Sevginin doğurduğu nefret daha çok yıkıcı olmuyor mu?

Ne kadar çok seversen canın yandığında o kadar çok nefret edersin. Bir aralar kalbinin içine dolup taşan sevgine zarar verdiğinde, o sevgi kırılır, nefret eder karşısındakinden. Bu yüzden aşk nefrete dönüşür. Ama nefret aşka dönüşür mü bilemem, o genelde dizilerde oluyor.
Sevgi enerji gibidir. Fizik kanunlarında enerjiler yok olmaz sadece evrelerle birlikte dönüşür. Mesela Elektrik bir enerjidir. telefona gittiği zaman ısı ışık ses ve radyo sinyallerine dönüşür. Kaybolmazlar, sadece farklı şeylere dönüşür ve etki alanları arttıkça yoğunluğu azalır. Aşkın hoşlantıya, sevgiye, sinire veya nefrete dönüşmesi doğa kanunu gibidir. Bazen formunu bozmaz bunlarda istisnai durumlar olarak çarpar göze.
İnsan sevmesini bilmiyorsa nefretede döner ihanetede.
Sevmeyi bilicek, sevilmeyi bilecek. Gerekirse bırakıp gitmeyi bilecek.
Ne güzel demiş rahmetli İbrahim Erkal.
Giderim buralardan 1 pantolan 1 ceket
Sen aldırma.
Görüşümü de beğen bari hain 😂
Eig için teşekkür etmeye gelmiştim halbu ki 😂
Ben hatırlatırım 😂 sen beni beğen yeter.
Kıskanırım 😑
🥰🥰
Şiir gibi görüş atmışım beee😂😂😂
Biri görüşümü beğenmiş😂😂
Sana da fikir oldu ahshd ben de görüşü kopyala yapıştır yapayım😂😂😂
😈😂😂😂Sus ses etme ajdjf
Tabiki de dönüşür özellikle bu karşı tarafın seni sevmeyip sana karşı tuhaf davranışlarda bulunmaya başladığında etkili olur veya seni ona verdiğin sevginden dolayı küçük görmeye başladığında
Cevap
23Cevap
Dönüşür, ama Nefrwt Aşktan daha kuvvetli bir duygudur o yüzden dönüşmesin daha iyi 💁🏼♀️
Dönüşür ve en büyük nefret budur sanırım. Ben inat Bi adamım genelde ama Bi yerde duzgun ayrıldıysam dönmesemde karşılaştıgımda selam veririm. Veya şöyle özetliyim eski kız arkadaşım iyi ayrıldıklarım fsm köprüsünde düşerken elinden tutayım diger kolumlada kötü ayrıldığım kız arkadaşımı düşmeksizin kötü ayrıldıgımı bırakırım. O derece nefret ederim digerine kurtarma da acaba yoktur teşekkür eder sonra ben rica eder yoluma bakarım o barışalım dese oda hayır ama birinden nefret ediyorum benim için ölüden Bi farkı yok diğerinin
Bugün nefret ediyorum ondan
İlk defa herşeyi berbat edesim var
Bütün sakinliğimi ağzımı bozup içimden en iğrenç kelimeleri ona dökesim var
Bunları yapmadığım için pişman olacağım
Bugün bu sakinliğimden nefret ediyorum
İçimdeki içimde kalmamalı
Oda bilmeli... yinede susuyorum...
👒
Benim açımdan dönüşmez. Sevdiğim, her şeyim dediğim birinden nefret etmem.
Eğer medcezirli, gelgitli bir kafaysa dönek olduğu için döner. Onun haricinde ben hep suna inanmisimdir:Gönüllerin sahibi ve hakimi sadece Yüce Rab'dir. Panige lüzum yok.
Nefret ağır bir duygu ben taşımayı sevmiyorum. O yüzden kimseden nefret etmemeyi öğrendim
Dönüşüyorsa o ilişkide bişeyler bitmemiştir. Bittiyse his mis kalmaz arkadaş. Merak bittiyse hersey bitmiştir
Bende dönüşmedi , dönüşmez de. En fazla nötralize olur. Ama başkalarını bilemiyorum. Hayatıma aldığım, sevdiğim insana nefret beslemek bana uymaz.
nefret bile bir duygu, bence eskimişse nötr hatta hiç yaşamamış gibi falan
Nefret etmek için umrunda olması gerekir 🤔
Umrumda olmadığı için nefret edemiyorum 🤷🏻♀️
Aşık olmak imkanız gibiyken nefrete dönüşmesine ihtimal yok.
Evet daha çok yıkıcı oluyor kin güdüyor insan bu yüzden daha çok yıkıcı oluyor
Dosta bir gün düşman olabilir gibi, düşmana da dost olabilirsin gibi ölçü ile yaklaşmak önemli...
Aşk elbette zamanla biter, vücut alışır o tepkimelere ancak bittiğinde yerini sevgiye ve huzura bırakması, ya da nefrete dönüşmesi aslında tamamen o iki kişinin elindedir, her ne kadar nefrete dönüştüğü zaman insanın artık umurunda dahi olmasa da.
Kesinlikle dönüşür. Aşk sadece bir duygudur. Mutlu olduktan sonra nasıl üzülebiliyorsan aşk da öyle bir şey bence. Ben sırılsıklam aşık olduğum birisinden nefret ettim. Aşk sandığınız gibi bir şey değil. Aşk diğer duygular gibi gelip geçicidir.
Çok kolay dönüşür.
Çünkü aşk yoğun bir duygudur. O kadar yoğundur ki karşılığını bulamazsa aynı yoğunlukta tam zıt duyguya çok hızlı dönüşür.
Nefret aşktan beslenir bence.
Yıkıcı oluyor, kolay da olmuyor ama hayatta hiçbir şey imkansız değildir.
Bir söz vardı. "Çok sevme, çok nefret edersin. Çok nefret etme, çok seversin." diye. Bu da onun gibi.
aşk ve nefret kardeş gibi bence..
biri bitince diğeri başlıyor, sıklıkla..
Aşk mı nefrete dönüşen bir duygu
Bütün aşkların sonu emek ve sevgi olmazsa nefrettir
Ben de 2 kişiye aşık idim şimdi o kadar nefret ediyorum ki anlayamazsın
Aşk nefret getirmez kişinin içinde Karaktersizlik varsa nefreti kendi karaktersizliğiyle birlikte ortaya çıkarır
Kolay değil tabiki bi zamanlar çok sevdiğin kişiye shimdi nefret etmek tabiki hiç bir insan için kolay değil..
Aşk çok güçlü bir duygu ama Nefrette çok güçlü bir duygu bu yüzden aşk biterse nefret kalır nefrette zaten aşkı bitirebilcek Bi duygu
dönüşmez dönüşüyorsa hâlâ ona karşı duyguları vardır
Dönüşür çünkü bu duruma aşık olduğun kişi dönüştürür teşrübeyle sabit tir
En tehlikeli nefrettir herseyı yaptırır. Kimsenin aklının ucundan geçmeyecek intikamlar doğar
Aşk nefrete ne yakınsın demiş Athena bir şarkısında.
Sevdiğin insana nefret beslemek hmm bence bu tamamen senlik sana ne yaptı bilmiyorum ama bu olay çok zor gelişen bişey senin okadar çok aprona giden bişey yapmış olması lazım çünkü sevgi nefrete dönüşmez yanlış bilinen bir bilgidir
adam akıllı ayrıldıysam dönüşmezama aldatılmak dalga geçmek v. s bu şekilde olursa evet beslenir ben besledim ama şu an o bile yok o kadar gereksiz biri benim için onlaolucak kızlara da geçmiş olsun
Kadınlarda daha çok oluyor, kadın nefreti doğal afet gibidir
Olabiliyor en korktuğum durum.
Aşkla nefret arasında ince çizgi vardır
Çok ince bir çizgidir. Dönüşür.
En kolay nefrete dönüşen duygu zaten aşk:)
O aşk yalan ise dönüşebilir
dönüşür tecrübeyle sabittir
Nefrete dönüştüğünü hic gormedim kalbiniz kiriliyor ve kırıldığı ile kaliyor
Dönüşür aslında ben hiç eski sevgilisini öven birini görmedim ufacık da olsa nefret vardır
Evet, zoruna gidecek seni kıracak bir kaç harekette insan nefret biriktirip intikam almayı istiyor.
Nefret aşka dönüşürde Aşk nefrete dönüşmez mi
Bende ortası yok ya aşk ya nefret.
Bende dönüşmez
Dönüşür tabi
Dönüşebilir
AŞK HER ŞEYE DÖNUŞÜR O KADAR SACMA YANİ
dönüşüyor, dönüştü:(
her an dönüşebilir jlsljsfcbav
Dönüşür
Dönüsür.
dönüşür
Evt kolay
Evet aşık olduğum kızdan şu nefret ediyorum mesela
Gurur olursa nefrete dönüşür bizzat test ettüm
Karşı tarafın karakterine bsğlı
Döner bi anlık sevgisizlik soğumaya bakar
Kişiye ve olaylara göre değişiklik gösterir bence.
Dönüşür tabi
Eveeet kazık yersen
Dönüşebilir
Kesinlikle evet
Dönüşür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?