Beni hep ikinci plana atıyo?

Nişanlım beni aradı. Daraltılması gereken bi yüzüğüm vardı. Onu alamayacağını parası olmadığını maaşının yatmıcağını söyledi. O yüzüğü alamazsa da bugün bidaha ne zaman alınır bilmiyorum yüzük bi senedir daraktılcak zaten kendi aldığı tek taş yüzük bu. Bende dedim ki daraltma işleminden para almazlar. Alsalar beş on TL bi sor bakalım sen önce demeye çalışıyorum ki. Bana arkadaşının evli olan ablasının geldiğini söyledi. Kapatması gerketiğini söyledi. Bende telefonu yüzüme kapattım. Arkada kadının sesini duydum oydu. Ama nişanlımla bişi konuşuyoruz. Gelen ablaya abla bi dk telefonla konuşuyorum diyebilir benim daha cümlem bitmedi. Sizce abartmış mıyım yoksa normal bi tepki mi verdim. Sonra arayıp öfkeleyle konuştum. Benim daha konuşmam bitmedi dedim. Bidaha yüzüğü alman için tekrar oraya gitmem lazım kim bilir orya bidaha ne zaman gelceksin bi git yüzükçüye sor dedim. O da gitmediğini nerden biliyon adam yoktu dedi. Bende bunu bana demedin ki sen dedim. Ben sinirliydim. Ne bu öfke dedi lan lunlu konuşmaya başladı. Bende daha da öfkelendim. Sen milletin yanında benle nasıl lan mı lun lu konuşuyon dedim kendine gel. O da sonra yüzüğün fotografını attı aldım. Diye. Mevzu yüzüğü alması değil ki bana olan tavrı beni sürekli ikinci plana atıyo herşeyde.
Beni hep ikinci plana atıyo?