Sevgilim beni ikinci plana atıyor?

Sevgilimle tanışalı iki hafta oldu. Burç önemli mi bilmiyorum ama kendisi oğlak. Bir arkadaş aracılığı ile tanışmıştik. Beni tüm arkadaşları ve aile üyeleriyle tanıştırdı ve herkesin yanında bana değer verdiğini çok gösteriyor. Ancak sorun şu ki arkadaş ve aile çevresi çooook geniş. Asla yalnız bir şey yapamıyoruz, hep birisi var yanımızda. Daha dün 10 yıllık bir kız arkadaşıyla tanıştım. Kız beni sevgilimden kıskandı, garip garip laf sokup durdu bana. şu an ben evdeyim, sevgilimin yanında arkadaşlari var, o kız da dahil olmak üzere. Sevgilim bana yazdı yanına geliyim istersen biraz diye. Tamam olur dedim, baya zaman geçti aradan ben aradım onu. şu an arkadaşlarla yemek yiyeceğiz senin yanına gece geliyim dedi ama eminim gelmez çünkü benimle plan yapınca her zaman söylediği saatten birkaç saat sonra geliyor hep bekletiyor beni. Genelde planı da beraber yapamıyoruz zaten hep arkadaşları oluyor. Acayip sinir oldum bugünkü duruma. Geliyim dediği için üstümü giydim aradım, arkadaşlarla plan yapmış, şimdi hazırlanmam gerekiyor, kapatıyorum dedi. Ben de direkt kapadim telefonu. Yarın arkadaşlarıyla beraber konsere gidecektik. Gitmek istemiyorum çok sinirlendim, ne yapıyım sizce? Dün de konser vardi benimle gelmek istemedo, konser sevmiyorum saçma falan dedi arkadaşlari ikimizin yaptığı plan hakkında ve bu beni çok üzmüştü. Şimdi yarınki konsere gidecek arkadaşlari da dahil olmak üzere. Ne deyim sizce yarın için? Bu arada yarın hiç bir işimin olmadığını ve evde olacağımı da biliyor. Ne bahane uydurabilirim?

Sevgilim beni ikinci plana atıyor?