Nasıl olurda aşk nefrete dönüşür?

Herkesi karşıma alıp severek evlendiğim adamdan artık iğreniyorum. kızılcık şerbeti fatih gibi Bi tip düşünün onun bile elle tutulur Bi yani var en azından ailesi biseye değer. Benim bunun bir ailesi var anlatamam fedakarlık sıfır açgözlülük hatsafada menfaat yaşam tarzları ama yine öyle Bi aile için benim karşıma geçip o kadar cirkeflesiyorki sinir oluyorum. Sinirden konuşamıyorum yazamıyorum. Artık yoruldum bunu ona anlatmaktan benim ve kızının kıymetini bil ailen seni ne zaman düşündü ki sen onlar için huzursuzluk yaratıyorsun akıllı ol demekten usandım. Ya Bi insan hicmi demez bu kadın haklı benim ailem bu kıza bir değil bin değil 4 yıldır yapmadığını bırakmadı Bi kerede susup onu dinleyeyim ona hak vereyim diye. demiyor Allahın belası. Artık kendimi durduramiyorum susturamiyorum şu mübarek ayda canımı çok yakıyor bu adam benim. Ama bende bu saatten sonra bunun hırsını o çok sevdiği ailesinden çıkarmazsam banada yazıklar olsun. Bundan sonra bana yapılan en ufak Bi haksızlığa susarsam neyim...
Nasıl olurda aşk nefrete dönüşür?