Biz bir atlatamıyoruz da şu aşamayı
El ele dolaşıyoruz.
Öpüşme de var.
Sevgi hitap sözcükleri de var ama aşkım falan yok. Yavrum, hayatım, canım.
Biz bir atlatamıyoruz da şu aşamayı
El ele dolaşıyoruz.
Öpüşme de var.
Sevgi hitap sözcükleri de var ama aşkım falan yok. Yavrum, hayatım, canım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bunun bir tık üstü yatakta devam ediyor ve senin sorduğun soruya bak
aşkım diyince noluyor ki
Sevgili oluyor herhalde 😂
ben kız kankamada aşko diyorum bazen
Ya onu bende diyorum ama aşko ayrı aşkım ayrı
ya bizde hastanede hemşireler hep aşkım diyor bir birlerine. o yüzden ben aşkım kelimesini pek sevgili kelimesi olarak görmüyorum artık))
E tabi suyu çıktı ama olsun
sevgilinin önemli olan eylemleri sözcükler boş
Doğru
Keşke anlamak kolay olsa 😔
hal tavır ve hareketlerini söyle ben sana diyim seviyormu sevmiyormu))). tabiki yanılma payımda var
Yani hep ellerimi, alnımı, saçlarımı öpüyor
Yüzümü seviyor
Üstüme titriyor ama arkadaşları varken bana karşı normale oranla daha mesafeli duruyor
bunu yapmayan erkek varmıdır ki. sen ona özel şey söylesen daha kolay olur işim)
Ne desem bilemedim
Örnek versen aklıma gelir diye düşünüyorum
görüştükten sonra da yazıyormu. sık sık seninle ilgili sorular soruyormu. evlilikten gelecekten bahsediyormu. erkek arkadaşlarını soruyormu. sana olan ilgisi ne boyutta
Evet evet
Buluşuruz eve döndüğüm an arar ve uzun konuşuruz
Hep benimle ilgili sorular soruyor zaten
Evlilikten bahsetti, işte bari 1 çocuğumuz olsun vs.. der durur
Bir ara bir erkek arkadaşım ile kampa gideceğimi söyleyince nazikçe içinin rahat olmayacağını dile getirdi
İlgisi dönemsel değişiyor
erkek arkadaşınla kampa mı gideceksin ve nazikçe mi söyledi?)))).
Evet biraz hırçın biriyimdir
Sert bir tepki alsam sonu kavga, tanıyor
Zaten gitmedim, rahatsız olduğunu nazikçe belirttiği için.
ya hırçınlıkla ne alakası var. sinirlenir insan. ne nazıkliği. benim kadar sakin biri yoktur belki ama bende sinirlenip tepki veririm. kavga zaten olur illa ki.
İşte adı konmadi ya
Belirsiz durumlar
İkimizde ne desek bilmiyoruz
çocuğu korkutmuşsun galiba. tam açılamıyor sana karşı)). hırçın biriyim dedin o yüzden bunu düşündüm. eğer dominantsan biraz rahatlat çocuğu açılsın sana karşı olan duygularını yansıtsın
Hem dominant biriyim Hem de ilişkiye çok açık biri değildim
Bende adım atamıyorum
Sıkıştık kaldık 😅
hahaha yaşlarınız kaç? sen dediğimi yap. biraz çocuğa özgüven pompala. rahatlat o açılır
O 28 ben 22
Yeterince özgüvenli hatta fazla 😅
yaşı da büyük neden adım atmıyor anlamadım. birde öpüşüyorsunuz yani söylemiyormusun ya sen beni öpüyorsun şimdi biz artık sevgiliyiz diye. yani hangi sıfatla öpüşülür ki başka
Ya attı da ben geri adım atınca o da saldı bence beni
Ben söylemiyorum işte biraz soğuk biriyimdir öyle şeyler söylemem hiç
O ilk öpüşte flört ötesiyiz bence artık dedi bende hayır daha değil, erken dedim
Sonrasında konu açılmadı ama düzen devam etti
daha erken mi dedin)). yanlış anlamada seni şahsen tanımıyorum ama bana bbunu diyen bir kadın hakkında şey düşünürüm ya bu her flörtleştiğiyle öpüşüyormu böyle rahat. yani bu kadar öpüşüp daha çok erken demen benim hoşuma gitmez açıkçası.
Hayır ilk öpeceği zaman geri çekilip bunu dedim
Benim daha önce erkek arkadaşım olmadı
Hep teklif alan ama yanaşmayan biriydim
Durumlar bende karışık yani
Saçma bir şey yaşıyorum ya
çok fazla arka plana çekilme erkek çabuk sıkılır. yani öpüş demiyorum ama biraz ilişkiyi ireliye taşı. oyalanma fazla. yinede senin kararın
Taşıyabilsem keşke
Hoşlanıyorum, iyi birisi ama adım atamıyorum
Sadece onun attığı adımlara karşılık verebiliyorum anca ve bu durum iki tarafı da karıştırıyor sanırım
hm o zaman bu ilişki fazla yürümez kusura bakma. tıkanıp kalırsınız. bana daha erken beni öpmen için diyen bir kadından hareket beklerim. sonraki adımım için. ben adım atmam yani. çünkü bir daha atarsam seni kaybetmekten çekinirim
Sanırım haklısın
Bende belirsizlikten bunaldım doğrusu
Hakkımızda hayırlısı
daha fazla yakınlaşın daha fazla temas. zaten kendiliğinden ilerleme olur herhalde. başka sorun olursa dm sorabilirsin. Hayırlısı hakkınızda
Farklı ülkeye gitti
Artık o şansta yok
Bakalım
uzak mesafe ilişkisiyse zaten zor. aranızda bağa bağğlı.
Geçmiş olsun diyelim 😅
ahaha hırçın sevgilim filmini izledinmi. ben çok severim. ne alaka diceksin ama sen kendine hırçın diyorsun izle bakaım hırçınlık nasıl oluyor). aklıma geldi
Ben demiyorum
Çevrem böyle olduğumu düşünüyor
Katılmıyorum
Ayrıca izlemedim
yok ilişkideki hırçınlık başka oluyor o manada demek istedim. tabi herkese hırçınlık varsa olabilir.
Yani ilişki duzeyini bilemiyorum 😅
tecrübesiz olduğun belli)). farkettim onu
Evet maalesef
yaşın var daha. ben de geç başladım ilişkilere.2020de başladım. ondan önce full ders çalışıyordum hiç tecrübem yoktu.
Aynı durum
Çokta aramıyorum zaten
Olmasa da olur 😅
yanii o zaman keyfine bakk.
Aynen öyle 😅
bekarlık sultanlık)
Vay be ne dertler var...
Bu bildiğin sevgililik aşkım da de bitsin gitsin
Sevgili asamasi o
Yiyşme var mı