Hayır normal değil ya bune gereksiz samimiyet ya ilk kez buluşma bu
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bilmiyorum çocuktan aşırı hoşlandım ve o an mantıklı düşünemdim başta izin vermesem de sonra teslim oldum. Tüm gün birlikteydik sabah 10 dan akşam 8 e kadar
Off bak yapmayın iste sunu boyle hizli tutkulu baslayan iliski yine bu sebepten biter. seven insan ilk bulusmada yapmaz bi sure yapamaz cekinir hatta. biz hoslandigimizdan izin versekte erkekler tam tersi hoslandigina temas edemez temas ettiginden de kolay kolay hoşlanmazlar
Eğer öyleyse üzdü şimdi kendimi nasıl geri çekicem hanı opmesine izin vermemde. Ama ele ele tustusmak ister ya da vedalasinca sarılmak nasıl yapiym sence
Onlar dogal masun şeyler ama fazlasini bi süre yaptirma. He olur her iliskide olur ama zamanla. Guven tani sev bu adam bana asik dedigin an kendini ona bırak.
Yok canım kendini bırakmak gibi bir şey söz konusu değil benim için bunun ilerisi yok daha fazla bir şey yaşamam. Ki zaten 2 ay falan gorusemicez şehir dışına cikicam. Gerçi oraya gelicem dedi ama en fazla 1 kere gelir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hızlı olmuş ben internette tanıştığım bir kızla 1 ay görüşmüştüm 1 ay sonra bu dediğini yapmıştım
Ya benimde aklımda böyle bir şey yoktu o anın büyüsüne kapıldim izin verdim
Anladım olabilir böyle şeyler arkadaşsınız siz kötü bir şey yok burada bundan sonrası önemli olan devamlılık olursa iyi olur arkadaşlığınız da
Yanı tüm gün birlikteydik uzun zaman sonra birinin yanında bu kadar iyi hissettim. Zaten uzun bir süre bulusamicaz
Neden?
Ben başka şehire gidicem. Gerçi oraya gelirim dedi ama en fazla 1 2 gelir
Hayır normal değil ya bune gereksiz samimiyet ya ilk kez buluşma bu
Ya bilmiyorum çocuktan aşırı hoşlandım ve o an mantıklı düşünemdim başta izin vermesem de sonra teslim oldum. Tüm gün birlikteydik sabah 10 dan akşam 8 e kadar
Çok mu flörtöz duruyorsun biraz hızlı olmuş gibi çok önemli değil ha hızlı ha yavaş hoşlandıysan devam
Aşırı hoşlandım çocuktan ve hayır diyemedim
Ne var bunda o zaman devam
Olmaz kizim sen kizlari dinle
Ama oldu şimdi kendimi nasıl geri cekicem
Çocuk çok mu hızlı gidiyo
Galiba öyle benimde boşluğuma geldi izin verdim ama çocuktan cidden çok hoşlandım
Off bak yapmayın iste sunu boyle hizli tutkulu baslayan iliski yine bu sebepten biter. seven insan ilk bulusmada yapmaz bi sure yapamaz cekinir hatta. biz hoslandigimizdan izin versekte erkekler tam tersi hoslandigina temas edemez temas ettiginden de kolay kolay hoşlanmazlar
Eğer öyleyse üzdü şimdi kendimi nasıl geri çekicem hanı opmesine izin vermemde. Ama ele ele tustusmak ister ya da vedalasinca sarılmak nasıl yapiym sence
Onlar dogal masun şeyler ama fazlasini bi süre yaptirma. He olur her iliskide olur ama zamanla. Guven tani sev bu adam bana asik dedigin an kendini ona bırak.
Yok canım kendini bırakmak gibi bir şey söz konusu değil benim için bunun ilerisi yok daha fazla bir şey yaşamam. Ki zaten 2 ay falan gorusemicez şehir dışına cikicam. Gerçi oraya gelicem dedi ama en fazla 1 kere gelir
Bence aşırı hızlı olmuş
Olmaz. Samimi değil bu tür şeyler
izin verirsen olur.
O anım büyüsüne kapıldim nasıl oldu bende anlamadim. Ama cidden çok hoşlandım çocuktan
Olmaz
Olmaz günah
anin buyusuyle yılanı saliverir icine😆
Saçmalama amķ o kadar da degil
öyle oluyo ama 😃
O kadar da olmaz
yani ilerde görursun😀
Çok hızlı
Evet