Mesaj attım 5 saat oldu instada girdi hikayeler attı ama mesaj bakmadı Aynı şekil wp de de öyle Bu beni seçmediğine önemsemediğine gösteriyor demi? Neden bakmaz mesajlarıma hikayeler atıyor kendisi wp aktif giriyor
Güncellemeler
+1 yıl
Söyledim ona mesajlarıma geç gördüğüne meşgul oluyorum dedi
Bir şeyine kızmıştır o yüzden tepki koyuyordur belki.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yoo asla ona kızdıracak hiç bir şey yapmadım asıl tepki koyacak olan benim Geçen koydum 3 gün yazmadım 3. Gün bana mesaj attı küs müyüz diye Falan sonra yine konuşuyorduk Bilmiyorum bu gün aradım meşgul attı mesaj attım aradım meşgul atıyorsun açmıyorsun diye falan Ama sevgili değiliz ben onu çok seviyorum ama inanmıyor sevdiğime ama Bu durum beni üzmeye başladı Karşılıksız seviyorum o sevmiyor bu durum beni çok fena derinden üzüyor aşırı derecede üzülüyorum Ne yapacağım? Son 2 gün sonra doğum günü onun sonra onla konuşmayacağım Farklı sehirlerdeyiz buna pahalı hediyeler alacaktım da düşünen yeter dedi hediye almayacağım ona yarın da öğretmenler günü bu öğretmen Ama işte sevmiyor beni Buda beni üzüyor ☹️
olum boyle cvp vermeyenlere yuz vermicen kız seni takmıyor kız sana bisiler hissetse veya seni taksa hemen yanıt verir senin mesaj attiginida görüyordur bilerek vermiyor kendini bisey saniyor
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla öyle ondan 2 gün sonra doğum günü 2 gün daha konuşup iletişimime keseceğim çok üzülüyorum bu üzüntü çok derinden bir üzüntü kaldıramayacağım artık bu üzüntüyü ben bırakacağım peşini onun ☹️😭
kanka senlik durum yok senin sorunu bende zamanında yaşadım hayla milyonlarca insanlarda aynı duruma düşebiliyor senin eksiğin yok sadece o kızın sana ihtiyacı yok rahat biri yani zannediyor hayranları çok yanıt versede vermesede hayla onu seven insanlarin olcagini saniyor sen onla ilgilendikce o iyicene havalancak en iyisi bırak mesajlarida sil hemde cikar 1 ay icinde unutcaksin sonra diyceksin ki boyle biri icin ne yapmisim diye pisman olucan. senin eksiğin yok onu sadece burnu havada büyütmüşler emin ol daha merhametli kızlar var bir gün karsina cikar sadece sabret...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir şeyine kızmıştır o yüzden tepki koyuyordur belki.
Yoo asla ona kızdıracak hiç bir şey yapmadım asıl tepki koyacak olan benim
Geçen koydum 3 gün yazmadım 3. Gün bana mesaj attı küs müyüz diye
Falan sonra yine konuşuyorduk
Bilmiyorum bu gün aradım meşgul attı mesaj attım aradım meşgul atıyorsun açmıyorsun diye falan
Ama sevgili değiliz ben onu çok seviyorum ama inanmıyor sevdiğime ama
Bu durum beni üzmeye başladı
Karşılıksız seviyorum o sevmiyor bu durum beni çok fena derinden üzüyor aşırı derecede üzülüyorum
Ne yapacağım? Son 2 gün sonra doğum günü onun sonra onla konuşmayacağım
Farklı sehirlerdeyiz buna pahalı hediyeler alacaktım da düşünen yeter dedi hediye almayacağım ona yarın da öğretmenler günü bu öğretmen
Ama işte sevmiyor beni Buda beni üzüyor ☹️
Aşk tek taraflı olmaz, sevmiyorsa yapacak bişi yok. Aynı şeyi senin hiç hoşlanmayacağın bir kız sana yapsa sen de aynı şeyi yapardın büyük ihtimal.
Simdi bak 30 dakika önce hikaye attı daha simdi bana cevapladı
2 gün daha yazayım 3. Gün özür dileyip bırakacağım ondan
Bal simdi de attım mesaj çevrim içi görüldü bile etmiyor
olum boyle cvp vermeyenlere yuz vermicen kız seni takmıyor kız sana bisiler hissetse veya seni taksa hemen yanıt verir senin mesaj attiginida görüyordur bilerek vermiyor kendini bisey saniyor
Valla öyle ondan 2 gün sonra doğum günü 2 gün daha konuşup iletişimime keseceğim çok üzülüyorum bu üzüntü çok derinden bir üzüntü kaldıramayacağım artık bu üzüntüyü ben bırakacağım peşini onun ☹️😭
kanka senlik durum yok senin sorunu bende zamanında yaşadım hayla milyonlarca insanlarda aynı duruma düşebiliyor senin eksiğin yok sadece o kızın sana ihtiyacı yok rahat biri yani zannediyor hayranları çok yanıt versede vermesede hayla onu seven insanlarin olcagini saniyor sen onla ilgilendikce o iyicene havalancak en iyisi bırak mesajlarida sil hemde cikar 1 ay icinde unutcaksin sonra diyceksin ki boyle biri icin ne yapmisim diye pisman olucan. senin eksiğin yok onu sadece burnu havada büyütmüşler emin ol daha merhametli kızlar var bir gün karsina cikar sadece sabret...
İstemiyordur
Valla bilmiyorum ne istiyor istemiyor
Ama sevdiğime inanmıyor aynı şehirde değiliz gelirsen buraya beni gör o zaman inanırım diyor bilmiyorum artık
arsivde olabilirsin
Olsun o da bende hep arşivde
2 dakika önce attı mesaj simdi yazdım görmğyor yine çevrim içi