Sevgilimin tepkisi sizce normal mi, yorumlarınızı paylasırmısınız?

Bi akım gordüm ve sevgilimde denemek istedim. Sevgilim asgari ücretle calısıyor fırında. Sevgilimden 1000 tl para istedim acil dedim, nedenini sordu soylemedim at gerek dedim. Soylemeden atmam dedi. Sonra akım oldugunu soyledim videoyu gosterdim, akımda kızın sevgilisi nedenini sormadan kabul etmisti atmayı. Sevgilimde merak ettim basına bişey geldi sandım o yüzden sordum dedi, oda mantıklı geldi o yüzden bi kere daha denedim. "Ozamn 1000tl at "dedim Tekrar istedim yani. Dedi ki, 1000tl atmam ama atarım biraz bişeyler dedi. Ama gereksiz yere harcama onemli ihtiyaclarına harca dedi. Neden 1000 atmıyosun dedim birikim yapmam lazım diyor (gelecekte evlilik icin falan ). 1000tl atmaya ikna olmadı. Ben anladım anlıcamı dedim. Bişey demiyorum ne anlarsan anla , kavga cıkarıyosun durduk yere ben cıkıyorum sinir oldum falan demeye basladı. Siz bu tepkisi hakkında ne düsünüyosunuz. Cimrimi sizce. Yoksa yaptıgı normal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ailesi istese verir bana cok gorüyo. Bugüne kadar hicbisey istememistim.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben akım yapmam. Amacım akım yapmak degil sadece kendi aramızda sormak istedim ne dicek diye.
Sevgilimin tepkisi sizce normal mi, yorumlarınızı paylasırmısınız?