Sevgilimin tepkisi doğru mu sizce?

Durumu şöyle anlatayım 4 aydır beri sevgiliyiz yanliz şöyle bir durum var telefonda sinirlendiği zaman korkuyorum bağırıyor hemen pat yüzüne kapatıyorum sesini duymamak için çünkü korkuyorum ve bu yüzden sinirlendi evli bir kız arkadaşım aradı hal hatır sormak için o benden daha mı önemli dedi hayır dedim ama arkadaşım neticede severim kendisini uzun zamandır görüşmedik dedim bayram dilemek için aradı 5 dk konuşmamıza müsaade etmedin aradın üst üst üste dedim ayıp dedim olmaz ki böyle dedim bende pat yüzüne kapattım haksızsın her kadının hakkı var dedim kız arkadaşıyla sohbet etmeye dedim sana noluyor görüntülü konuştuk sesli görüştük ne istiyorsun hala dedim neden böylesin üstüme bağırdı yüzüne pat kapattım uğraşmadim ananın bacının arkadaşı olduğu gibi benim de var sayende zehir ettin içime sağol dedim üstelik epilepsi var bende dedim biliyorsun neden böylesin bilmiyorum dedim dahada arama yazma yaptığın şey ayıp dedim ve geçmiş karşıma hala yüzüme neden kapatıyorsun kapatma diyor hak ettin dedim sizce kim haklı kim haksız
Sevgilimin tepkisi doğru mu sizce?