Sevgilim beni sürekli ikinci plana atıyor?

Sevgilimle (erkek) neredeyse 3 yıldır birlikteyiz. Ama 2 yılı aşkın sürekli kavga ediyoruz. Hiç bir sorunda gönlümü almaz ilgilenmez sürekli söz verip tutmaz. Bir kız olarak bazen ilgi istediğim oluyor çok normal buluyorum hatta romantik şeyler olmasını her kız ister. Ama hiç bir şekilde beni anlamıyor. Neredeyse hiç gönlümü almadı ve sürekli ikinci planında ben varım. Aynı şehirde yaşıyoruz ama ben üniversite okuduğum için uzak mesafe yaşandığı oldu. Mesafe biterse seninle ilgilenirim zaman ayırırım dedi eve geldim ama hâlâ aynı. Soğuk davranıyor ve ilgisiz hemde aşırı ilgisiz. Ne söylesem anlamıyor. Asıl olayın hediye almak olduğunu düşünüyor. Ama ben ne hediye nede para istiyorum. Öküz olmasını kabullendim artık umrumda değil. Ama bazen bile olsa ona kırılıp darıldığımda gönlümü almasını çok istiyorum. Doğum günümde bile sürekli ilgisiz ve ikinci plandaydım. Beni seviyor sevgisinden adım gibi eminim. Ama sanırım çok değişti eskisi gibi olamıyoruz. Sürekli kendi kendime küsüp barışıyorum. Trip at diyor gönlünü bu sefer alıcam diyor ama trip atıncada nefret ediyorum bundan diyo. Elimden gelen her şeyi yaptım. 2 yıldır düzelmesini bekliyorum ayrıldım barıştık ama sürekli kandırıp duruyor beni. Çok seviyor ama güzel sevmiyor ne yapacağımı bilmiyorum. En sonunda aklıma burası geldi lütfen bir şey söyleyin.
Sevgilim beni sürekli ikinci plana atıyor?