum dedim. Yüzü düştü trip filan atmadı ama morali bozuldu yüzünden anladım bende ona atmadım diye mi yüzün düştü dedim, o da aslında daha çok bana tamamen güvenmediğini düşündüm o yüzden kırıldım dedi. Saçmalama dedim yüzüm kapalı atıcam dedim hatta ona ama o da istemiyorum kendini suçlu hissetme dedi güven veremeyen benim, benim hatam dedi. Saçmalama atıcam dedim onca ama istemedi. Günler geçti konu açılmadı ama morali bozuk olsa da biraz toparladı gibi. Sizce gerçekten kırdım mı onu? Dürüst olmak gerekirse ifşa olurum korkusuyla atmak istemedim yani bilemiyorum aslında güveniyorum ama o an ifşa olmaktan korkmuştum. Normal konuşuyoruz yine hatta bir saat öncesi özel konulardan açmak istedim ama konuyu başka yere çekti farklı şeylerden konuştuk.

Sevgilime verdiğim cevap doğru mu sizce yoksa kırdım mı?