- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada daha tanımadan insanı öpemezsin elini bile tutamazsın böyle bir düşünce yok hiçbir yerde böyle bir şey olmaz sen misafiri gidince bile böyle hal ve hareketlerine dikkat edersin basit olmamaya çalışırsın böyle sorular sorma ya Allah aşkına zaten büyüdünüz bunları siz daha iyi biliyorsunuz
07 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay konusucaz ama uzaktan ilişki sonuçta bu
- +1 yıl
Ya uzaktan ilişki bile olsa öpüşmek şart mı bunu yapacaksan da o anki duruma göre olur ama fazla ileriye gidebilirsiniz bu da iyi bir şey değil ayrıca öpüşmemeni tavsiye ederim basit olursun o insan seni kullanır çoktandır görüşmediğim biriyle öpüşme düşüncesi bir insanı basit kılar ağır ol asla böyle bir şey yapma sen kaybedersin
Soran+1 yılben sınırlarımı soyledim saygı duyarim kendimi tutarim dedi hatta 27 yaisnda gec askere gitmis artik evlenmek istiyorum gec kaldım ailemde evlenmemi istiyor dedi
- +1 yıl
Kendini tutması önemli değil sana saygı duyması önemli
Soran+1 yılevet öpüşme icin daha erken oldugunu söylerim ona cunku seni deli gibi arzuluyorum diyor
- +1 yıl
Affedersin bu insan seni yatağa atmak için mi geliyor bu kadar arzulama işinden önce evlenmeden böyle bir şeyin imkansız olduğunu söyle ayrıca cinsellik istiyorsa gitsin e***** kira arasın sana karşı saygı duymak zorunda sen böyle basit bir insan değilsin
Soran+1 yılbende soyledim sınırları evlenmeden olmaz zaten
En İyi Cevaplar
+1 yılAskerden gelmiş sen çocuğun öpüşmeyle kalabileceğine inanıyorsan sorun yok yani daha ileri seviyelere de taşınabilir bu durum ki 4 aydır konuştuğunuza göre çocuk muhtemelen askerdeyken konuşmaya başladınız belki de seni kullan at olarak görüyordur...
06 Yorumla
Soran+1 yılpek sanmıyorum seninle ciddiyim dedi evlilik seyleri hakkinda konustu aileisni atti cocuk 27 yasinda artık evlenmek istiyorum diyor
- +1 yıl
Pardon da ne diyecekti acaba ben seninle ciddi değilim direkt yatmak mı istiyorum diyecekti bilmiyorum aşırı hızlı ilerleyen bir durum ve ben işkillendim sen yine de dikkatli ol, ayrıca aşağıda yorumda gördüm "ben sana dayanamam" gibi bir cümle kurmuş sana karşı madem evlenmek niyetinde çok fazla sürmeden evlenirsiniz o da sabır edebilir buna, senin kararın tabi sana kalmış ama yine de dikkatli ol derim.
Soran+1 yılzaten öyle ben elimi bile tutturmadim hicbi erkege peki yanaktan öpme olur mu
- +1 yıl
Sınırlarını sen belirlemelisin bence karşındakini tanı tavırlarına göre hareket et işte.
Soran+1 yılkacinci bulusmada olmali bunlar yoksa adi konunca mi
- +1 yıl
İşte orası güvene dayalı senin belirlemen lazım bunları ama şu durumda bence aşırı ileriye gitme derim çünkü çocuk kararında net mi değil mi ailesiyle falan bi tanışın vesaire nişanlansan bile temkinli hareket et derim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılMesafeli davran çünkü ilk buluşmada öpüşmek istiyen ikinci buluşmada yatmak ister
06 Yorumla
Soran+1 yılhicbiseye izin vermesem saygi duyarsa begenmis ciddi dusunuyor demektir ha küserse zorla yapmaya kalkarsa tokati yapıştırır engellerim
- +1 yıl
Doğru yaparsın. Birde yanlız kalmamaya çalış kalabalık ortamda buluş. Arabasına binme, bilmediğin bir şey verirse yeme
Soran+1 yılyok ya
Soran+1 yılama cinsel seyler de konusuyoruz konusulmamali mi
Soran+1 yılbana ailesinden evinden arabasindsn falan bahsetti
- +1 yıl
Olsun sen gene de eşeğini sağlam kazığa bağla. İnsan annesine bile güvenemiyor.
Aman bir de askerden gelmiş uzak dur, mesafeni koru. En fazla el ense yap o kadar
011 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani
Soran+1 yılaynen haklisin ama cinsel seylerde konusuyoruz biz
Soran+1 yılcanim basit olmak istemiyorum ama şöyle zaten benle tatmin olmazsa aldatir baskasiyla olur bilmiyorum ki
- +1 yıl
Onu memnun edeyim derken de kendinden ödün verme derim. Bilmiyorum yaşın kaç, sahi yaşın da pek bir önemi yok lakin akıl vermek gibi olmasın başkasını memnun etmek adına ileride kendinin memnuniyetsiz olacağı şeyleri yapma. Otur akıllıca düşün ona göre at adımını. Mutluluklar
Soran+1 yılbi hafta ya gelecek yani
ben 20 o 27 yasinda
Soran+1 yılben hicbi erkekle bisi yasamadim o da cdidi ailesini anlatti beni tanidi sadece cjnsel seyler konuşmadık her konuda
Soran+1 yılevet biz ileridi icin konusuyoruz ki gelicek hi haftaya zaten
+1 yılİçinden öpüşmek geliyorsa öpersin, fazlası bile olabilir. Tamamen karşındaki ve senin arzunuzun çokluğuna bağlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılDuruma ve yaşanmışlığa göre değişir bu.. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılAdam 9 saatlik yol gelmişse emin ol senden bir fedakarlık bekleyecektir jssjsj
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. İlk buluşmadım sevişmezsek bir daha buluşmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyani verdiğiniz sıcaklık önemli biririne karşı o nedenle sizin hayatınız
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolur sen izin verirsen. fazlasıda olur. zaten askermiş, doludur o şimdi..9 saat yoluda katarsak..
012 Yorumla
Soran+1 yılben izin vermem
Cevap sahibi+1 yılverme zaten..
Cevap sahibi+1 yılherşeyin bir ilki olacak🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılkendi kendine oluşur. zaman olarak şartlandırma kendini
Soran+1 yılama bakin dört aydir konustuk bir haftaya gelicek cinsellik ve her konuyu konustuk evlilik vs artık seni buldum kaçırmam istedigim gibi birisin diyor bende basit olmao istemiyorum kimseyle bisi yasamadim amabeni ya aldatirsa baskasiyla tatmin olursa ama basitte olmai istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılozaman abartıya kaçmadan elin bir defa işlesin.. ağzın değil, elin.
Soran+1 yılne demeye calisiyosub
Cevap sahibi+1 yılanladın...
Soran+1 yılanlamadim ben namuslu biriyim sinirlarimi anlattim saygi duyarim dedi
Soran+1 yılhem ciddi olan insan kendini ailesinin fotosunu atmazdi evlilik hakkinda dusunceledini söylemez beni tanimazdi sürekli cinslik konusurdu
Cevap sahibi+1 yılbunun namusla bile alakası yok.. oda bir tür iletişim.. yapanlar namussuzmu🤷♂️
+1 yılBiz olur desek öpüşecen yani
03 Yorumla
Soran+1 yılhayir tabii ki asla sadece fikir aliyorum bi erkek gozunden bu yasima kadar bisi yasamadim
- +1 yıl
O zaman şimdide yapma.
Soran+1 yılyapmam zaten sadece sordum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onca zaman olmuş içinizden geldiği gibi
02 Yorumla
+1 yılİnterntten mi tanıştın?
032 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Olmaz internetten sevgili olamazsın böyle verilen vaatler insanları üzer sen onun sadece fotoğrafına bakarak onu tanımladın ya da görüntülü konuştun yüz yüze gelmeden buna karar vermek büyük hayal kırıklığı yaratır zaten ilk buluşmada öpüşmekte abeslik olur o oğlan bir daha yüzüne bakmaz üzülen sen olursun o yüzden daha resmi davran belki onu görünce hoşlanmayacaksın o yüzden böyle şeylere internetten karar verilmemeli onunla uzun bir süre dışarıda görüşmen lazım ancak öyle karar verirsen senin için daha uygun olur
Soran+1 yılhaklisiniz zaten elimi bile tutturmadim hicbi erkege
- +1 yıl
Zaten sanaldan seni görmeden birisi böyle bir şey söylüyorsa o kötü niyetli bir insandır amacı seninle arkadaş olup vakit geçirmek değildir o yüzden sana böyle vaatler veren biri değil de bu konuyu hiç açmamış birisiyle buluşursan o kişiyle gerçekten flört edersin.
Soran+1 yılama herkes ediyor ki sonucta artik evlenme yaşının da geldigini evlenmek istedigini söylüyor kendisi
- +1 yıl
Söylüyor olabilir ama bu seni görmeden böyle bir şeye yeltenemez sanal ile gerçek arasında uçurum farkı var o yüzden böyle vaatlere kanma zaten evlilik çok ciddi düşünülmesi gereken bir konu öyle hemen evlenemezsin heves edersin heyecan duyarsın ama çok uzun süreli bir tanışma ve flört aşamasından sonra gerçekleşir evlilik olayı ki siz yüz yüze bile gelmemişsiniz bak şöyle vakalarla karşılaştım yüz yüze gelip evlenme vaadinde bulunup sonra ilişkiye girip bırakan insanlarla karşılaştım o yüzden bu gibi evlilik vaatleri senin gözünü kör eder sende birlikte olursun sonra terk eder seni dediğim gibi yüz yüze gelmemişsin adam seninle evlenmeye çalışıyor olmaz olmaz aklını başına al normal arkadaş gibi buluş sevgili gibi değil bunu ona da söyle sen beni görmemişsin ben de seni görmemişim nasıl benimle böyle bir evlilik kararı alabiliyorsun de
Soran+1 yılben adami mahvederim namus icin
- +1 yıl
İşte o yüzden böyle işlere girişme
Soran+1 yılgirişme derken herkes girişiyor evlenen cok
- +1 yıl
Hayır kimse girişmiyor herkes bu dediğimi yaşıyor yüz yüze geliyor seninle evleneceğim diyor sonra birlikte oluyor sonra kurtuluyor kızdan yine de sen bilirsin aşkın gözü kördür derler acı çekecek olan sensin
- +1 yıl
Sanaldan yüz yüze gelmeden bunları düşünemezsin hiç bir insan evladıyla sana yapacak kötülüğü büyük olur sen aşık olursun fotoğrafa ama o seni gördüğün de 2-3 gün 2-3 hafta görüşür sonra sen ona güvenirsin benimle evlenecek zaten dersin istediğini aldıktan sonra senden kurtulur bitirir ilişkisini ortada kalırsın o yüzden yüze yüze gelmeden bunları düşünen insanlar kötü niyetli olan insanlar iyi niyetli insan yüz yüze görüşmediği bir insanla sevgili olmaz onu görmeden onun fotoğrafına bakarak bir şeyler söyleyemez ona vaat vermez ki adam yaşı 27 ben evlenmek istiyorum diyor ortada seni bir kere bile görmemiş huyunu suyunu bilmiyor böyle birisiyle olmaz
- +1 yıl
İnternette herkes avcı seks peşinde kimi böyle ağıma düşürürüm onunla birlikte olurum derdinde çok az iyi niyetli insan var
- +1 yıl
Bir de şu da var böyle görüşür görüşür sonra bırakır seni bir daha görüşmez sonra sen hani evlenecektik hani şu olacaktı bu olacaktı neden bana bunları yaptı diye kendini yersin.
Soran+1 yılyoo ben elimi bile tutturmadim kimseye elimi bile tutturmadim ağa dusmem tavirlarina bakicam
- +1 yıl
O yüzden diyorum ki yüz yüze gelmeden karar verme şu an sen onunla sevgili değilsin sadece arkadaşsın arkadaş gibi ol 2-3 hafta takılın bir şeyler paylaşın 3 hafta içinde ondan hoşlanmaya başlarsan o zaman bir şeyler olur aranızda ama şu an sadece arkadaşsınız.
Soran+1 yılama bakin dört aydir konustuk bir haftaya gelicek cinsellik ve her konuyu konustuk evlilik vs artık seni buldum kaçırmam istedigim gibi birisin diyor bende basit olmao istemiyorum kimseyle bisi yasamadim amabeni ya aldatirsa baskasiyla tatmin olursa ama basitte olmai istemiyorum
Soran+1 yılailesinin fotolarini atti anne ablasini iste bizde 6 ayda olur evlilik laf söz olmasin diye dedi ben kürdüm o Türk
- +1 yıl
Fark etmez istersen 2 yıl konuş ama olmaz olmaz siz sadece konuştunuz yüz yüze gelmediniz onların oraya sen gitmedin onunla ortak bir şey paylaşmadın onu görmedin o da seni görmedi o yüzden şu an birbirinize soyut boş vaat veriyorsunuz sen onun güvenini o senin güvenini kazanmak zorunda bu da internet ortamında olmaz olacak iş değil yüz yüze gelince senden sıkılacak göreceksin 2 gün bile vakit geçirmeden bitirecek ilişkini internet ortamı böyle hayal gücünü çok kuvvetlendirir internet ortamı karşındaki insanı olmadık birisi gibi çıkarır yüz yüze geldiğinde büyük hayal kırıklığı yaşarsın o yüzden sanaldan bu işlere girme onun laflarına kanma buldum diye bir şey yok o seni görmedi sende onu görmedin cinsellik konuştunuz diye her şeyi konuşmuş olmuyorsun ya da ailesinin fotoğrafını gördün diye de bu iş olmuyor olmaz aklından çıkar bunu onunla sen olmayacaksınız şu an onunla sadece arkadaşsın arkadaş bu gibi ciddi konuları buradan karar verip alamazsınız alınmaz çok üzülürsün çok hem de büyük hayal kırıklıkları yaşarsın
Soran+1 yılolumsuz yorumlarınızı kendinizs saklayin bence buraya gelecek yüz yüze konusucaz buluşucz zaten uzak degiliz
Soran+1 yılben onun fotosunu gordum o da goruntulu de konustuk yani begenmeme durumu yok sınırlarıma saygi duydu zaten
- +1 yıl
Hayır işte foto ile görüntülü konuşmak bir olmuyor gerçek hayatta gördüğün insanla görüntülü konuştuğun insan bir olmuyor fotoğrafta bir olmuyor hiç bir türlü sanaldan kimseyle sevgili olamazsın evlilik gibi şeyler düşünemezsin karşındaki insanda düşünemez karşındaki insanda buldum buldum diye göbek atamaz sana boş vaat veriyor boşun boşuna ümitleniyorsun ben olumsuz bir şey söylemiyorum ben doğruları söylüyorum sonunda acı çekecek olan sensin böyle gidersen keyfin bilir ben bir şey kaybetmeyeceğim iki çift laf bile konuşmamışsınız sadece internet ortamındaki konuşmalardan bir yere varmaya çalışıyorsunuz olmaz olmaz birlikte vakit geçirmeniz lazım buradan konuşarak olmuyor buradaki konuşmalarla gerçek hayatta yüz yüze geldiğiniz an ki heyecan bir olmuyor buradan kimse kimseyle sevgili olamaz flört edemez kimse kimseye görüntülü konuşmayla aşık olamaz yüz yüze geleceksin o zaman aşık olacaksın şimdi sen yüz yüze geldiğin zaman hoşlanmama ihtimaliniz olacak o yüzden aklını başına al 4 ay internetten fotosunu gördüğün yüz yüze görüntülü konuştuğun birisiyle sevgili olamazsın yüz yüze dahi gelsen bile olamazsın olmayacak bu kadar
- +1 yıl
Ki siz şu an evlilik gibi ciddi bir konuyu sana sunamaz yüz yüze gelmediğin birisi büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaksın
- +1 yıl
Adamın derdi seninle evlenmek falan değil seninle işi yapacak sonra bırakacak seni yüz yüze bile gelmediğin biriyle evlilik düşünmezsin hatta bırak evliliği gönül ilişkisine bile giremezsin.
Soran+1 yılbirbirimizi görüp bulusucz zaman geciricez
sanaldan evlenen cok yani- +1 yıl
Hayır kimse evlenmiyor böyle uzun bir süre vakit geçirip o işi yaptıktan sonra terk ediliyorlar sanaldan kimse kimseyle sevgili olamaz evlenemez çok kısa sürüyor ilişkileri oğlan şu an sanaldan kız düşürdüm diye göbek atıyor bak göreceksin.
- +1 yıl
ya da maddi anlamda zarara uğruyorlar
Soran+1 yılhadi ordan gitsin o zaman ne diyim ki delirttin beni ya yazma sakın
- +1 yıl
Delir diye demiyorum doğruları söylüyorum onunla sen arkadaş olarak buluşacaksın bu vaatlere kanmayacaksın
Soran+1 yılof ya benim gibi kültürlü güzel istekli birini bulmuş evde kalmış kacirmam senin gibisini dedi kendi kaybeder ben elletmem kendimi basit biri degilim tamam mi
- +1 yıl
Basit birisin demedim yüz yüze gelmediğin bir insanın fotosuna bakarak ya da görüntülü konuşarak ondan hoşlanamazsın ve o kişi de sana evlenme vaadinde bulunamaz bunu kimse yapamaz bu karşı tarafa boş vaat vermektir kumar oynuyorsunuz şu an
Soran+1 yıltamam abi Allah kahretsin ki sordum bu soruyu malim tamam mi yazma bidaha
- +1 yıl
Kızacak gücenecek bir şey yok burada doğruları söylüyoruz sonradan üzülme diye sanal dünya sana başka bir dünya kapısı sunar yüz yüze geldiğin de ise o dünyadan çıkarsın o yüzden sen şimdi o dünyadan çık böyle vaatlere inanma çıldır kudur diye demiyorum bunları iyi niyetli biri olsa zaten görmediği birisine böyle vaatler de bulunmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz tabi ne bu acele
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. 9 saatlik yol gelmiş olur olur 😀
00 Yorumla
+1 yılyap gitsin ya bi daha nerde bu fırsatı bulcan
00 Yorumla
+1 yılnormal olur :D
00 Yorumla
+1 yılSen mesafeli dursan bile o öper
05 Yorumla
Soran+1 yılben sınırlarımı söyledim saygı duyarim dedi
- +1 yıl
Askerden gelen birinden bahsediyoruz, onlar askerdeyken birbirini yapmasınlar diye devlet yemeklere çaya şap atar ve iğne vurdurur kudurmasınlar diye
Soran+1 yılben bu zamana kadar hicbi erkekle bisi yasamadim o da saygi duymazsa hadi ordan svmiyo demektir
Soran+1 yılakil alsam olur mu ikinci iliskim bu diğeriyle bitti evlendi aldatti
- +1 yıl
Özelden yazan siz misiniz
+1 yılolmamalı
02 Yorumla
Soran+1 yıladi konunca olmali öpüşme bence basit görüp bunalabilir
- +1 yıl
nişanlandıktan sonra olabilir
Olur uzakran ilişki sonuçta
07 Yorumla
Soran+1 yılben sana dayanamam dedi ama öpüşme harici bisi istemiyorum dedim
Soran+1 yıldeli gibi seviyorum ciddiyiz ailesine taniticak beni
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tabiki olur
02 Yorumla
Soran+1 yılbence olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırak
00 Yorumla Neler olur neler
00 Yorumlayapıştır gitsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Olmaz sarılma anca
02 Yorumla
Soran+1 yılsarilma da olmasin bence
+1 yılYaparsan olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkışına bırak bence
12 Yorumla
Soran+1 yılkendisi 27 yasidna evlilik dusunuyor gec bile kaldim diyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖpme bence boş ver sadece sevgilin sonucta
07 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ona da söylemem gerekir mi bunu
Cevap sahibi+1 yılSöyle bence isterse olmaz de zaten her istenilende yapilmaz sadece sevgilin sonucta
Cevap sahibi+1 yılCiddide düşünsen Evlenmeden öpme bence görüsleri deişmesin
Soran+1 yılevet bende izin veremem
Cevap sahibi+1 yılKararın net olsun evlenmeden olmaz de
Evlilikten sonra tatmin olayını evlenmeden konuşursunuz ama birlikteligi evlenince düşün bence hic yasamamissın yaşamayani bul derim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2. veya 3. ideal
02 Yorumla
Soran+1 yılbulusmada mi mesela gelicek ya cumartesi pazar bulusucaz art arda cunku sinavim var o yüzden
Cevap sahibi+1 yılZor dönemlerde olmasın. Travma yaratıyor yoksa
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat